7

Созопол

преди 4 години

АБЕ ИЗМАМНИЦИ ПИШЕТЕ КОЛКО Е ГЛОБАТА КОГАТО Я СЪБЕРЕТЕ!!! НА КУКУВО ЛЯТО!!!

6

Франко

преди 4 години

Дреме му на оная работа...кой си плаща глобите в България? Ами никой, и като му вземете книжката какво? Пак ще си кара, пак ще го засечете, пак акт и така се завършва кръгът. Само дето го направихте известен и утре, вдругиден ще иска да дигне повече.

5

Щерю

преди 4 години

На такива трябва направо да им конфискуват колите. Глоби от по 1000 лв. не ги стряскат...

4

анонимен

преди 4 години

Тази акция няма ли да я проведете и в Надежда, София? Полицията не реагира на никакви сигнали тук.

3

Анонимен

преди 4 години

Акционерите от КАТ, дами и господа. Под зоркия им поглед "снимат" със 179км/ч автомобил. А що дремаха, ми не звъннаха на следващите патрули да го спрат, тестват за наркотици и да му разяснят че не е нормално да кара с 200, да му вземат книжката?Дрямката в патрулката е безценна!

2

Анонимен

преди 4 години

Ау голяма глоба, голямо чудо. Ако иска и може, ще кара и с 379 километра в час. Плаща си предвиденото за целта наказание и газ. Само тepлиk бачкащ са смешни къси кинти, може да се стресне от ужасната глоба.

1

34159

преди 4 години

Контролът за спазването на Закона за движение по пътищата е постоянно задължение и не може да приеме за нормална тази практика с акциите на пътна полиция. На какво прилича това: акция светлини, акция колани, акция скорост?!? Заплати се получават редовно и постянно, а не за проведена акция или греша!