19

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

18

Анонимен

преди 3 години

Видял разнобой. Ти да не си Ванга ,че да врачуваш?Каква работа има ,това дете там ?Тази чер ве на па ча е всичко друго ,но не и майка.Да използваш детето си за политическа пропаганда е отвратително.

17

Bungar

преди 3 години

Отдела в БСП за Провокации работи ударно. Всеки ден измислят по една глупост. До сега не са поискали Оставката само на Президента Радев.

16

Спри

преди 3 години

Да се натягаш дувгарю,местата са заети!Значи,Мая в Парламента може,Гешев в Президенството не може,нали!

15

Анонимен

преди 3 години

*** неграмотния селянин, имало нещо в пространството....хахахаха :)))Вижте какви са ви политиците, не говоря само за БСП...:))

14

Анонимен

преди 3 години

Вече като чуя БСП и ми се повръща.

13

Безхаберни

преди 3 години

Нагли, прости,лъжливи и корумпирани.Само на бесепарите им спряха парите от ЕС, поради корупция и космически кражби.

12

Партиен член

преди 3 години

Щом се казва от БСП значи е верно,но ако се казва същото от друга партия не е верно -толкоз просто и логично ! Отврат!

11

Три отровни гъби

преди 3 години

Г-жа Лъжа. Лукашенко с пола. Няколко Бсп дупетати призоваха за бойкот на манипулираните от *** избори. Май крадеца вика: "Дръжте крадеца".

10

Анонимен

преди 3 години

До БСП-10А ти какво искаш бе-криел се Бойко- Бойко утре с МВР и прокуратуата веднага арестувайте тия недоразумения тримата ***. И тогава ще видиш къде се е скрил.

9

гражданин

преди 3 години

До БСП. В ГЕРБ няма никаква паника. Всички си работят нормално. Борисов (диктаторите са другаде) обикаля страната, преди няколко дни беше в храма "Йоан Предтеча" сред множество хора. На улицата не е народът (колко пъти да го повтаряме) а само МНОГО МАЛКА ЧАСТ от него. Пълен хаос в държавата има когато БСП е на власт. Не помниш ли?

8

БСП

преди 3 години

В момента в ГЕРБ цари паника. Никой незнае какво се случва. Вожда- диктатотор не се е е появявал от месециНарода е на улицата..Пълен хаос цари в цялата държава!!Ето до какво води режима на ГЕРБ!!

7

О хо хо

преди 3 години

А ПРИ БСП ВСИЧКО Е НАРЕД! :):):) Честността им прелива чак излиза през ушите.

6

Анонимен

преди 3 години

И утре някой от ГЕРБ ако пусне в парламента 20 човека от клуб по бойни изкуства дето искат да говорят с Кутев и другите червени? Издишате другари, жалки сте, пъпешовата глава фигурант, злобната лелка дето печели с хартиени бюлетини 80% ама иначе умира за машинно гласуване, потъвате другари, с кеф ще пусна водата

5

Щерю

преди 3 години

Раковите клетки са упорити като БСП за пари, чрез власт, но си остават патология...

4

Хахаха

преди 3 години

Ало...бсп-то с ХАРТИЕНИ бюлетини при вътрешните ви избори са легитимни и победа с 80% за "лидерката" :))) а ако са за парламент са манипулирани...хахахахаха Хахахахаха хахахахаха хахахахаха

3

Анонимен

преди 3 години

бсп видя......края си!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Вчерашния цирк в Парламента стана благодарение на депутата от БСП Антон Кутев!Точно това лице е втория в света най-голям женски орган,след този на синия кит!Трябваше да се роди като Антония Кутева, щеше да пасне на Манолова и жените от "Системата.."

1

Ммм

преди 3 години

sportn.eu/