22

Анонимен

преди 4 години

Не е истина че руснаците пият мн. *** такива

21

Анонимен

преди 4 години

до 22"В Крим се произвежда Порто в знаменитото стопанство Масандра" Честно щях да умра от смях. Значи, първо това стопанство явно е "знаменито" само сред почитателите на лосиона за баня и водка Елцин, защото по широкия бял свят никой не е чувал за него ( защото е ***). Второ, рашките отскоро владеят Крим, перди това не беше руски, а такъв бизнес изисква деситилетия минимум. Явно някой друг е направил марката."Абрау Дюрсо е пълна помия". Шампански се наричат само вина от Шампан, Франция

20

Анонимен

преди 4 години

23, тея помии им казваш "добри вина", а? Хаха, айде на някой друг ги говори тея приказки. Колхозниците се уливат главно с твърд алкохол. Бирата и виното им са пикни (като цялата им държава)

19

Анонимен

преди 4 години

Боярищниците дали са спрели и боярищника или само водката?

18

Анонимен

преди 4 години

До 12Това е защото опиоидите са вещества, които макар и вредни и пристрастяващи, са годни за прием от хора, докато само пълни *** могат да пият нещо с което нормалните хора се къпят. Ако не ти е ясно каква е разликата ти е сбъркан чипа.

17

zoro

преди 4 години

В Гренландия има забрана на консумация на алкохол-домашно насилие се ескалира,карантина+алкохол= насилват децата,сестрите и т.н.Норвегия,Дания го правят същото.Мълчат за тях,защото са от една порода и Америка,и ЕС..

16

Смях

преди 4 години

Всякакви заключения на база статистически данни за Русия са пълно фалшименто. Не бих се учудил, ако пропагандата на тавариш *** изкара всички мужици въздържатели. Които жулят само квас и кефир. Хаха.

15

Попа

преди 4 години

И тея се из *** дер а стиха. Сега ще почнат авокадо и киноа да мезат вместо сальотка.

14

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са професионални алкохолици и не им пречи, да пият водката и виното заедно!Не са аматьори като западните си колеги които се лигавят на 50грама уиски!

13

Анонимен

преди 4 години

Още два мандата на Вовкина и ще минат изцяло на ябълков оцет.

12

Анонимен

преди 4 години

Ще стане чудо - да откажат и лосиона за вана!

11

До 3

преди 4 години

В САЩ ежегодно умират по 30000-40000 души от злоупотрба с опиоди, но тук непрекъснато пишат за няколко десетки маргинали, отровили се с препарат за вана.

10

Цецо Мен

преди 4 години

До Ястреб ХоджаМногп удобно пишеш някои работи. Мнения много, истина една . Със здраве и по-внимателно.

9

Анонимен

преди 4 години

Правилното заглавие на статията е:Топлата зима НЕ отказа руснаците от водката,пият И повече вино.

8

Ястреб Ходжа

преди 4 години

Не пийте тая гадория бе хора! Що живота се съсипаха заради това проклятие! Няма исторически прецедент някой да си е навлякъл беля на главата защото не е пил, но всеки божи ден стотици хора изпадат в беда заради алкохола, що прстъпления се извършват, що семейства страдат ... Недейте, во имя отца и сина, и светия дух, или накратко - в името на Аллах, вашият създател!

7

Бате Гойко

преди 4 години

Тия сравниха мекото с топлото. Човек, който пие вино, няма да почне да пие водка, защото станало студено. Все пак малко напитки загряват така, както го прави червеното вино. Също, човек пиещ водка, няма да я смени за друго, независимо от температурата. Лятото да не би да не се пие водка? И това е без значение, в коя страна.

6

Анонимен

преди 4 години

От водката може и да ги откаже (по-скоро безпаричието, но карай), но от простотията НИКОГА. Те затова са еда от най-мизерстващите страни в света: Северната Нигерия.

5

Краснодар

преди 4 години

Вино??!!?? Това е течността дето попа ръси в църквата?? Ама то и светената вода се пие но няма градус ?? Виното е да преливаш за мъртвите. Водката е за живите.

4

Анонимен

преди 4 години

Пият каквото се намери. Не пият газ.

3

Анонимен

преди 4 години

кога ще прочетем колко умират от дрога в сашт ?