37

Анонимен

преди 3 години

Какво казва науката?Казва едно, след време друго, после трето... развитие!

36

юбералес

преди 3 години

Статията е голяма манипулация. Кравите отделят метан и СО2 в еквивалент на 2.2млрд тона СО2 във въздуха. Там от въздуха растенията го фиксират, за да отиде после при кравите, тоест цикъла се затваря. Това се нарича ''въглеродно-неутрално'' От друга страна, 40млрд. СО2 годишно се добавят в атмосерата от изкопан из под земята въглерод, садържащ се в петрола, газа и въглищата.

35

Анонимен

преди 3 години

До Землянин 24Това го разправяте от 30 години насам. Оняа цър_вул Ал Гор раправяше че още 2015 ше изчезнат арктическите ледове и ше има кататрофално повишаване на марското равнище.

34

Анонимен

преди 3 години

По един маркуч в зад ника на всяка крава и фермата си решава въпроса с отоплението.

33

опитно поле

преди 3 години

Наши селян дури садят падпадъчи яйца и развалена риба на жълтите павета ще видим какво ще поникне на пролет.

32

до 34

преди 3 години

Мда, така е. Преди малко повече от 2000 години температурите в Европа (за която поне има сведения) температурите са били много по-високи от днешните. Периодът продължава повече от 100 години. По това време древният Рим разцъфва както в стопанско отношение, така и в наука, изкуство, политика и каквото друго се сетиш. Тогава Рим се превръща в империя. Историците са установили отдавна: по-топли периоди - възход, по-студени периоди - упадък. Ама екотерористите не щат да слушат.

31

Ямболски цървул

преди 3 години

Предпочитам да дишам био-пръдня,отколкото химична повърня с приятен мирис.

30

До 29

преди 3 години

Много вярно, всичко един цикъл, но зелени фанатици не приемат нищо освен простотийте за предстоящ климатен апокалипсис. Кой е отговорен за последния ледников период и защо е свършил той? Може би човека, защото е открил огъня? Да не говорим, че научно е доказано, че при по-високи температури в миналото е имало биологичен взрив, живота е разцъфвал, обратно при застудяване имаме масови измирания. Защо сега чакаме климатичен апокалипсис не е ясно.

29

Анонимен

преди 3 години

хахахахаха почвам да се убеждавам , че в момента болни мозъци управляват света

28

до 24 Землянин

преди 3 години

Землянино, вземи се поразтърси малко. От 1986 г. насам зелените площи на Земята са се увеличили с близо 27%. Това са данни от НАСА. Увеличението на зелените площи засяга дори райони южно от пустинята Сахара, където вече може да се отглеждат и селскостопански растения, което е било немислимо само допреди 30 г. Увеличението на зелените площи се свързва именно с CO2. Напиши в Google "NASA greening" и ще видиш много повече неща. Така че не бойте се екотерористи, ще има и риба и гори.

27

емигрант от 22 г

преди 3 години

Престанете с тези глупави статии и от там с глупавите коментарии.Кравите били виновни, а не отчитат, че в ЕС всяко семейство и бедни , и богати притежават по две нови л. коли + две поостарели. Доста хора се ,,чекнат" по магистрали и ост. пътища да отидат на работа...Да. използват се и метрото, автобусите и влаковете, но пак повтарям...В една кола се возя само аз и децата,но докато ги закарам на училище на 5км. от апартамента...

26

Анонимен

преди 3 години

До ЗемлянинРежи вените и не ни занимавай със секта простотията си екоталибане. Живот на Земята ще има и след милиард години!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако няма парникови газове реколтата ще падне в пъти и ще гладуваме, всичко е кръговрат ние отделяме въглерод,а растенията го поглъщат и отделят кислород, после, ако отсечеш дървото и го изгориш пак се отделя въглерод за някое бъдещо дърво и т.н.

24

до Землянин

преди 3 години

Подобни блокове се откъсват не от вчера и оня ден, а откакто има ледници. В същото време площта на ледниците около Южният полюс се увеличава от години насам. Ама на вас екотерористите това не ви е удобно.Няма да е зле да попрочетеш нещо за Гренландия и може би ще ти светне защо са я нарекли така. Тогава ще се поуспокоиш за тоя 110 кв.км. блок, който се е откъснал. Но няма да го направиш, не ти изнася.

23

Анонимен

преди 3 години

Изпърделата крава Крета колко отделя с безмисленото си съществуване?

22

фото Мексико

преди 3 години

Не мога да разбера на снимката Сачева или Караянчева е?

21

Землянин

преди 3 години

След 20 години няма да има риба в моретата, няма да има животни в горите, няма да има лед на полюсите. Няма да има хубави зелени гори, но ще има пържола в чинията на псевдо журналиста Александър Попов и тия като него.

20

Землянин

преди 3 години

Хубава поръчкова статия. Дано поне са платили хубаво на "журналиста" Александър Попов. То това не е статия, а оплетен пасквил, който накрая изкензва като извод, че видиш ли кравите били крави. Човек е най-гнусният *** пръквал се на тази Планета.

19

Анонимен

преди 3 години

Давайте на кравите ДЕГАЗИН.

18

ЕкоАктивист

преди 3 години

А това ли било. А аз се чудех, що като ям Фасуль се затопля стаята.