271

Валентин Тодоров

преди 4 години

С тези темпове на откриване на болни и заразени ще научим реалната картина сред 7 или 8 години.Когато повечето страни ще са забравили за епидемията.

270

Рита Тунберг

преди 4 години

доле Гешеф

269

old stupid retard

преди 4 години

До До избирател 160,Другарю, като се оплакваш от последните 10 години, кажи кога България е била по-добре (като махнеме короната). не се ли усещаш че ставаш смешен? Времената в които само *** бяха добре майче отминаха.

268

Анонимен

преди 4 години

Бацо е казал, че утре е АД и ПИК!Очаквайте 106 заразени. Неслучайно днес няколко екипа тестват във Факултето.Трябват бройки!Всичко е едни пошъл сценарий разработен от некадърни политици и техните слуги. Кантарджията (бай Шиле) сутринта бе ясен - Каквото можахме направихме, Господ да ни е на помощ!

267

Анонимен

преди 4 години

Как действа Бактериологичното оръжие. Другаря Майтапчииски защо не каже нали уж е военен. Не той няма да ви каже но аз съм служил по времето на бай Тошо в такава част на армията и знам че това нее обикновен вирус от природата. Няма вирус който извън организъм да живее с часове. Без да се храни обикновеният вирус уми, ра за минути. Този вирус е изпуснат от лаборатория по невнимание или умишлено. Този вирус никога няма да изчезне ако не се създаде лекарство. Запомнете го.

266

Анонимен

преди 4 години

От колко проби?

265

мисирчо

преди 4 години

Разбира се че има заразени хирурзи в Пирогов.Само си представете корекността на информацията цитирана от шапкаря...ха-ха

264

Анонимен

преди 4 години

Европейските лидери обмислят как да се върнат страните им към нормален живот, а една мисирка на брифинга попита няма ли да има затягане на мерките. То остава всички държави да се нормализират, а на нас тогава да ни сложат вечерен час.Шефа на МВР каза ли как убиецът на Милен Цветков бръмчи от Златните мостове до центъра на София?

263

Анонимен

преди 4 години

това се очертава да е първото лято със зимен вирус. И въпреки това овцете ще продължават да спат и ще вярват на медийната пропаганда

262

Марш, Марш

преди 4 години

След Генерала наш!Всички да вървим Вирус да ПОБЕДИМ!

261

Анонимен

преди 4 години

Гледам на снимките по медиите - повечето министри, магистрати, ченгета и др. държавни служители са я с бръснати глави, я остригани до кожа... Защо ли е така?Сигурно са въшльОFFци и за това го правят.

260

Този не мога да го

преди 4 години

Този не мога да го гледам.

259

123

преди 4 години

Единствената цел РЕАЛНО на карантината и социалната изолация е да намали броя на критично болните защото няма места и апаратура в болниците. Това е. Не можете да избягате от вируса - рано или късно ще го прекарате. От тази гледна точка карантината и изолацията на всички е идиотщина. Трябва да се изолират и карантират САМО РИСКОВИТЕ ГРУПИ. Всички останали трябва да бъдат пуснати да работят и живеят! КПП-та и полицейщина е пълен ***!

258

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 251Много точно изказване!А щом си разпределят пазара за нефт, пандемията ще свърши!!!!

257

Jfprb ke ;fhd od hf

преди 4 години

Този не мога да го гледам.

256

Минннош

преди 4 години

Хипермаркетите са най големите разпространители на вируса. След като се приберете си измийте ръцете задължително 1 минута

255

7777

преди 4 години

До Алпинист37Турците са с полицейски час. 31 големи града са блокирани. Нямат право да излизат 4 дни от къщи.Не мисля, че Ердоган ще ги пусне. Мерките им май са по строги от нашите. Няколко пъти досега ги блокираха напълно през уикендите им.Джамиите им са затворени напълно. Молят се в къщи.

254

Анонимен

преди 4 години

Този вирус щом е тук той няма да изчезне и какво правим - това и нашите ,,вождове'' не знаят,по лесно е да всяват страх ,а тия маски ,нали вездесъщия генерал сам каза ,че те не могат да ни предпазят ,за какво е този тормоз ?

253

Анонимен

преди 4 години

На всеки му е ясно ,че броя на тестовете се увеличи и съответно хващат повече заразени. Броят на заразените не се е увеличил !

252

Готина мацка

преди 4 години

Простият български народ е лесен за манипулиране. Както има една приказкаовчето стадо се подкарва с кривака и парите, които идват от Брюксел се вкарват в джобовете на няколко тиквенициедин здравен министър и двама генерали. Сигурна съм, че много добре ме разбрахте.