156

Анонимен

преди 3 години

Епа то е ясно и на децата че кравчовците са диктатора на света.Или поне се опитват.Проблема е че никой не ги иска. Навсякъде не са добре дошли.

155

Историк

преди 3 години

Америка найстина освободи Европа от Хитлер, но само половината, а друга половина бише окупирана от СССР и ако Горбачов не беше изтеглиб руските войски през 1990 година тя още щеше да е окупирана.Това нещо Путин сам нарече най-голямата катастрофа в Историята на империята на злото.Нарешкин да чете фактите, а не да изопачава Историята !

154

Martin Bormann

преди 3 години

Римската Империя е била в епогея си повече от 1000 години а тия янките никой няма и да ги запомни. Ще си останат като историческите инвалиди на модерната история.

153

Анонимен

преди 3 години

До джоТи си егати ревливия клоун честно.Руски войски виж къде има - в Либия , Сирия , Венецуела , Беларус , Куба , Джибути , ЦАР, Чад, Буркина Фасо, Мали, Мозамбик, Мавритания, Ангола. Същата работа като САЩ.Само че онова кухото дето ти стърчи от раменете явно е там само за да плаши жените и не можеш да вденеш какво значи ЗАГРАБВАНЕ на територия и присъединяване към русия.

152

Каквито

преди 3 години

и глупости да пишете това ви е последното робство докато се затрие Българина.Всичко е сценарии ЗАПОМНЕТЕ.

151

Анонимен

преди 3 години

До 186Всичко това в някой американски филм ли го видя или го сънува?

150

джо

преди 3 години

До 183 Анонимен даже Юда е по благороден от особи като твоята.Кои територии не е заграбила САЩ. Нейните войски са в Авганистан,Ирак, Сирия,Панама, Куба, Япония и половината братска Европа. Не се напъвай, поне за тях не пиши небивалици. Дръж си сребърниците и си живуркай с фантазиите. ХОРАТА добре виждат кой е гнясав.

149

Анонимен

преди 3 години

До 184Лечението и образованието бяха безплатни навсякъде, не само в градовете. В много случаи селските училища даваха по-добра подготовка от градските.

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185Какво си тръгнал да се обяснаваш като не си виждал гола жена на живоПрочети малко статистика - в руската армия случаите на изнасилвaния на мъже от мъже са най-високите в светаОфицери карат редници да проcmитуират-площад "Плевенски Герои" в Москва е мястото където можеш да си наемеш военослужещ за забавления-оказва се че услугите им са търсени-особено от западни гeй туристиВиж танцуващите руски кадети на Benny Benassi-Satisfaction.Ти може да идеш на парад на чикиgжuuте.

147

Анонимен

преди 3 години

Процесът на концентрация на градски жители продължава през целия период на социализма, при който малки населени места се обединяват в новосъздадени градове (напр. Димитровград и Велинград), а други села са обявени за градове. Въвежда се и ново административно деление и така някои градове стават центрове на окръзи. Градовете са привлекателни заради възможността хората да работят в новосъздадените цехове, фабрики и заводи, както и поради предлаганото безплатно образование и здравеопазване.

146

Анонимен

преди 3 години

До ТатулАвей девственик неграмотен. САЩ колкото и гадно да действат не ГРАБЯТ територии на чужди държави. Поне не и от 19-ти век насам.русия го прави - и съсипва всичко. Последните години го направи с Грузия и Украйна и се готви да направи същото с Беларус и Армения.русия се опитва да прави и въорежени преврати - пр. Черна Гора, използва химически https://dnes.bg/rusia/2020/06/21/shefyt-na-tainite-slujbi-v-rusiia-amerika-iska-da-upravliava-sveta.454022#commentsоръжия срещу цивилни в Лондон и т.н.Никой не може да стигне руснаците по гнясавост, наглост и безсрамие.

145

Оня

преди 3 години

Абе Москва горит общо взето. Ако цитират щатски издания проблема ще е обратен. Всеки си надъхва феновете по проверен работещ отдавна модел. Тъй ще е тя. Като има кой да се тревожи повече за филанкешията отколкото за факта че пак си е платил сметките за месеца с кредит до заплата. Русия ще му го покрие. Или САЩ.

144

Анонимен

преди 3 години

178 ти не си живял по това време че да знаеш нещо изобщо. Тролчета като теб мажат по цял ден глупости за някой долар без да осъзнават че не са на 80 години че да пишат за ония 45 в които нито сме били част от съветите нито сме бедствали, а напротив от аграрна страна станахме и индустриална. Има го даже лекциите на днешните университети, ама кой да чете кога се е случила урбанизацията.

143

Анонимен

преди 3 години

Да имахме и ние техните кризи , ама немаааа.Техните пенсионери с една пенсия обикалят света.Нашите пенсионери нямат пари за ядене.За руските пенсионери дето цъфтели да не споменавам.В Русия секи се натиска за чуждо гражданство и бяга и не се обръща.

142

Анонимен

преди 3 години

Стремят се да подържат страх чрез Войни .....Ако Не е Русия то САЩ биха покорили света ....НАТО е Пудела на САЩ ...!!!!! Спасибо Россия - Россия Страж Мира !!!!!

141

Анонимен

преди 3 години

А пък там където стъпи СССР и Русия се провалят икономически.В Източна Европа фалирахме за 45 години.Самата СССР въпреки огромните си природни ресурси и тя фалира през 90та година.Победиха Германия във ВСВ и какво още драпат дъното, докато Германия е по-добре днес и от невоювали държави.

140

Анонимен

преди 3 години

Нищо общо. Южно корейците не приличат на себе си, нито японците, а вече и германците.Където стъпят тия има блудкава помия от кола и бургери и поведение на ***. Затова сега всичко в половината корея е кепоп, в япония джейпоп, а в германия е кончита вурст. Японците имат 200% дълг към бвп и са задължени да купуват американския. Малйо се чува по нашите медии но япония от доста време е в криза

139

Анонимен

преди 3 години

Ми няма лошо.Там, където са стъпили САЩ народите просперират.Стъпи в Германия - тя стана първа икономика в Европа.Стъпи в Япония - първа икономика на Азия.Стъпи във Виетнам - развиват се икономически много бързо.Стъпи в Южна корея - цъфтят.

138

Анонимен

преди 3 години

Нищо не уоравлява америка, пробваха в куба загубиха и си застреляха президента, пробваха във виетнам пак загубиха така че цяло хипи движение на елесди с цветенца се роди, а бат рамбо е от комплекси.

137

Анонимен

преди 3 години

Самият тексас е заграбен от мексико и американците го знаят, ама на оня му е поръчано да *** по цял ден тук русофобии.