102

Хемус

преди 3 години

Дядото на този еврейн черен ли е бил,че се казва Шварц!Човекът е направил пари от продажба на ***!Обаче ЦБА си остава най-гнусната верига супермаркети в България

101

Роб- ин уй

преди 3 години

Конфискация в полза на държавата ,капит.е упадък,колко хора си лягат гладни а,питам колко

100

канцлера и краля

преди 3 години

да му се вземат всички,и на бедните да се дадът,да усетят и те живот

99

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/81И какво като сме в ес?

98

Христо Христов

преди 3 години

До Велика Америка/95Виждам доста неграмотници отричат фактите изнесени от теб... затова сме и на това дередже.Матрял.

97

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/97Lidl е стандартът на съвременния и бъдещия ес.Затова са и толкова големи и навсякъде. А стандартът е бедни европейци.Ценности.ПП. Юнкер го заяви още 2015, че пътят на ес е да обеднява.

96

Анонимен

преди 3 години

За това ли е толкова алчен . Най скъпия магазин за харанителни продукти в България.

95

Анонимен

преди 3 години

Лидл и Кауфланд определено предлагат нискокачествена храна, общо взето много палма и консервант, но пък в голямо разнообразие и модели на супер цена. Признавам има интересни неща, като стоки за бита, текстил и др. Всеки сам решава, какво му харесва, на каква цена и от къде да си пазари, но крайно време е да избираме по-качествени продукти, за сметка на разнообразието от евтини нискокачествени храни.

94

Щерю

преди 3 години

Със сигурност не яде *** от магазините си...

93

Велика Америка

преди 3 години

И още нещо, САЩ отреждат на Германия да доминира икономически Европа след ВСВ заради СССР. САЩ спасяват Германия от въжделенията на съседите й да си я поделят. САЩ инвестират трилиони в Германия през последните 80г. САЩ създаде съвременна Германия и САЩ може да я унищожи ако е неблагодарна.

92

Велика Америка

преди 3 години

САЩ спасяват Западна Германия от Сталин, САЩ опрощават дълговете на Германия и наливат милиарди чрез плана Маршал за да вдигнат икономиката им на крака. Дори конституцията са им написали и до днес им пазят дирниците със своя армия, което е на път да се промени при Тръмп. Останалото се дължи на германската предприемчивост и трудолюбие. Но Германия трябва да целува краката на САЩ за това, че ги спасиха и цивилизоваха, а не да им се рeпчат и да им налагат мита нaхалниците.

91

джедай

преди 3 години

но силата е с нассамо банани да имае тва е свободата - да си носиш маската с кеф докато си плащаш на касата на държавата

90

Анонимен

преди 3 години

до мдаааааЩо бе, ти откъде знаеш, може пък на тебе да ти ги даде...

89

мдааааа

преди 3 години

Ша си ги носи тия милиарди на оня свят,ха,ха,ха!

88

Уууу

преди 3 години

Дами и Г-да, успяват защото клиентите им имат доверие. Аз помня когато нямаше чужди вериги, какво беше да върнеш стока-цяло чудо! А тези искат само касов бон и точка. Нашите обаче не се променят. Последно купих развалена риба от български магазин. Върнах се.Чудиха се, викаха управител да гледа рибата, разпитваха ме.., след 15-20мин умуване я взех и излязох. Никой не дойде навън да каже нещо и вече избягваме да пазарим там. Ако знаех че е толкова трудно, нямаше да пробвам даже.

87

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Продават си ***"Явно ти си свикнал на високо качество.Я кажи, къде пазаруваш ти, да видим какъв ти е стандарта, щото усещам как и ти като баща ти и дядо ти сервитьорчета знаете хубаво, но само от чужда чиния.

86

Анонимен

преди 3 години

Аз като фен на френската кухня им се кефя.Продават чудесни неща да знам че не са най-добрите ама тука има неща трудни за намиране и само там ги има.

85

Анонимен

преди 3 години

Няма как да дойде някой от майна си Райна и да му излезе сметката по-добре от местните бизнесмени.Задайте си въпроса - защо остана само една българска верига?Защо чужди вериги превзеха нашия пазар?Ние толкова ли сме некадърни, че не можем да доминираме на пазара в собствената си страна?Нашите предприемачи трябва да разберат, че освен да си купуват лимузини, палати и да чугат скъпи ***, трябва да инвестират в обучение и развитие на хора. Защото чужденците измъват чергата изпод краката ни!

84

Senko

преди 3 години

По - добре да си дам парите на германец, отколкото на някой стар кадър на БКП в квартално магазинче!

83

Анонимен

преди 3 години

Хе,*** сме ние,че толкова ли няма бизмесмени и те от метални конструкции тире Хале)и да го напълнят с продукти ,и тия лиддали били да ходят да пазят трева