14

Шефа

преди 3 години

Борисов насъскал Гешев и сега Гешев-та ще се пече на президентския огън !По Президент не се стреля по заобиколен начин Гешев , не слушай Борисов , той няма акъл за борба с Румен Радев и е обречен с тоя о.***.н з.а.д.н.и.к!

13

Анонимен

преди 3 години

Че какво общо имат президентския съветник с разследването в обвинение на тоз човек как участник в престъпна група за внос и депозиране на опасни отпадъци като първо не са доказани конкретните обвинения спрямо него за внесената или невнесена сума по реда за задържането,а след туй по реда на обвиненията и защитата в чия полза е съдебното решение да се обяви продължението по следващите теми тъй че по началната тема за която са му изисквали сума за гаранция още не е разрешена с крайно решение в съда

12

Анонимен

преди 3 години

НАПИПАХА ЕДРИТЕ СПОНСОРИ И ЧЕРВЕНИТЕ СА В ИСТЕРИЯ- КРЕЩЯТ, ВИКАТ И ИЗПАДНАХА В ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА, ОБВИНИХА ПРОКУРАТУРАТА- АМА ЗАЩО НЕ СЪДА. ПРЕДИ КОГАТО ПОЛИЦАИТЕ РАЗБУТАХА МУТРИТЕ БЯХА НАРОЧИЛИ ПОЛИЦИЯТА, ПОСЛЕ МУТРИТЕ СТАНАХА "ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ" И СЕГА ЧУВАМЕ ПРОКУРОЩИНА, А НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ ВЯРВА ПОВЕЧЕ НА ОНЯ ОТ МАГУРАТА ОТ КОЛКОТО ЛЕГИТИМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО- Я ДА ПИТАМ, ЗЕЛЕН ЧОРАП СЛЕД КАТО ТВЪРДИ ЧЕ ИМА КРАЖБИ СИГНАЛИЗИРАЛИ С ФАКТИ ЕВРОПОЛ, ПРОКУРАТУРА, ОЛАФ- АКО НЕ ЗНАЧИ ЛЪЖИ.

11

Анонимен

преди 3 години

Този е изключително опасен престъпник!

10

Анонимен

преди 3 години

А, кога ще арестуват секретаря на Радеф, и кога Радеф ще подаде оставка....???

9

GG

преди 3 години

Да не излиза !

8

ТТ

преди 3 години

Съвсем нормално е един бизнесмен да лобира за собствените си интереси. Друг въпрос е дали номерата му минават пред държавната администрация и държ.служители. Там е проблема.

7

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува този!!! По ми е важно Борисов кога влиза на топло!?!?! Или ще го оставяме да бяга в Дубай?????

6

Pff

преди 3 години

Явно "организирана престъпна група за отнемане на бизнеси, с участието на специализираната прокуратура и главния прокурор, с участието на брат на вътрешния министър и поради пазена от МВР" не е достатъчно голям скандал.

5

Sichtpunkt

преди 3 години

Тоа Бобоков е много опасен, нагъл, безочлив, без скруполи. Възможно е да избяга в Саудитска Арабия и оттам да се прави на велик.

4

Анонимен

преди 3 години

Президента да каже,нали е негово протеже.

3

сигурно

преди 3 години

Пеевски и Доган ще вземат на 100% , целият БГ. бизнес с помощта на шайката !!

2

..

преди 3 години

А на кой му дреме?Този и да влезне (спокойно, няма да влезне) има една купчина други като него дето ще са на свобода.Няма смисъл да ни занимавате с поредния...

1

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо не са толкова старателни срещу всички които са престъпили закона или има записи и снимки за оня с чекмеджето ми е думата.