11

ГЕРБ форевър

преди 3 години

След като публично Борисов се подигра на Цветанов, ред е на последния да отвърне на удара. Разликата между Борисов и Цветанов е, че Цветанов като краде дава на другите, а Борисов краде само за себе си.

10

Терминатор

преди 3 години

Да ама са!

9

Анонимен

преди 3 години

Да, машините не са панацея! Д0като се приемат подправени протоколи, докато се измислят всевъзможни "грешки", които да анулират бюлетини, за които е еднозначно ясно какъв е вотът, докато членовете на избирателните комисии не започнат да носят лична отговорност за грешки като за документ с невярно съдържание и още няколко ако, изборите няма да имат авторитета на що-годе почтени,

8

мхм

преди 3 години

не искат да има тежест, защото без него, герб може би ще вземе 1%

7

Знайко

преди 3 години

Древните гърци страдали от скучното ежедневие, пиели са вино във гората, измислили са си дори бог на виното по едно време за разнообразие измислили дори демокрацията след една бурна резвратна оргия. И тъй и до днес светът следва демокрацията - учението на алкохолиците и развратниците.

6

Орнела Мути

преди 3 години

Тия *** от пишкин патриотите не виждат ли че наследващите избори са аут от всички класации и ги чака съдза откраднатите пари от оградата на границата и паспортите, дето раздадоха за по 5 000 евро на шиптърите . . .

5

Бай ВарвАр

преди 3 години

Машините не са панацея , но липсата им са панацея (и надежда за фалшифициране) за ГЕРБ !

4

Анонимен

преди 3 години

Тия "патриоти" само за кинти и власт милсят, но тяхната свърши Ще има възмедние и съд и за тях

3

Анонимен

преди 3 години

Червените само повтярят че изборите са фалшифицирани че да надъхват неудачниците дето вярват че са супер ама някой нарочно ги спира да станат велики. Когато со долен и нямаш шанс хората да те харесат, може само да се мъчиш да окаляш по добрите от тебе. И това червените га дове го правят с години.

2

Анонимен

преди 3 години

По време на пандемия избори не се правят.

1

маалии

преди 3 години

Ако въведат машинното гласуване тогава гледай фалшификации и чудо!!!