11

Ямболски цървул

преди 3 години

И аз съм бил гост на ДПС,ама тогава поне се бихме един срещу един.А тук случаят е един срещу много.Значи многото са глезени страхливци!

10

наблюдател

преди 3 години

Спорът е решен.

9

Анонимен

преди 3 години

Добре, бе. Юмруци, кръв и черва. Тийнове глозгат кости на гробището под лунна светлина. Тия джурналя съвсем откачиха. Само, дето не уточняват дали СА БИЛИ С МАСКИ срещу корона-чироза. Хората няма какво да ядат - тия ни занимават с някакви пубери, дето се набили. Вие да не сте от някоя оранжерия хибриди? А статията е образец за журнализъм - някой, някъде, някого набил - няма имена, няма нито град, нито държава, нито време. Нещо като бил съм се бил напил.

8

Гамен

преди 3 години

И предполагам, докато са се трепали кат зверове, малката раазпоретина са я ръгали в кафявата дуупка поне 2-3 батковци. Такива са днешните. Паалячовците се трепя "до кръв" а раазпоретинките ги сърби толкова, че чак до наасиране се бухат.Добре дошла, Демокрацийо, ама някой криво те разбраха...

7

Анонимен

преди 3 години

Алооо и вие като Божков ТВ нищо не казвате за пребития антипротестър!

6

Fit

преди 3 години

"неколцина юноши се нахвърлили на един съперник" най-хомосексуалния акт на група кокошкари...

5

Анонимен

преди 3 години

"Стигнало се до кръв."Какъв изказ, каква книжовност, какво красноречие. Нека родната журналистика да почива в мир...

4

И сега

преди 3 години

през ваканциите санитари в болницата и да плащат лечението.От детска пед. стая файда йок. Най-много често да се срещат, но вече като стари познати.Единствено полза може да дойде от бащите, ама и там вече не се знае. Това беше преди много време.Сега децата имат правата да се трепят.

3

Анонимен

преди 3 години

Наградете днес бг този сайт е извор на диалог, интелигентност и свобода на словото

2

Анонимен

преди 3 години

Ама къде е станало и кога е станало трябва да гадаем. Аман от такива новини

1

Анонимен

преди 3 години

- Прибирам се снощи, гледам някакви бият един нещастик, не можех да не се намеся.- Ееее, кво стана?- Как кво, смазахме го от бой