57

Анонимен

преди 3 години

Виновни пак няма да има с тази съдебна система толкова. Кредитните милионери ги имат на списък около 1500 човека са до днес няма нито един осъден.

56

Анонимен

преди 3 години

Тя прокуратурата иска но ,на върба петък,кой от тия милионери е затвора с ефективна присъда!!!

55

тя

преди 3 години

Крайно време е да лежат в затвора министри- крадци , та белким се озаптят и другите!

54

Колко прокурора

преди 3 години

са осъдени за нанесени щети на държавата поради скалъпени обвинения и дела? Кога държавата ще започне да държи сметка на прокуратурата за некачествено и некомпетентно свършена работа?

53

Може

преди 3 години

Другия път на тристранния съвет да не си отваряш устата.

52

Един от Северозапада

преди 3 години

До Анонимен36"А за финансиране на държавен преврат няма ли да съдят някого?"---Баце се ослушва сега, как ще реагират началниците на записа и фотосесията от спалнята му, но, бъди сигурен, ще се намери обвиняем, даже са го осъдили предварително, преди да са го намерили. Трябва да се имитира борба с престъпносттта, за пред началниците, а вътрешно-ние си знаем.Къде дремаха 10 години?А сега се размърдаха? Пълна демагогия!!!

51

НОМЕР2

преди 3 години

Поръчкова прокуратура! Милиционерска прокуратура! Обвиняват по комунистически, с измислени обвинения, но нали са ***, белите конци се виждат!И при Иванчева, и при Божков...

50

тодор

преди 3 години

Защо ДЯНКОВ по-добър от него не е имало и няма да има.Умните знаещите ,можещите с практични умения винаги са вън защото са неудобни за ПОЖАРНИКАРИТЕ!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам. Този Прокопиев не е бил министър и нищо държавно не може да продаде. Събират се една тумба на 'консултации' и всеки казва някаква цена. После си има министерски съвет, комисии и т.н , все държавни хрантутници, които подписват и продават. Този Прокопиев ли е купил дяловете?

48

Иска, ама няма,

преди 3 години

гарга на гарга око не вади!? Кой ги хвалеше и боготвореше, той ли сега да ги осъди, нали и много други ще повлекат, а нямаме толкова затвори, къде да ги затварят? Затова трудовите лагери трябва отновода се отворят и всички мутри и шайки там, да бачкат и да усетят как живее народа в мизерия!

47

Анонимен

преди 3 години

51 юристе да не би да се казваш Йонко Грозев от БХК назначен от христо иванов? Няма да ти помогне, цялата мафия се прочухте.

46

Юрист

преди 3 години

На всеки юрист е ясно,че това е скалъпено с бели конци обвинение.Ясно е,че ще падне или...след Страсбург пак ние ще плащаме лудориите на каскета.

45

Прокопи Траьо Дянков

преди 3 години

Не разбирам за какво говорят и всъщност защо съм в тази съдебна палата и как съм се озовал тук...всичко е толкова ш и . а н о несправедливо! Шефа държи дяла си в нощното шкафче а нас ... що държим инкяр да ни пита човек...

44

Анонимен

преди 3 години

До 1234Глупости,не чу ли какво каза една от поддръжничките на ГЕРБ и изброи партиите,които ще влязат в следващия парламент,изброи кои партии ще влязат и каза,че в следващото управление ще влязат и ДСБ,така че никой няма да осъдят.

43

Анонимен

преди 3 години

На Корнелия Нинова с приватизацията на техноимпекс - цялата работа е кокошкарска. Тя е имала 34 % от акциите, което е далеч от слуховете, че е спечелила 3 млн лева. Много ясно е ,че нейният случай беше изваден от ГЕРБ, за да бъде дискредитирана, но такива като нея са хиляди приватизатори и нейната приватизация изобщо не влиза в списъка на приватизационните сделки с далавери за десетки милиони левове

42

Анонимен

преди 3 години

Какъв скалъпен процес? Навремето Лидия Шулева декларираше, че в договорите с ЧЕЗ, EVN и Енерго Про е уговорено, че остатъчните дялове ще могат да се изкупят само на максимални цени, а не на "пазарни", т.е. на безценица

41

Анонимен

преди 3 години

Баси далаверата. Гепиш 21 милиона, върнеш 5000 лева

40

иван

преди 3 години

За импексоване става и дума,тя е възкачила белия кон,а и развява байряка на Райна Княгия за срам и позор за трудолюбивия българи.

39

иван

преди 3 години

О,Трайчо,Иво,Симеончо не само ,че са за затвора,но всеки от тях се е окопал,кой кмет,олигарс ще е още по-интересно всички са "невини",а пият от народната кръв,оправия няма.

38

Анонимен

преди 3 години

Бандата, целата, хайде у паделата