8

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че не са тествали за алкохол и наркотици мъжа карал джета... Сега даляни, таляни, рапани, приливи, пълнолунието и Ким ще са виновни, само не и заспалия водач на този джет...

7

Анонимен

преди 3 години

Кой не знае къде да кара да не се качва?!

6

свидетел

преди 3 години

ИМАШЕ ПУЛС като я изкараха от водата! Линейката се забави, после я паркираха на 100-150 метра от момичето, лекаря слезе след 2 мин, вървя бавно към нея, а всички викахме да бяга, НЕ Й ПОМОГНА ДА ДИША, НЕ Я ИНТУБИРА, не й оказа първа помощ....а накрая я качиха в линейката на земята, защото нямаха втора носилка, а на първата седнал стоеше мъжа! После ги оставиха сами отзад в линейката, защото имало Ковид... лекарите я погубиха, ако беше дъщерята на дежурния, а не нечия чужда дали нямаше да е друго

5

Анонимен

преди 3 години

Е па безопасен е спреха да карат джетове!

4

Джетовец от класа

преди 3 години

Даляните са виновни, аз като карам не гледам за даляни, за плуващи, за каквото и да било. Само си карам напред и пера до последно.

3

Анонимен

преди 3 години

Жалко за момичето, мир на душата й! Инцидентите във вода са адски ***, защото човек не си дава сметка, че водата при висока скорост става доста неприятна за среща. А и винаги има шанс да не уцелиш водата, а някоя твърда повърхност. При което и 20км/ч става много висока скорост.

2

Анонимен

преди 3 години

дайте някаква снимка де, на изуст няма какво да си говоримкои въжета се виждат, той какво е ударил, как

1

Анонимен

преди 3 години

Абе какво са виновни въжетата, че тоя дето карао от цялото море отишъл отгоре им.Верно, че сиг има пропуски там с флагове илабалаа, но се виждат съвсем ясно. Какво е търсил там с джета? Вината си е изцяло негова.