162

Анонимен

преди 4 години

Работи се по определен преди повече от месец сценарий, който предвижда пик около 24 април.Не си заслужава човек да си губи времето да гледа и слуша сценаристите. Те слушат само собствения си глас.Започнаха малко по малко да изплюват камъчетета. На всички ни е ясно, че 90% от заразните са от племето, диво, мръсно и крадливо!

161

ОПАААААА

преди 4 години

До Анонимен Кой си, че да ти ВEРВАМЕ ?

160

Анонимен

преди 4 години

Сега бройката плавно ще се увеличава до около една-две седмици след великден.Така са го измислили.После бавно ще намалява,щото пак така са го измислили.А колко са действително заразените никой не знае,тъй като няма масов скрининг и цялата информация е :ВЕРВАЙТЕ МИ!

159

Анонимен

преди 4 години

До БАРЕКОВ - ХИНИН 171Щом от Бюреков акъл вземаш си ми ясен.Гръмни се, не се мъчи с този живот!!!

158

Анонимен

преди 4 години

Казах ви,че нарочно задържат броя на заразените,за да ви ги сервират точно преди празниците за да ви изплашат да не ходите при близки и роднини.Още ореди 1 месец ви казаха,че пика щял да бъде около празниците.Ейййй,колко били предвидливи.Единствени в света.А всъщност манипулации и фалшификации.Като на избори.

157

Анонимен

преди 4 години

До Lan 168Не бързай да благодариш защото ще има втора серия и там прогила на пукясалите ще е по-различен !!Деца и средната възраст 25-40 годишни.А че вируса ви е по мярка съм съгласен.

156

Анонимен

преди 4 години

Главните лъжци на републиката!

155

Анонимен

преди 4 години

Не ми е харесвало надмедното отговаряне на ген. Мутафчийски на въпросите на хекимянчета и ***, но днес отговора му беше некомпетентен. Запитан за случая в с. Паничерево генерала каза две неверни неща. Каза, че са направили забележка на лекарите от ПЛОВДИВСКАТА болница от където е избягал и в селото живеели 600 човека. Избягал е от болницата в Стара Загора, а селото е с 2 000 жители. Дано и другите данни които съобщава не са дтолкова достоверни.

154

Анонимен

преди 4 години

Аз нали писах тук преди 10на дена,че с наближаването на Великден рязко ще се (увеличат) случаите на (заразени) с коронаизмамата ...Впрочем в Англия се заформя грандиозен скандал след като високопоставени членове и депутати от Лейбъристката партия обвиниха Борис Джонсън и управляващите ,че премиера не е бил заразен с коронавирус и всичко е било една грандиозна измама за да бъдат подведени британците да приемат по суровите мерки за карантина.

153

160,

преди 4 години

Ти как разбра, че в България са "нтай-малко заразените", след като това е държавата, в която най-малко се правят изследвания? Че то можем и ти аз да сме заразени и, още повече, вече преминали.Липсата на обективни и пълни данни не е основание за направата на каквито и да било изводи.Това ще ти го каже всеки що-годе разумен човек.

152

Анонимен

преди 4 години

Бойко, къде е ада??? Преди две седмици каза, че сега ще сме в ада. За сега от това вирусче са починали 35 човека (бог да ги прости), а от обикновенния грип всяка година умират по 1500 човека в България? Къде бяхте тогава? Или тогава нямаше едни 10 милиарда, които трябва сега да се изтеглят и присвоят? Жалко че има доста ***. Седете си в къщи, докато икономиката се руши и гербадбжиите присвоят милиардите. И накрая като свърши извънредното положение, пак всички ще го минем вируса.

151

БомбардировачътДобри

преди 4 години

До Lan Тук кошмара сега започва и то от ***. Стойте, та гледайте. Погрешното схващане, че тези *** имат съзнание ще ни доведе до нови беди. Гарантирам ви, че ви изгоря лятото.

150

Анонимен

преди 4 години

...както и чевирусът не е толкова страшен, колкото говорят, с цел да държат населението в паника.

149

Lan

преди 4 години

Чехия, Полша, а днес и Дания облекчават мерките...всички полека-лека схващат, че гладът е по-силен от вируса!

148

БАРЕКОВ - ХИНИН

преди 4 години

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, който хич не ме кефи, го ОБЯСНИ и НАГЛЕДНО ПОКАЗА в кратко видео в Ю-ТУБА -потърсете Николай бареков за хинина и коронавируса.Изгледайте го, 10 минути е, но казва много.Аз също съм на мнение, че РЕСУРС ДА СЕ СПРАВИМ ИМА, НО МОЖЕ БИ ДРУГИ ПРИЧНИ ДА НЕ ГО ПРАВИМ...

147

Lan

преди 4 години

В тази връзка Италия, Испания, САЩ вече са на приключване, а ние не сме почнали още...но за това пък вече си съсипахме икономиката!

146

До 160

преди 4 години

Ами в България са най-малко заразените, защото умишлено се правят и най-малко тестове. Средно по 40-50 на ден.В Италия и Испания се правят средно между 48 000 и 56 000 на ден.Схващаш ли разликата?

145

Lan

преди 4 години

Природата никога не ни е създавала вирус, който да ни е по-по мярка! БЛАГОДАРЯ за това, че децата са пощадени. Ние другите трябва да преживеем катарзис, крайно време беше.

144

Анонимен

преди 4 години

Активни, неактивни...ГЕРБ отново лъжат с данните и си нагласяват стукмисъиката, както им харесва.Само и само да продължат с военното положение и ако може да са на власт доживот.

143

Питащ

преди 4 години

За съжаление на глава от население Смолян е на първо място по зараза с COVID-19! Още по- жалко е, че главното огнище е вътре в отделенията на МБАЛ-Смолян! Как се допусна лежащо болни във вътрешно отделение и в кардио отделение за се заразят и за съжаление да починат? Къде е РЗИ, къде са мерките на болничното ръководство?