30

Заключвай!!!!!

преди 4 години

Скоро ще ни заключат! Бай *** си помисли, че вируса изчезна и се самонавива във фейса, че нямало вирус, че било лъжа....!Да бе целия свят е в заговор против бай ***!

29

Анонимен

преди 4 години

Бате Ви Боко показа че всякакви вируси се пъдят с песента "Корона чау". Маските трябва да се носят на гушата най добре. За всеки случай си острижете косата (ето само той не се разболя...може и от това да е"

28

KRADLIFOTO GOFFETO

преди 4 години

Барба Ганиос преди малко се изцепи по телевизията, че Малта му била съседна държава. Тъпата мутра да го пратим във някоя африканска държава от сорта на Буркина Фасо да се изживява като пръв сред неграмотните

27

Анонимен

преди 4 години

Досега 58 починали от вируса. Ами така ще е като правителството не затвори границите. Щабът нищо не решава и никакви мерки не взима, а и е полузаконен. Всички се решава от правителството.

26

ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ :

преди 4 години

Доцентът даде пример с вътрешновирусна инфекция в софийска болница преди година, при която от 24-25 новородени за дни са починали половината, но за това никой не е чул.Мангъров попита защо медиите плашат хората вместо да ги успокояват. Той отново разказа за срещата си с Бойко Борисов и как му е обяснявал в продължение на час и половина какво трябва да се прави, за да излезем от ситуацията.Доц. Мангъров обвини Щаба в нерешителност, липса на смелост и страх от поемане на отговорност.

25

Анонимен

преди 4 години

Видинския регион е забравената от властимащите България и това е от много години.Преди години минавах от там ( варненец съм ) какво да кажа пустош, даже ми стана жал за хората там.За Короната, кво да кажа, явно няма да се свърши скоро с тази история, нося си маската на обществени места, въпреки че за мен светът е полудял и трябва да се търпи този медиен вирус.

24

Истината

преди 4 години

ИЗГЛЕДЕТЕ ДНЕСКА ЩАБАКАК ЕДНА РЕПОРТЕРКА ПОПИТАКОЛКО ТЕСТОВЕ СА НАПРАВЕНИИ КАКВО ТОЧНО ОТГОВОРИ ГЕНЕРАЛА.(НЕ СТАНА ЯСНО).(НЕ ОТГОВОРИ).

23

KamKam

преди 4 години

Моля ви мислете.."Затварянето "не е за преборване на вируса,а за предпазване на здравната система вкл . медици ,легла,апаратура ,лекарства от колабиране.Вируса ще се овладее или чрез ваксина или стаден имунитет(70% от населението ).Не искаме ситуация където хора със средно тежки състояния да загиват поради липса на грижи от една претоварена здравна система.Плавно заразяване и овладяване,забавяне до топлите месеци и евентуално ваксина.

22

Ха-ха-ха!

преди 4 години

До Генерале!!"Масово ходят без маски, защо не ги глобявате?Не може аз да давам по 100 лева за маски а някакъв бай *** да ми се разхожда без маска!"Кой йдйот е дал 1000 лв за маски бе? Ти ли?

21

Анонимен

преди 4 години

пуснаха децата, тука при нас е пълен хаос в градинката, десетки деца които сега ще се заразят едно друго и после ще заразят родителите си и тн. отиваме към италянски вариант до 10 дни само дето ния нямаме техните ресурси нито пък ще ни помогне накой.И не са виновни децата, виновни са от щаба, бсп, радев, мангъров и такива на които не трябваше да се доверяваме, излъгаха и Бойко за съжаление

20

Ужас

преди 4 години

Отпуснаха мерките и глей какво става всеки ден по 60 човека, а ще ставаме и повече, усърдно вървим по стъпките на Италия!Гърците имат по 10 човека вече а ние по 100 ще имаме скоро!

19

Анонимен

преди 4 години

Купи си маска и за 5000лв, никой не ги слуша тези глупости. Ти ще си останеш с диабет от страха и ще си ядеш маската от глад, ако тя не ти причини бактериална пневмония. Смешковци смешни.

18

KRADLIFOTO GOFFETO

преди 4 години

Владо Живков сина на ТОДАр Живков в казино в ЛАС ВЕГАС началото на 80 те, АКО Печеля, ПеЧЕЛЯ само аз ако ЗагубЯ губи цел НАРОД!!!!

17

Едно порше за 70 000

преди 4 години

Разследванията на каталунската полиция и на антикорупционната прокуратура за мрежа за пране на пари с произход от България, в които се появява министър-председателят на тази страна Бойко Борисов, водят до руския гражданин Александър Чаушев (в оригинала на статията името е изписано като Чавсев б.пр.), който фигурира като мажоритарен собственик на Numin Invest SL,

16

:-)

преди 4 години

До 16Масово ходим и без каски.

15

KRADLIFOTO GOFFETO

преди 4 години

Полицията е следила и снимала къщата и магазина за дрехи в Барселона в продължение на дни през 2019 г. Така се доказва, че ексмоделката използва за придвижванията си из града луксозно бяло порше Macan. Агентите я фотографират, когато тя излиза от къщата, шофирайки.

14

Генерале!!

преди 4 години

Масово ходят без маски, защо не ги глобявате?Не може аз да давам по 100 лева за маски а някакъв бай *** да ми се разхожда без маска!

13

?

преди 4 години

Тия, починалите 77-годишна жена и 72-годишен мъж, къде са ходили за Великден?Или може би за Цветница?

12

Анонимен

преди 4 години

Разходкаджиите провалиха всичко постигнато от обикновените и отговорни хора! Все повече заразени!

11

Анонимен

преди 4 години

Още двама "младежи" починаха от болестите си, но виновен е коронавируса.Преди малко по БТВ доц. Мангъров нарече щабарите страхливци и пак защити тезата си, че само хора възрастни с разклатен имунинет и много хронини заболявания са заплашени.Спорде него другите трябва да се върнат към нормални яначин на живот, особено децата.Да излизат, да играят, да ги пече слънцето!