18

Анонимен

преди 3 години

Това че китайските депутати първо гласуват после четат какво са гласували ,като оправдание за нашите депутати ли е ,че го правят по същия начин .Китай са втора икономическа сила в света.Те дори могат да си позволят някоя икономическа глупост и пак имат ресурси да се изправят.България от своя страна е държава от третия свят и всяка глупост която измислят се затъва безвъзвратно надолу и няма обратен път.

17

До 16

преди 3 години

Не се прави на умен след като прозира липсата ба мозъчен капацитет за тази сложна човешка дейност. Гушкайте се там с мъжът ти и тъй

16

Анонимен

преди 3 години

Китай е номер едно в света и това доста боде някои ! Да , номер едно е и ще бъде такъв много десетилетия още. Свиквайте с това защото и компютрите на които драскате са made in china

15

Анонимен

преди 3 години

Държава в чието име присъства демократична или народна не заслужават и капка доверие. Също и когато Руснак ти говори за мир.

14

Анонимен

преди 3 години

Китайската *** е пред срив а азиатците пред нервен такъв.

13

Sichtpunkt

преди 3 години

Китай напредна последните години неимоверно много, но има милиони китайци, които живеят все още в колиби. Такива бяха евакуирани при последните поройни дъждове. Общо 1 милион!!

12

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече китайците се избиват надявам се скоро да се включат японци тайванци виетнамци и тн. Толкова чо-добре за белият коренен европеец.Европа е континент на лидерите.

11

Анонимен

преди 3 години

Много прилича на това как нашите мили управници работят ... въпреки протестите и недоволството си правят каквото искат

10

Пян Гъ

преди 3 години

До 7:Готин, *** то комунизъм в Русия отдавна няма. Къде да отидат? Май тези, в чиито банкови офиси е замислен комунизма. Какво ще кажеш за Банк ъв Ингланд и ФЕД?

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално е Китай за 6000 години и милярдите инвестиции още да са бананова държава.Все пак са жълтури тоест подхора.

8

Ами

преди 3 години

Нормално е китайците да си пазят държавата, САЩ наистина прекаляват с техните интервенции и провокации.

7

Sichtpunkt

преди 3 години

Ха ха ха блядчики жадуват за техния кАмАнизм! Тогава беж немедлено към Русия, С. Корея, Венесуела или Китай, да ва окошярят за неспазване на прилично поведение в Интернет пространството.

6

До 5 Sichtpunkt

преди 3 години

Какво да ти е познато като си се родил през 2007 година ?

5

Sichtpunkt

преди 3 години

Източници са съобщили на вестника, че законът е одобрен ЕДИНОДУШНО от 162-та членове на Постоянния комитетТОВА МИ СЕ СТРУВА МНОГО ПОЗНАТО!

4

Анонимен

преди 3 години

Показателно е, че при втория рунд на протестите, полицията вече не полива тълпата с оцветяваща течност, а отбелязва ръководителите на хонконгския майдан със снайперски стрелячки, подобни на тези за игра в пейнтбол (маркер)

3

Анонимен

преди 3 години

Пекин прие единодушно закон за националната сигурност на Хонконг, а утре Русия провежда референдум за поправки в колониалната елцинска конституция на РФ. Не са ли това събития в единния ред на настъпление на Изтока срещу Запада?

2

[гл шеф ]

преди 3 години

от. гл. шеф. на тайно разузнаване. вписваме и ви запитваме какво изкате от нашият румен йорданов. какви са тези заплахи от полицията и съседите на румен. че щего бият. заповядайте да биете румен. от днес събираме заснетия матреял. срещу всички и ще ви съдиме някой от тази полиция ще си заминът [ завинаги. ]

1

Анонимен

преди 3 години

Отдавна чаках Председателят Си Джин Пин да удари по масата.