140

БЪЛГАРИН

преди 3 години

НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ БЪЛГАРИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НЕЗАВИСИМОСТТА ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ. ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ СРЕД ОБЩЕСТВОТО НА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ СВОБОДНИЯ СВЯТ.

139

Словянин

преди 3 години

Без Русия нямаше да има Българско. Четете Достоевски.

138

Анонимен

преди 3 години

абе ква независимост от османско в руско после в мутренско и натовско и европейско нашите родни продажници винаги си намират на кой да ни дадат зад ниците... и ни евът докато чак овците се събудят и зароптаят и малко и временно се появят някакви промени и овците заспиват отново и най-долната *** си намира пътя към властта, и отново и кръговрата на свободна България ами тва е...аре весела Ви "независимост "

137

глупак

преди 3 години

До Сполай ти БългариьоХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААААААААААААААААА................

136

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

До АнонименНЕ ЗНАЕШ ИСТОРИЯТА----БЪЛГАРИЯ Е БИЛА НА ТРИ МОРЕТА----БЯЛО ЧЕРНО И СРЕДИЗЕМНО---ТАКА ЧЕ СМЕ БИЛИ СИЛНИ КОЕТО НЕ Е ПО ВКУСА НА ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ ДОРИ И СЕГА ГЛЕДАТ ДА НИ ЗАКОПАЯТ ОЩЕ ПО---ДЪЛБОКО В ЗЕМЯТА ДАВАЙКИ ПАРИ ЗА ТОВА НА НАШИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПОД ФОРМАТА НА СУБСИДИИ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО КОЕТО ВИНАГИ Е---НА ЗАГУБА

135

БОЕЦ

преди 3 години

НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ---ДО 1989 СЕГА---ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА КОЛОНИЯ С ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО СПОРЕД ПРОГНОЗИТЕ --ИЗЧЕЗВА ДО 2050 ГОДИНА БЪЛГАРИИНО СЪБУДИ СЕ И СВАЛИ ТЕЗИ ГЛАВОРЕЗИ КОИТО СЕГА СА НА ВЛАСТ НО НЕИ СА ИЗБРАНИ ОТ ТЕБ----ТЕ СА НАНАЧЕНИ ОТВЪН И ЗАЩИТАВАТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ А НЕ --БЪЛГАРИЯ

134

Анонимен

преди 3 години

Честит празник

133

Видев

преди 3 години

ДА НИЕ ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯЩатите са извоювали своята независимост от Англия но това не им пречи да говорят на Английски и да търгуват с АнглияНие сме умна и силна нация

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133"Прав си. Коя богата европейска държава иска България да е силна и голяма. Дори сега отношението е същото, като богат към беден, няма да ни построят заводи и защо да го правят? Нямат изгода. Обяснете го на младите, които искат богат живот. Не е заложен в основите."Младите вече доста добре си живеят. Особено сравнено с преди. България никога в новата си история не е била "голяма". Даже и "средна" по големина не е била, тъй че тия бълнувания си ги спести.

131

Сполай ти Българиьо

преди 3 години

112 Години България е независима от Русия.

130

20-годишен

преди 3 години

Честит празник, хора!Предлагам ви да си починете от новините днес и да отделите време за вашите близки да отбележите Деня на независимостта заедно!Приятен ден от мен!

129

Анонимен

преди 3 години

Чета, че Рапорта на строените части на Военния университет ще бъде приет от председателката на НС Цвета К., наречена от премиера ... Като правило рапорт от военни части се приема от Главнокомандващия на БА ген.Р.Радев. Само че напоследък военните части в Клисура и Копривщица се поздравяват от Цв.К., а на десантната бригада - от мин.Каракачанов. Очевидно г-жа Караянчева проявява интерес към младите войници. Друго нещо си е да ги поздравиш и в отговор да чуеш мощно УРА!

128

Истината

преди 3 години

Имаме новини по националната Тв. на турскиимаме и турска партия в парламента - таЧестит празник на независимоста братя българи

127

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноПрав си. Коя богата европейска държава иска България да е силна и голяма. Дори сега отношението е същото, като богат към беден, няма да ни построят заводи и защо да го правят? Нямат изгода. Обяснете го на младите, които искат богат живот. Не е заложен в основите.

126

Колкото до:

преди 3 години

Името на храма на краля много е спорно, кой го е сложил това име преди или след освобождението няма значение. Тия дето техния завет е тама не са били мъченици по никакъв начин. Името после ще го обсъждаме - най-важното е да мине под егидата на ЮНЕСКО долната част напълно влиза в критериите както и паметниците както и погребенията вътре, български културен паметник в който БПЦ да няма никакво участие и да не се споменава палестинско-израелският овчар вътре - никога повече!

125

АзГ

преди 3 години

Българи, бъдете горди с Народната си Музика и Танци, с традиците си ( Трифон Зарезан, Нестинарство, Вадене на Кръста на Йорданов ден и много други. В Германия фолклора се презира, всеки който посмее да пее стари народни песни или да спазва някакви традиции се смята от ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНИТЕ КЛИМАДИКТАТОРИ и БЕЗОТЕЧЕСТВЕНИЦИ за расист и нацист. Един народ без Традиции и Фолклор, народ без корени, е като ТЕСТО,можеш да го мачкаш и оформяш както си го искаш. За съжаление Германците си забравиха корена.

124

Един от Германия

преди 3 години

Все пак България е всеоще по-независима от Германия, последната няма още подписан Мирен Договор след ВСВ и има само Основен Закон, а не Конституция. След обединението на Германия през 1990 беше решено да се създаде нова Конституция, но до ден днешен такава няма.

123

до Готина мацка

преди 3 години

Ако България беше колония на Русия, щеше отдавна да построи АЕЦ Белене и Южен Поток, а не да следва "регулации и изисквания " на ЕС.

122

Владикооооо

преди 3 години

Тия колони тама Асеневци и Калояна са ги донесни тама - ти ли ще ги местиш бе????? Църквата ще преместя ама тия колони и писмени данни за българските ханове и царе няма да пипна. Още малко и мадарския конник ще похристиянчиш!!1Айдеееееееее

121

Владикооо

преди 3 години

Тия икони и всичко отгоре да хвърчи и влиза в статут на паметник на културата под егидата на ЮНЕСКО - тия номерца тия са мъртви, ние сме над тях нема да ги играеш що не знам дали знаеш тоалетната!