59

Интелигентен

преди 3 години

Българите-Поблазнили са ги ПАРИТЕ на швейцарците.А НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА.Аз"преживях' 11години е тази капсулирана у себе си диктаторска тирания,където бъка със СТРАННОСТИ и................"много строги закони-най-вече странни.Видях и се убедих,че Швейцария е населена с особено НЕЩАСТЕН НАРОД(до 70-80 % ПСИХАРИ)следствие на водената(от дълги години)-най-тъпата политика в света.Така че,НЯМА КАКВО ДА ПРАВИТЕ в Швейцария.Забранявам Ви да я посещавате.Ще Ви унижават,ще се гаврят с Вас,ще Ви изнудват.

58

Владо

преди 3 години

Швейцария е най-измислената държава .

57

Анонимен

преди 3 години

Анонимен 56... За това има и школа по акордеон?Записваш го там и най-много след време да хване артрит на пръстите.И баба му всяка заран да му прави джи джи папа.Единствения спорт е хвърляне на малка плътна топка в часовете по физическо в училище.

56

Анонимен

преди 3 години

Тва трябва да си тотален садист извратеняк да си запишеш малкото сладко миличко момиченце при некви *** да му крещят защото било изяло една ябълка..И като почнат с лафовете " Така се раждат шампионите и победителите" Е какви шампиони и победители сте вие ?Сяка година циврите че няма пари за тъпият ви спорт а момичетата стават държанки срещу спонсорство на мутри или дърти чичаци с пари. Победители и шампиони няма що.Хубаво е човек от време на време да вижда реалната истина.

55

L.

преди 3 години

До Анонимен 51Тия дето ти нацъкаха минусите, май не разбраха иронията.

54

Анонимен

преди 3 години

До Родител 42Трябва да изтърпиш ,какво ли не за да стъпиш на върха................Значи всичките български хронични ганиуювееее на територията Дрисниленд са състезатели по "художествена гимнастика" - КЪСТЪМ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

53

Анонимен

преди 3 години

Мурафетите на някои български хронични ганювки няма да минат в Швейцария! Ритникът е на място заедно с двете момичета като свидетелки срещу нея.

52

Спортното училище

преди 3 години

Ако е от златните момичета на баба Нешка - 100% е вярно!Тя ги рутаеше като хамалин и ги наричаше *** дебела и подобни на това.Деца, измъчени от глад и тренировки, неволно приемат за правилно такова отношение.

51

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИН НИКОГА НИКОГО НЯМА ДА НАРЕЧЕ ДЕБЕЛА КРАВА.

50

До 48

преди 3 години

Явно не си проумял написаното от мен.Става дума за дете което в наши дни тренира,а моята дъщеря я спрях преди много годин.,Но спорта освен че някога отнема нещо ,също и даде желязна дисциплина,силна воля и непримирим дух и организираност да се оправя сама в този нелек живот.И се оправя идеално със работата и семейството си!И не съм я подлагал а сама ходеше в спортното и в залата!

49

Анонимен

преди 3 години

От извратен спорт никой няма нужда.

48

До 42 родител

преди 3 години

И защо си подлагал дъщеря си това? Толкова ли нямаше други нормални спортове и занимания? Има пълно право да те мрази за това, което си и причинил(а)

47

Анонимен

преди 3 години

Художествената гимнастика не е никакъв спорт, а пълно извращение над малки деца.Би трябвало да бъде забранена със закон. Родители да избиват болните си амбиции над невръстни момичета, не е нормално!

46

Шопо

преди 3 години

Пратете им кака Нешка ,за да видят що е дисциплина! Помня едни кадри с малка гимнастичка на която Нешка се караше,че предишната вечер беше изяла цяла ябълка вместо половина.Ама Нешка още не може да преброи спечелете от нейните момичета медали...

45

Нее кат българцкото

преди 3 години

Швейцарското лигавене е като швей цар скот о сирена

44

Да на треньора!!!

преди 3 години

За да си в челната тройка или световен шампион ,никакви извинения а само къртовски труд и железни нерви са нужни.,,Карала ги да тренират ,,конузени и ги обиждала"-да бе,този номер е стар като света.Тонът на всеки един треньор не е дружелюбен и приятелски ,а строг и изискващ.Явно и за това Швейцария я няма сред наградените и на призови места на форумите по художествената гимнастика

43

Киро

преди 3 години

22г. при ветерани ли се състезава това момиче.

42

Родител

преди 3 години

Худ .гимнастика е много тежък спорт и не е за глезли.Трябва да изтърпиш ,какво ли не за да стъпиш на върха.Иначе ако се обиждаш,търсиш си правата!?!,иска щадящо отношение от треньор и да не те натоварваа,тогава си спортувай за здраве....,,Малко като я натоваря или и се скарам,идват майка и или таткото и вдигат скандал че им мъча детето"-това са думите на бившата треньорка на щерка ми ,която вече е далеч от спорта.За това днес бронзовите ги наричат златни! Ами критерий! Бяха наистина златни

41

подкреп.тренера

преди 3 години

Макаренковско възпитание трябва,другото е лигавене

40

Данчо

преди 3 години

Там е лигава работа. Тези спортисти не искат да се напрягат а само да взимат тлъстите субсидии за това че са в нац. отбор. Спортисти!