38

Анонимен

преди 3 години

Кво ново политическо движение бе-ние си имаме от всички цветове кой където се припознае да отива там-аман от нови партии и движения на държавна хранилка.

37

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли защо са протестите Защото идват много пари от Европа и смятат да ги докопат , без да са си мръднали пръста за тях .Там ги боли най-много , защото ако Герб вкара парите в икономиката отива директно и безапелационно в четвърти мандат

36

До 42

преди 3 години

Абсолютно си прав.Но има един тънък момент.Решетников ! Ако управлява партия с негово лоби става още по-страшно,защото се намесва и Москва.И трябва да изпълняваме желанието на още един "съюзник" ,който обаче е враг с другите ни два.Ше стане страшно и накрая нали знаеш кой ще е потърпевш...Затова ни трябва дясно управление ,проевропейско и твърдо ЗА еврото и ЕЗ !Но като цяло нямаме друг избор

35

Анонимен

преди 3 години

На тоя протест са като мухи без глави, всеки си има негово мнение.

34

Тия

преди 3 години

Тия политолози ако се навеждат още малко на Бойко ще им се сецне кръста

33

Анонимен

преди 3 години

И да спечели БСП, и да се разпадне, и да спечели ГЕРБ, и да уволнят ГЕРБ от американското посолство - все тая. Това нищо няма да промени в България, пък нека хората протестират и се надяват на някой да дойде да оправи нещата. Нещата се правят от Вашингтон и Брюксел, а българина и представа си няма кой какъв е там и какви са целите им.

32

Анонимен

преди 3 години

Точно така.Костовистите обаче са хитряги и ще се натикат в Борисов 4 заедно с ОП.

31

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв смисъл от предсрочни избори , като така или иначе са на пролет

30

До 37

преди 3 години

С какво се провали това правителство ?Дай конкретни казуси!Математика,икономика и факти !

29

Анонимен

преди 3 години

БСП вече не е голяма партия , благодарение е на Нинова Не може да спечели никакви избори , понеже няма подръжници и се чуди по какъв начин може да се докопа до власт през задния вход Техни депутати за в заговор с Божков Хората просто не ги искат , а София никога няма да гласува за БСП

28

За неразбралите

преди 3 години

Аз съм съгласен с хората, които казват, че нещата се решават на избори. Нали това е целта на тези протести - избори! Никоя демокрация не казва, че трябва да оставим провалили се правителства да си изкарат мандата! Когато някой не се справя с работата за която е нает може да бъде освободен преди изтичането на договора. Мисля, че неустойките са си ги взели.

27

До 26

преди 3 години

И като "изчистят" крадливата шайка,тази държава от кого ще се управлява! От Мойсей ?Кое ти дава гаранция,че следващите няма да са по-крадливи и некадърни?Уж нямаше как да има по-зле от НДСВ,а твърдите,че сега не може да има по-зле.И докога???От кого си доволен досега? Искам аналитичност и фактология! Не е сериозно да сравняваш България с твоето мечтано бъдеще и хипотези! Сравнявай с реалната действителност от прехода!

26

Анонимен

преди 3 години

До 29 младите безпартийни с новата управляваща партия която ще направим ще дойде

25

Анонимен

преди 3 години

Протеста е пълен смях и не може да роди нищо. Ще повикат, ще повикат и ще се изпокрият като Божков в дупките от които са изпълзели.

24

Анонимен

преди 3 години

Не плащайте сметки и данъци , това е ефективен метод на влияние Освен това веднага ще паднат цените на ток и вода Това обаче няма да се случи защото трябва да е масово , а няма как да стане

23

Дайте предложение

преди 3 години

До българинКажете след като свалите мутрите, кой ще дойде на власт! Аз не искам БСП!

22

Анонимен

преди 3 години

Протеста ще направи новата управляваща партия колкото и дане им се иска да не е така народа се вдигна вече

21

Анонимен

преди 3 години

Протестите не са за да раждат политически движения !!!Който е учил ЗНАЕ защо е така. (В Бг като че ли никой не е учил).Протестите са за да УНИЩОЖАТ прогнилата настояща система и да изгонят настоящите крадливи управници като Чекмеджето, Апартамента, Терасата и т.н.През цялата човешка история протестите са вършили точно тази (мога да я нарека "черна") работа.Това е тяхното предназначение.

20

Анонимен

преди 3 години

В МОМЕНТА МЛАДИ ЗДРАВИ МОМЧЕТА ЗАЩИТАВАТ С ПЛАКАТИ "ЗАГРАБЕНИЯ БИЗНЕС" НА ЧЕРЕПА- ОТ ПЪРВИЯТ ДЕН ЛЪСНА ЧЕРЕПА КАТО ЕДИН МИЛИАРДЕР ОРГАНИЗИРАЛ И ФИНАНСИРАЛ ПРОТЕСТИТЕ НА ТЪЛПАТА А И СЕ КЕФИ КАТУ Я МЯТКА- КЪФ ИСТИНСКИ СИН НА ПАРТИЯТА МАЙКА!

19

Анонимен

преди 3 години

Драги ми "протестиращи". Демокрацията е лошо нещо ама нищо по-добро не е измислено до сега. Правителството се определя на избори а не на площада.