БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС

Предложението на премиера е странно, каза Румен Гечев
15 авг 2020 11:45, Петя Славова
169
БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС
Снимка: БГНЕС

"Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Още по темата

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
баце преди 3 години
До АнонименАко воят е повсеместен, значи ББ няма да си направи еднолично харакири, а ще предизвика масово политическо самоубийство тип разпаряне от врата до д-то.... не е зле да ти кажа
126
1
 
2
 
! Отговори
@ к.128 преди 3 години
До има лиР.Г. има повече от една гънка на мозъка и е професор. ББ вероятно има по- малко от него гънки - може би една или по-малко от една и затова е завършил за пожарникар. Не си ли личи?
125
1
 
3
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
124
3
 
1
 
! Отговори
БСП е по-малко зло преди 3 години
само по бройката си.Иначе-малко,но качествени.Няма друга партия,причинилатакива тежки беди на БГ в новото време.Дело 4/1990г.Икономическатакатастрофа на Бг в 1300 тома-фалити1960;1977;1987;Виденова зима 1997,ограбен пенсионния фонд,криминална приватизация от втория им ешелон-Костовистите...Протестърите,рожби на Божков,Прокопиев/Василев,вдигнатиот БСП/Решетниковия Радев мълчат за това,говорят за кражби и корупцияот сегашните но без да дават факти и доказателства.И се казват нереалнисуми.
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се избира по-малкото зло.................затова по-добре БСП вместо ГЕРБ!!!
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нужда от ВНС................хората искат оставка за ГЕРБ-ерската крадлива пасмина, после съд и затвор!!
121
0
 
2
 
! Отговори
Правилно! преди 3 години
БСП е опозиция, трябва да прави контра на управляващата партия
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе нали всички искаха избори и то 50% мажоритарни,а сега йок......Май не е това целта....хаха.Ето ни промяна,само където трябва да се гласува.
119
2
 
8
 
! Отговори
Не трий цървул преди 3 години
Защо ли не съм изненадан?Ама като се сетя за обръщението на премиера от оня ден и фекалната физиономия и на президент и на бсп лидерите и на тия на Орлов дето дори не знаят името на главния прокурор ей казвам ви:ТАКА СЪМ СЕ СМЯЛ АХАХАХАХАХАХААХАХАХААМА КАКЪВ ВИ ГО НАБИ БИРИСОВ ОХ ЛЕЛЕ.АМА ТАКА Е ЛАКОМО ДУПЕ KPЪВ ***!!!Лека вечер глyпaци викайте и затваряйте кръстовища ама вече и полицията ви отеее..свири. Така , че си задайте въпроса преди да ви закарат в Пирогов - Ще преча ли и днес??
118
2
 
6
 
! Отговори
има ли преди 3 години
Тоя Гечев има ли една гънка на мозъка???
117
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Гечев като министър на икономическото развитие по времето на Жан Виденов докара хората до просешка тояга. Заради тях станахме най-бедната държава не само в Европа ами и в Африка! И този човек има наглостта да дава оценки и обвинява.Ужас, потресен съм!
116
1
 
16
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Оставка на лъжливия министър с розовите очила , който направи всички Българи милионери по ЖанВиденово време. Всеки Българин милионер по бесепарски - един хляб 5000 лева.Помним разрухата и безхаберието по времето на бесепарското управление.
115
2
 
17
 
! Отговори
по Радой Ралин преди 3 години
*** си е Радев - гологлав и зловещ,*** е и демон с юмрука си вещ!Медуза на сухо - безкрил, а хвърчи!Удариш - на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае предели стига тоз льотчик до своята цел,Червени простаци край него вървятцелуват му *** и правят му път!Надкласов, безкласов, без род и съюз,но винаги с БСП, с Русия в съюз!Без ден да протакаш, дори да боли,война на простака до смърт обяви!За срам на Европа, на всичките нас,когато докопа Радев в ръцете си власт ..
114
1
 
10
 
! Отговори
Коменданте Че Говада преди 3 години
КАКВО ВСЪЩНОСТ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ! ЕДИНСТВЕНО ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА ДОЙДЕ ДА НИ ОСВОБОДИ!!!
113
1
 
13
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Има си хас БСП да подкрепят идеята за ВНС. Няма да изневерят на същността си.Те са партия на отрицанието и на деструкцията.България няма нужда от такава партия.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да забравя - бях малък и на един от БКП-то, дойде на едно събиране, където ходиха хората с децата си. Ония се вхалеше, как бил граничен, как бил гръмнал "фашист" дето бягал и после получил 10 дена отпуска отгоре и станал някакъв в местната община. Това сте вие - за 10 дена отпуска, убивахте хората, бягащи от тиранията ви!
111
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СТАР ПЕНСИОНЕРТака е. Оставиха на Сорос да си играе игричките. А сега? Сега ББ си играе и той.
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 120Той е същия, дето спамеше за бананите и таолетната хартия. Ама като медията смени работодателя и се смени и тона.
109
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дърт чвор или мистър "3 долара пенсия" що не вземе да се скрие.
108
1
 
13
 
! Отговори
СТАР ПЕНСИОНЕР преди 3 години
За тези който не знаят ..тази " КАРИКАТУРА " беше икон. министър при Жан Виденов...когато със АБСОЛЮТНО мнозинство в НС ..*** подложиха БГ на ТОТАЛЕН ПОГРОМ и ГРАБЕЖ......и докараха пенсийте до 3 $ ...а заплатите 6-7 $ ..