93

Покана за разговори?

преди 3 години

Схемата на Бойко е проста: Ако се съберат 2/3 (160) гласа се правят избори за Велико Народно събрание. Когато се приеме конституция (след половин или даже след една година) се правят избори за обикновено Народно събрание.И през всичкото това време управлява (и провежда изборите) настоящото гербаджийско правителство. Дори и Бойко да подаде оставка, правителството управлява като правителство в оставка.Просто, нали? Но няма да мине.Бойко е нашият Лукашенко. Окопал се е във властта и оставка не дава. Няма да се учудя ако и той започне да пристига в Министерския съвет с хеликоптер и в бронежи

92

гост

преди 3 години

То вече стана ясно, че промените в конституцията са ги предложили престъпници с цел да станат неприкосновенни. Няма база за разговор лелче. Оставка и вън!

91

ПроСоТо

преди 3 години

и какъв е тоя женски клуб зад нея?

90

ех

преди 3 години

Тази лелка още утре я вземам при мен на лозето на гроздобер; давам по 0,05 бв на кг набрано грозде ...... като гледам тази лелка тя и за гроздобер не става!Речника й е доста беден ...Простете, а тя къде е на робата ..?

89

Аве

преди 3 години

Ти мома ли си що не народи 10деца или си потънала в дългове.

88

Бедняк

преди 3 години

Бурна епоха! Особено последните 10-11 год , които ще оставят в нашата богата история с делата си и с разни изключителни заслуги, с които ни прославиха пред външния свят, не само герои, но и героини. Поне до сега влезнаха несменяемо в историята имената Калина, Елена (П...-ва), Цвета. В борба да се наредят сред "незабравимите" са Теменужка, Мариана, Деница, Екатерина, Петя, Десислава. Старта е даден!

87

анонимен

преди 3 години

Обидена - не Уважена!

86

Анонимен

преди 3 години

Обидена от БМБ, не епоискала извинение от него, което значи, че е приела обидата за комплимент и има наглостта да се явява пред хората. ***

85

Анонимен

преди 3 години

*** иска да разговаря??? С кого? Никой не иска та говори с простаци - умората е голяма след такъв "разговор"!

84

ha-ha

преди 3 години

ha

83

Анонимен

преди 3 години

Тая що НЕ носи АРАБСКА маска на главата си ???? Б. Борисов да умира ЗАЕДНО с АРАБСКИТЕ маски... А може да си сложи и една найлонова торба на главата, за да се задуши по- бързо и да се отървем от тия АРАБСКИ маски..

82

ББ

преди 3 години

това е отвратително...пор.о...гаврите се с животите ни...с всичко което обичаме и ценим...с бъдещето на децата ни се гаврите като ги излагате с подобно нещо определено от шефа и като *** детероден орган...ама наистина ще излезем с камъни и дърве и ще ви избием...не се търпите вече...минавате всякакви червени линии...Народното събрание го превърнахте в обслужващ персонал на айдуци и чужди агенции..Мендо на кого ще гласуваш законче да ни ограбва след Божков??минавате всякакви граници!!!

81

Конс-цията на Тулупа

преди 3 години

Ще остане в историята известна като мутренската конституция. Да се помни кога българинът 10г поред сам е избирал да го гаврят мутри и свинеподобни като Боко , Цацо,Геша, Дебелян и управляван и оправян от *** като Фидосова, Цачева и Кирилов . Та накрая и мутрите и основен закон на живота им дадоха . *** падението на една нация . А недоволството най-послушното виждано някога.

80

Анонимен

преди 3 години

Последно Велико народно събрание и не на нова конституция.

79

Анонимен

преди 3 години

Това е подмяна на дневният ред на обществото. Хората искат оставка. "Глухите" чуват - промени в конституцията. Ами отворете си очите. Отпушете си ушите и послушайте народа! Вашият суверен!

78

Щирлиц

преди 3 години

До МНЕНИЕА,не така.Разследване?По ще им приляга народен съд,те знаят как процедира той,нали е тяхно творение.

77

МНЕНИЕ

преди 3 години

ГЕРБ - Куфари , Влак и в Хотелите си .Ще ви потърсим по-късно за Разследването .

76

Шаши

преди 3 години

Баце, дай 5 левчета на заем. Не се прай на шашоф. Ядеме си ноктите вече. Тебе ти е лесно, шкафче, шкафче... .гардероб. А за Шаши - гроб.

75

Анонимен

преди 3 години

И като си подаде оставка, Баце, ще вържеме и ще цъфнеме. Поредните загубеняци ще сме. В търсене на доброто съществуване Само не сме избирали овчар, ама истински. Всичко друго беше депутат по 2 - 3 пъти.

74

Край

преди 3 години

Смешна е и жалка нали?Да де ама след изборите пак ще депутатКой сега е смешен и жалък - познайте от три пъти.Няма да е депутат след мажиритарен избор / справка Цеца Цачева/Ама за сега нито го вдявате нито налагате на политическата класа