45

Анонимен

преди 3 години

Марешки събира личните данни на възрастните пациенти и дава карти, с които уж щели да пазаруват лекарствА с намаление. Накрая се оказа, че намалението е за 5 витамина. Даже изкарал по едно хвърчащо листче пред гишето с имената на намалените витамини.

44

Любопитен

преди 3 години

Да не му са обещали,че няма да има ревизии в аптеките и бензиностанциите докато ГЕРБ е на власт?Щото има какво да крие...

43

Бунгар

преди 3 години

Волю или НеВолю Марешки направи истински ход на държавник. Предотврати Парламентарна криза и същевременно обезмисли на 90% протеста,който вече се *** в искане на какво ли не. Крайно време е организаторите на протеста да се примерят,че не става постигане на законност и ред с незаконни действия и безредици. Нека редовните избори да бъдат добре организирани и народа да си каже тежката дума.Това е разумното.

42

Анонимен

преди 3 години

Че какви симпатизанти има Марешки?!

41

Анонимен

преди 3 години

Тиквун изнасилва системно и БРУТАЛНО Магарешки презпследните 10 години. Ауспуха му стана като попски ръкав.....

40

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

МАРЕШКО Е ИКОНА НА ГЕРБ !

39

Анонимен

преди 3 години

Само като му видя кривата, грозна, злобна и гадна муутра и ми иде да си купя калашник.

38

Ельоменат

преди 3 години

Симпатизанти Кабакум ли се казва?

37

Анонимен

преди 3 години

Магарешки лъжец

36

Анонимен

преди 3 години

Какво сте го заяли човека ?Какво ще кажете за тези с професия Политик? И те така правят, извъртат се според интереса. Иначе няма как да седиш в Парламента с десетилетия.

35

ей

преди 3 години

Той бил взел плажа, щото никой не го искал. Ау да го съжалиш миличкия...Аз го искам, мен що не ме питаха? Аз го искам плажа. Иван от Чакай и той го иска. Пешо от Кайсиевата и той го иска. Е да, ние сме обикновени хора, работници, ама го искаме тоя плаж. Как може да кажеш че никой не го искал и затова си го взел. Още малко и насила ти го дадоха, а? Ей, големи сте мошенници....

34

ей

преди 3 години

мафия, длъжен си да се съобразяваш с всеки избирател, не само с твоите симпатизанти. Ясно ли ти е? Ще се съобразяваш с всички. Как може да сложиш подписа си върху нещо, без да го четеш? Ми да ти дам да подпишеш че ми прехвърляш целия си бизнес на мен, имоти, пари - всичко. Подпиши без да четеш да те видим, а? Тарикат.

33

Магарешки

преди 3 години

Че какво точно трябва да И се чете?/ достатъчно е да се прочете заглавието -КОНСТИТУЦИЯ --и от там ми става ясно какво е - Та Кой спазва Конституцията ? Някаква си Конституция,,,,

32

Ха-ха

преди 3 години

Аптекарят се оплете като пате в кълчища с обясненията!Които са доста абсурдни впрочем.Между другото,май бойкотът на бензиностанциите и аптеките,макар и скромен се е почувствал,щом тоя върти кълките!

31

Анонимен

преди 3 години

Не знае какво говори и върши. Нещо не е в ред. Ако взима таблетки, да го прави под надзор, бърка дозата.

30

Мюмюн

преди 3 години

Да.Да мразиш и плюеш някой успял в интернет, прави деня ви по-хубав!

29

Saki

преди 3 години

Да не би да си помислихте ,че и Боко я е чел. Единия му предлага другия подписва,а и двамата не са прочели ,какво пише в нея. Пародия на политици и държавни мъже.

28

Зоро

преди 3 години

След този парламент ще има доста политически трупове. Този е един от тях.

27

До Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Гербавите така и не се научихте, че се пише "сделка" със "с"!Ама то не е лесно.

26

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Марешки та Марешки.Абе що не питате вашата стрина Ниновица за Техноимпекс, а се ровите в законната бизнес зделка на човека.Той ви го каза: "Аз съм достатъчно богат човек, за да съм за един плаж."Демек ви казва на вас червените революционери да духате супата.