314

До 302

преди 3 години

Само провокации са ви в главата.А сеното с което подпалва те живи хора!То е на снимките от 2-3 седмици.Още тогава сте искали да у б и в а т е. невинни хора. Садисти сте вие,а не протестиращи да право дело .

313

Цитат,16 Май 2020

преди 3 години

Олигархията брои по 150 лв. на калпак за кръв на метежаВасил Божков и Цветан Василев развързали кесиите, за да дестабилизират държаватаЗабегналите в чужбина олигарси Цветан Василев, който открадна 5-6 млрд. от КТБ, и Васил Божков, който е обвиняем за 700 млн.лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата. По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията.

312

До 328

преди 3 години

Цяла нощ се молех да не пуснат водното оръдие.Толкова *** щеше да отиде в канала, че Центърът да стане Венеция. Да не говорим за метежниците.Без майтап.Сутринта видяхме колко тона отпадъци изнесоха от чистотата.И това от 30 души.

311

до 325

преди 3 години

Тука не е от значение дали премиера ще се казва Борисов ,Гошко или Тошко, проблема е че както и да се казва премиера, трябва да се съобразява че олигархиите са сила в България , че и те имат ресурси за война, Борисов вече го разбра директно в момента , ако дойдат Тошко или Гошко като премиери същото ще важи и за тях но хубаво е пак да не се стига до това да се настройва българки народ срещу български народ защото не са разбрали че трябва да се съобразяват с богатите.

310

До 2

преди 3 години

,,За криминалните е нормално, но останалите ... не знам. Не си го обяснявам по друг начин.,,А не си ли го обясняваш с намръщените барети,които обикалят около Радев от първия ден. Бивши военни- генерал и подчинени - военната хунта на Радев, стремяща се да завземе властта със силаНе гледа ли на живо метежа.Не му ли командите,които подчинените на Радев издаваха?" Мъжете тук,мятайте бомбите,,Арменчето пусна жените отпред. Мъжете след тях хвърляха бомби, а той с триото - отзад с памперси на голо

309

Анонимен

преди 3 години

Полицаите също да осъдят протестиращите за нанесени физически и психически увреждания на държавни лица,полицаите се опитват да спазват реда,те не са политици,защо ги бият?

308

Анонимен

преди 3 години

Осъдете протестиращите, не само за бесовете и хулиганстването им, а и да платят обезщетение за нанесени материални щети на държавата или чрез принудителен труд,докато си изработят щетите,които са нанесли,както и за нанесени морални вреди и психически травми на полицаите и останалите хора,пострадали от протеста им и протестиращите хулигани!

307

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интересува колко от платените *** и протестъри са със счупени глави, ръце и т.н.. Вадят оръжия срещу полицията. В Америка щяха да ги разстрелят на място.За едно съжалявам - не пуснаха водното оръдие, да се посмеем малко на летящи ***:)))))))))

306

Антикомунист

преди 3 години

Да не допускаме платените наркомани и пияници пак на кръстовищата! Позор за протестиращите!!!

305

Анонимен

преди 3 години

Никога протести в България не са водени от толкова страхливи организатори.То не са и организатори, Ами най - пропаднали подстрекатели.Насъскват хората да правят закононарушения и като стане напечено, се измъкват.Заслужават на протестите им да отидат истински провокатори и да ги поставят на мястото им - ,,между редиците,, на МВР.

304

Анонимен

преди 3 години

О ***, как сте? На последни издихания сте нали!? Ами те парите свършиха, псевдо- протеста и той. Парите са изхарчени, а Радев видя бъдещето- ще облече раирана пижама, като излезе от президентството. Избори няма да има преди март. А и Борисов ще пак премиер и след това.

303

До 309

преди 3 години

Не ги чакаме да пишат тук сега . Още е рано.Сега наркоманите от протеста пишат показания в районните.Показания пишат и доноси.

302

Анонимен

преди 3 години

Смърт за герп

301

поправка

преди 3 години

......но ИСКАТ да вземат властта с насилие,просто нямам думи!

300

Анонимен

преди 3 години

Айде сега - ефективни присъди и глоби за вандалщина.Или кашпите ще излязат виновни,че провокирали метежниците да ги чупят като стояли неподвижно.

299

до 312 Иванов

преди 3 години

Затова като се прави протест основното е организаторите да се погрижат да остане мирен протеста и да не допускат провокаторите да подменят контекста на протеста, през 97 година студентите протестираха срещу това полицията да не бие произволно студенти, но олигархията видя възможност и те да се включат в протестите да предизвикат хиперинфлация да оберат парите на средната и ниската класа и да си подготвят почвата за пълна приватизация на държавата.

298

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са ОТВРАТИТЕЛНИ,българи бият българи,заради чужди интереси и заради няколко лакомни подсъдими олигарси и разни партийци,които не са избрани от народа,но икста да вземат властта с насилие,просто нямам думи!

297

Капиталист

преди 3 години

Предлагам да пишем имейл да Брюксел и на Мустафа да наклепаме Бойко Борисов и ГЕРБ че са комунисти и прокарват руски проекти и да ни ги уволнят и да ни назначат някой капиталист да ни управляват да живеем като капиталисти в капитализма, като американци, а не като руснаци!

296

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 308Така е,комунисти и техни наследници са на власт.БМБ-син на офицер в Софийско *** на мвр. и учителка.Варели Симеонов-син на полковник от армията и учителка.Рода му е Ангел Балевски-зам.председател на ДС на НРБ при бай тош.И виж ти-случайно с Волен са съученици...

295

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам колко е НАГЪЛ Борисов точно, като Диктатор!! 11 години управлява и точно сега реши да променя конституцията, когато народа вече не го иска!НАГЪЛ ЦИГАНИНН