17

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да чакате до 2 ноември, вървете си още днес!

16

Бау

преди 3 години

Ако бай Добри Терпешев бе жив, щеше да ви обясни, че не тупат топката, а Му крепят топките! А баба Терпешка щеше да обясни, че сега им се е паднало, сега ще крепят, защото младостта си отива, животът - кратък, славата - вечна! Ура, другари герберасти!

15

крадла

преди 3 години

не се ли накрадохте мойто момиче? Не покрихте ли следите? Или сте толкова нагли и така сте крали, че няма покриване.. всички бизнесмени ви знаят методите и касичките, стига нагляхте

14

13

преди 3 години

Менда, ти вече си толкоз опорочена и компрометирана , че не зная с какви очи се показваш и изказваш ! След толкоз компромати и издънки , трябваше да си тръгнеш с Владето Горановото детенце.

13

мента

преди 3 години

Герп не тупа,герп хрупа ментови бонбонки.

12

Анонимен

преди 3 години

КАКЪВ 2 НОЕМВРИ! БОРИСОВ КАЗА - НА 2 СЕПТЕМВРИ НЯМА ЛИ 121 ПОДПИСА ХВЪРЛЯ ОСТАВКА!

11

? 4

преди 3 години

А ПТП има ли ? Тази лелка сутринта зад пресилена бодряшка откровеност скриваше малко нерви, малко отчаяние, малко гузност, повече обида и май не беше убедена в това, което говори! Но, заповед! Снощи Бабуина им е изкоманвал на трите /дори четири/ влъхви - Отивате сутринта в телевизиите и искам да убедите народа, че сме прави и да направите Радев да изглежда жалък! И цъфнаха най сексапилната част от харема му по телевизиите ! Пуй - пуй- пуй-пуй!

10

Анонимен

преди 3 години

Стига, стига не тупали топката! Гербавите са 11 години на власт и ни дума за Конституцията сега изведнъж се разбързаха.

9

Анонимен

преди 3 години

Пак се чака решението на пеевски и доган....

8

Анонимен

преди 3 години

Дано ви тупнат у Орландовци сичките накуп!

7

Анонимен

преди 3 години

Оставка престъпници!

6

Анонимен

преди 3 години

R I PГЕРБ3.12.2006 - 2.9.2020

5

Анонимен

преди 3 години

Не само я тупате топката,ами се правите и на улави!Пределно ясно ви е че няма как да имате подкрепата на 160 депутати за свикването на ВНС,ама продължавате с популизма-и това ако не е тупане и печелене на време,здраве му кажи!

4

Анонимен

преди 3 години

Така е, не тупа, защото нямате топки!Там сте се събрали ***, ПСП ...Менда май е от пловдивско, значи е ППП и т.н.А мъжете в ГЕРБ ... там има ли мъже изобщо, те са по-зле и от жените.

3

Анонимен

преди 3 години

Хе! Преди 08.00 часа на телевизора - Даритката! След осем, по трите ,,водещи" телевизии - Фандъчката, Менда и Караянчева! Мнозинството от пуйки е гарантирано!

2

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

Играят ни селско тарикатско театро.....Най малко ШАЙКАТА и бай *** имат желание и искат ВНС и таралежа у гащите нова конституция...целта е ясна: да затапят устата на Слави и други мераклии за ВНС и главното бягане от служебен кабинет с тупане на топката и печелене на време, щото това конституцията е отговорно мероприятие и утре историята ще ги съди, а и те немат капацитет и здрави *** за това, камо ли пък и повече от 2/3 съгласие!!!!Но за всеки случай........на пазара!!!!https://segabg/touche/tush-08-25-2020

1

Айде

преди 3 години

И тая,ако съберем!Ами ако не съберете подписите?Тогава какво правите, единственият ход който имате и сега и после е ОСТАВКА!