6

Анонимен

преди 3 години

Спрете телевизора и Нетфликс за няколко месеца и ще се оправите. Всички се лъжете по фантасмагориите там и затова се чудите какво да измислите вече, на каква *** да се направите и каква по-усукана девойка да сложите до себе си.

5

Анонимен

преди 3 години

В подкрепа на номер1 ще кажа, че мой близък влезна в затвора за 2г , а когато излезе акциите му сред жените се вдигнаха в пъти . Той е ***, та вдлъбнат , грубоват , но това страшно много се харесва на младите жени . И не говоря за разни фльорци, говоря за обикновени жени.

4

toti

преди 3 години

Ако има сериозно нараняване на чувствата..спасение няма ...нищо не се заменя реално,а само се заблуждаваме.......

3

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям 1Фактите до доказват. Масово жените са сами, защото все по-малко мъже се придържат към описанието му. Мутрите вече не са на мода. Фитнесджиите са бедни и глуповати. И те горките жени не са на място. Наистина са с мн претенции, а нямят никакви способности.

2

Анонимен

преди 3 години

Номер 1 не е прав. Нашето общество изобилства от възпитани, образовани, интелигентни, ерудирани, честни, умни, отговорни, любящи, почтени и верни мъже, които могат да запалят искрата у всяка една българка. Те са мечтания партньор. Иначе, защо толкова рядко се срещат подобни индивиди, които той е описал? Или бъркам?

1

Анонимен

преди 3 години

На българката за да разпалиш искрата на любовта трябва да си темерут/***, над 1.80 , да цъкаш във фитнеса , да ядеш , пиеш, псуваш и да се правиш на бияч , да караш БМВ и да слушаш Бг рап и чалга и да имаш пари от бране на ягоди в чужбина или от въртене на геврека . Ако си бил в затвора и имаш татуировки още по - добре. Но с това не искам да кажа, че повечето българки са прости и кухи, то просто така излиза.