21

Анонимен

преди 3 години

Ще ревем ли пак на рамото на Боко бе, Тити?

20

tc

преди 3 години

Само ефбет от спонсорите в родното първенство има наземни казина навсякъде. Другите казина или не са спонсори или са само онлайн. Тъй че е ясно коя компания е против този закон. Той Тити ще зареве държавата да не пипа и далаверите на Лукойла,че ще спрът и те да финансират спорта с крадените пари.

19

Анонимен

преди 3 години

тоя и сираков са най жалките собственици на футболен клуб в историята. мислеха само да лапкат а ква стана тя?

18

Анонимен

преди 3 години

Хазартът разрушава човека и семейството. Тотална забрана и дълъг затвор за практикуване на хазарт

17

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да забранят професионалния спорт и хазарта като естествена база на организираната престъпност.

16

!:

преди 3 години

Отделно е много съмнително два отбора с генерален спонсор ефбет да играят помежду си....Надали всеки път резултатът ще е израз на чисто футболни качества.

15

Анонимен

преди 3 години

Този е ...! Пълен

14

Сашо

преди 3 години

Много ми е интересно, как преди няколко години, когато "бетинг" компаниите, не спонсорираха толкова агресивно "БГ" спорта.Как имаше за всичко и не надувахте глас.Сега всичко чуждестранно ви видя кви бо.к.л.у.ц.и сте и всеки нормален инвеститор се отдръпна и така налазиха ефбети,уинбети,палмсбети и т.н.Защо нямаме нормален чуждестранен спонсор ? Защо нямаме Български нормален спонсор ? Това първенство и целия спорт е по-бетер от Биг Брадър, там дори и да беше със сценарии, не знаеше кво ще стане

13

Анонимен

преди 3 години

Пурко, че има хора, които си загубиха всичко и стават проблем на държавата. Защо не заложите на великата школа на Подуене, стана така, че Милан идва да си организира турнири и да набелязва деца. Виж Динамо Загреб всяка година в ШЛ и продава по няколко играча. Какво се произведе в последните години в Подуене - нищо, че по-скъпо. В много държави хазарта е забранен!

12

!:

преди 3 години

Хазартът разсипва живота на хиляди хора годишно! Да, сериозен инвеститор в спорта са, но те от това и печелят. Няма ли спорт, няма и постъпления за хазарта! Бетинга, както го нарича Тити, е зависимост, и то много тежка. Забраниха рекламите на цигари, но хазартната зависимост види до тежки престъпления като грабежи и убийства...В крайна сметка държавата не е длъжна да осигурява спонсори, а да се грижи за здравето и сигурността на народа!

11

Накратко

преди 3 години

Тоя откри топлата вода.То в българския футбол са само мутри и се чудите защо нормлано компании не рекламират.

10

Анонимен

преди 3 години

Тити, футболът ни отдааааавна е на дъното с и без тези компании въпросът е колко на долу ще копае.Аз подкрепям премахването на хазарта

9

Анонимен

преди 3 години

Във този спорт трябва масово да се въведат повече раклами и то по време на играта а не след края на полувремето.

8

Анонимен

преди 3 години

Че то нашия футбол от години копае дъното за какво последно място бълнува ревльото.

7

ined

преди 3 години

Без черното тото българския "футбол" ще загине

6

Проблемите

преди 3 години

Големите проблеми на човечеството в 21-ви век са (в този ред):1. Глобалното затопляне2. Пре-въоръжаването и войните3. Фейсбук и новинарските сайтове4. Професионалният спорт5. Икономическото разслоение, бедността и икономическата имиграция6. Пандемиите7. Чалгата

5

Анонимен

преди 3 години

Краси Радков в ролята на Тити импровизирайки се обръща към Георги:"Годжи, умолявам те, само ти не ми се присмивай, че ще ревна с глас! Чуваш ли мееее?"Цялата зала в бурен смях.

4

Каракочев

преди 3 години

Тити се опасява, че ще трябва да си намалят заплатите. Ами минете на минимални. Имат 30 милиона дългове, пък месечно плащали заплати за 5 милиона. Айде у лево.

3

Анонимен

преди 3 години

Баскет умниците взеха да дават акъл на футболистите! Я си гледай оранжевата топка и не се меси там където не ти е работа - бърборко...

2

Kiffla

преди 3 години

Аз пак не разбрах. Защо "ще слезе" на последното място? Че той си е там.