242

Изборни резултати

преди 3 години

БеСеПе-ту - 85%Славчо Учидолски - 85%Майчето Костинбродската - 85%Герберастите - 0%Резултатите са повече от 100% , защото сме интервюирали повече от 8 души.Да живеят всички бесепета по земните кълбета.Пиче-лим убидително.

241

Българин

преди 3 години

Комуниста борисов да дава оставката и да ни дойде някой да ни дигне мерезето и серезето да живеем богато като капиталисти.

240

Анонимен

преди 3 години

До БългаринА , бсп върхът ли е ??Останаха с измамна председателка и кохорта пудели

239

Анонимен

преди 3 години

От кога болшевиките от ДБ са десни?!? Те се коалираха със ЗЕЛЕНИТЕ. ДБ са крайно лява, марксистка партия. Още ли усояват да озлъжат някой, че са десни?!? А да, забравих умнокеасивите, които си мислят, че са десни са върха ня сладоледа, но постоянно подкрепят леви идеи. :-) неосъзнати но арогантни и с голямо его. :-)

238

Българин

преди 3 години

Абе ГЕРб бе! България вечно на дъното!!! Само ГЕРБ и само на дъното!

237

всички плюещи

преди 3 години

по слави не осъзнават едно ...че той НЯМА да се бъде министър председател !! не смятам , че избирателите на слави го вигдат той да управлява а по скоро да е гарант , че партията му ще излъчи способни хора технократи които да поемат управлението . то е ясно , че слави няма знния да управлява но е достатъчно да знае какво иска да се промени и да създаде екип който да го направи. а че може да суздава екип го виждаме с екипа който е създал и НЕ Е ОСТАВИЛ никой на улицата дори и след БТВ !!поне 1 млн

236

От трън, на глог!?

преди 3 години

Един селянин си отива, друг вече се задава. Този чалгар ще е по противен и от Боко. Снощи не го ли гледахте как се държа пред един журналист. Той на всичките си гости говори на ти, снощи го раздава тежко, искаше журналиста да му говори на вие, егати селянина. Още не влязъл в парламента, а вече се о.***. Новата шайка която се оформя, ще е по зле и от Боковата. Народе!!!, докога ще ни лъжат селски тарикати?

235

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря пъпеша, чалгаря пъпеша-полиглота-преводача от англиийски език-ще гласувам за него

234

Анонимен

преди 3 години

Напред Славчо - чалгарю!

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 248Ти просто потвърждаваш тезата от римско време. "Дай кръв и зрелища и дори Рим да гори народа ще се радва." В очакване съм да дойде българският аналог на Калигула, белким си имаме второ магаре (истинско) в парламента освен г-н Пеевски.

232

Анонимен

преди 3 години

До РеалистАко хората гласуват за Слави, то ние сме *** народ който си заслужава ***. За справка видео от 96та за обявяване на г-н Рашидов за гл. мултак от Мултигруп. Славчо и там си присъства. https://youtube/watch?v=onl6H1wqha8

231

Алтернатива има

преди 3 години

До Анонимен 251: С тая философия (всеки сам да се оправя) ще си останем вечно най-бедната държава в ЕС. Трябва да отстраним корумпираните и некадърни политици, иначе тази държава няма да се отлепи от дъното. А некрадливи политици е имало и ще има. Трябва да им се даде възможност да покажат какво могат. Докато бат'ви Бойко управлява държавата от джипа си и от фейсбук и си пълни чекмеджето това няма как да стане.

230

Анонимен

преди 3 години

Деца, не разбрахте ли, че НЕКРАДЛИВ политик няма. Той партията ще си смени, но няма да спре да краде, да си урежда децата в чужбина и да живее на ваш гръб. 40 години ви слушам как еди кой си щял да дойде. Ами не дойде, хващайте си и си оправяте живота, всичко си зависи от вас не от политиците.

229

Тикволандия

преди 3 години

Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад Румъния. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.Най-вероятно след изборите ще има шарен парламент и ще се наложи да се състави експертно правителство.

228

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Славчо защото ще прави маймунджулъци и ще разсмива нещастният народ.И вместо да седя до късно да му гледам циркаджилъците,ще си го пускам редовно през денят за да ми оправя настроението когато не ми е весело.Останалите просто са скучни,и нямат никаква артистична дарба.Те дори нямат кожени *** с които да са интересни.

227

Реалист

преди 3 години

Заради това, че няма за кого да гласуват, хората може и за Слави Трифонов да гласуват. За мутрите не става, за БСП не искат, ДПС не е тяхната партия и кой остава? Остава Слави и ще гласуват за него, както преди години гласуваха за ГЕРБ, преди това за НДСВ, а в първите години след 1989 гласуваха за СДС по същата причина. Чалгар или пазвантин, няма голяма разлика.

226

с това трябваше

преди 3 години

да започнете, та да се разбере, че тов е поредната чървена манипулация"Прогнозата е на независима аналитична мрежа в състав: Радослав Илиев, Тончо Краевски, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Първан Симеонов, Владимир Йончев, Мира Баджева, Явор Дачков. Координатор: Стела Райчева."

225

Анонимен

преди 3 години

Не съм гласувал никога в България само в испания един път през 2006 за Сапатеро.Ако има партия която да има в плановете си изкарване на България от расисткият режим ес,сащ,нато ще гласувам.

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 242Изненадани ще са само хората, които си получават новините от днеска пика монитор и подобни ...

223

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 240Ем тамън и ти да топнеш чушката ...