107

1

преди 3 години

До *** жаалка...за *** не знам,но тиквата,по време на "историческото "изказване,беше жалък,също като бай тошо на 10.11.1989г.на конгреса,при смяната му.

106

1

преди 3 години

До 1950,да, комунистите,като тиквата,ти любима.

105

баце

преди 3 години

Естествено, че не ви изнася. Иначе е много лесно с писани листи на кандидати за парламента, квоти за овладяване на структури и т.н. Щалко, че не са се сетили да предложат 50% мажоритарен и 50% партиен вот по листи за тези 120 депутата на обикновенно народно събрание. Те тогава щяхте да се видите колко струвате и колко сте популярни и колко авторитет имат кандидатите ви.

104

1950

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ ПАК СЕ О......ХА ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!!!!!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Геч. , Рад. , Овч. , Пет. , Руменовците да кажат какво положително са направили за България ?

102

Анонимен

преди 3 години

Все дорфове с напъни за хранилка ама без избори.

101

Провалилата се БСП

преди 3 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

100

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи от протестиращите червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

99

Анонимен

преди 3 години

Коя цяла България се е смяла толкова, ти за цяла България ли се вземаш???Само в бсп ли имате квалифицирани юристи,а другите какви са???румен гечев големи глупости си написал,ами защото сте в агония и сте шах-МАТ!!!!

98

пенсионер

преди 3 години

ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА?* Румен Гечев, Румен Радев, Румен Овчаров,- ВСЕКИ ЧЕРВЕН РУМЕН НЕ СЕ ДОПУСКА ДО ВЛАСТТА!

97

Агент 007

преди 3 години

Смяна на конституцията и после БСП няма да ги има,супер а!:)))))

96

Bon

преди 3 години

Хора четете, интересувайте се, архивите са живи, говорете с по възрастните, правете за вас си анализи и изводи, учете си, вижте хора като този, какво са правили и какво правят сега. "Човекът" сега е професор, прави анализи, дава съвети, плюе по правителството. В какво количество нахалство и наглост трябва да притежаваш, за да го правиш, хората знаят, хората помнят, това не беше преди векове. Затова винаги ще гласувам за тези, които този *** напада.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: "Гелев рестартирай се!Или изчезвай!"И ДА СЕ РЕСТАРТИРА, ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ *** ***.

94

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

БСП са жалки не разбраха,че времето им е отминало някога си през 19 век, като искат да връщат комунизма да тръгват към Русия, целия им електорат са пенсионери една малка зала с народ толкова са.Няма да влязат в парламента заедно с чалгарите,костовистите,божковистистите,маноловци и тнт само партията на безпартийните ако се създаде ако не се ще емигрираме, за тях никой няма да гласува да не се надяват, даже и пенсионеирте няма да гласуват за тях електората им.Не сме 19 век, колкото и да и се иска

93

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

БСП няма да влязат в парлаента народа не ги понася повече и от ГЕРБ , така,че чалгари ,костовисти,комунисти,маноловци,божковисти няма да влязат в парламента а само партията на безпартийните

92

Абе

преди 3 години

До ДианаАми типична българска картинка, когато някой работи усърдно и успешно години наред натрупва огромен брой завистници, на които единствената им мечта е да го махнат и да се настанят те на вече изграденото.

91

Х1

преди 3 години

Румен ФАЛИТА по-добре да не се изказва ,а да си седи мирно.Всички помят Виденовата зима и как този Велик икономист ,разказа играта на цялата банкова система и на всички българи.Червеното дебелоочие нама край.

90

Диана

преди 3 години

До АбеВсички в БСП са виновни! Всички, които мълчаха и с това подкрепяха безобразията на БСП и които сега протестират под команда по улиците...Те ремонтирали държавата, значи! Политически слепи и глухи хора! Нашият народ отдавна го е казал: НАСИЛИЕТО Е ВИСША ФОРМА НА БЕЗСИЛИЕ! Нека излезнат на изборите, нека издигнат там способни политици - и баба знае да руши! Да сложат БСП отново на власт е върха на падението, но парите са си по-важни...Или пък ...хубаво е да се почувстваш поне замалко важен

89

Абе

преди 3 години

До ДианаСпоко, ще дойде видов ден и Бойко пак ще ги бие на избори и пак БСП ще са кат наакани, за пореден път. Единствената им победа беше на президентските избори, бяха много щастливи тогава а сега сигурно си скубят косите като виждат какви ги върши така наречения Президент, няма да си го признаят никога публично де.

88

Диана

преди 3 години

До Анонимен 93В БСП на Нинова са кариеристите, манипулаторите, насилниците, превратаджиите - те ли са нормалните? Или защото си мълчат защото просто нямат какво да кажат ги смяташ за нормални, когато всъщност са глупави политици - изобщо не са политици, правят каквото им кажат отгоре, дори в НС не могат да се изказват свободно, без да са получили одобрението на Нинова....