125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: така ще разберете важните неща, укривани от подставени лица (чадъри на т.нар. директори) в повечете институции на административната ни система и обществото като цяло. Ако не предприемете проверки и не вземете съответни мерки, потвърждавате нашето убеждение, че ръководителите нехаят организирано!

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: Болницата се управлява авторитарно от профан със селяндурски манталитет, подпомаган от интриганти-доносници, които с цел лично облагодетелстване пречат на стремежа ни за адекватен, ефективен и справедлив подход в този труден период!!! Това е нетърпимо! S.O.S! Правете повече изненадващи проверки в здравните заведения, говорете с хората на място, така ще разберете важните неща, укривани от подставени лица (чадъри на т.нар. директори) в повечете институции на административната н

123

Анонимен

преди 3 години

До responsibility: доскоро наричаше "фискалния бон" - "фиксален"(?!). Изработените свръхчасове се "съкращават", за да не се изплащат на персонала в окончателните, но фалшифицирани работни графици - особено за м. август 2020 г. "Директорът" тръби: "Няма пари", нехае за съдбата на тежкоболните и се отнася цинично към персонала, особено медицинския... До миналия месец никой от медиците в интензивно отделение не беше излизал в отпуск от началото на пандемията...Болницата се управлява авторитарно!

122

responsibility

преди 3 години

Господин министър, докажете, че сте принципен: чуйте нас, МЕДИЦИТЕ в интензивно белодробно отделение на белодробната болница МБАЛББ - "Св. София" - бул. "Ив. Гешов" 19 гр. София. До нас не достигат средства - лични предпазни средства ( и латексовите ръкавици свършиха), пари за болните в тежко и критично състояние, за персонала работещ на първа линия - къде е отпуснатото заплащане и произтичащи промени за работа в инфекциозно отделение. Нищо не се спазва от "директора" Любчо Пенев, бивш закупчик, немедицинско лице, пишман-икономист (задочник), който доскоро наричаше "фискалния бон" - "фик

121

Правителствен вирус

преди 3 години

Мноого популярен стана Годжи с тия брифинги.... може и за политическа кариера да "се замисли"... Затова вече миництъра ще води хорото ... ... да се разнообразяват малко хората . То да пссуваш само Голата глава , омръзва . п.с. как бащицата Бат Боко не е заявил рожденното си право да води брифингите ? От джипа . Докато ходи по селата и разправя плановете си за светлото бъдеще на старите баби.

120

Брифингуващ

преди 3 години

А някой интересуват ли го брифингите?

119

Анонимен

преди 3 години

До Демократ Европеец Урсулката и тя беше без маска даге...

118

Анонимен

преди 3 години

До данчо Добре бе данчо как очакваш да дадат оставка като ги плашиш със съд и затвор. Ми те не че са точно хора, но и те се плашат.Трябва да им се остави вратичка...

117

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙ И това ще стане никакъв проблем, нататък отиват нещата с тея наглеци.

116

Анонимен

преди 3 години

По комунизма ви промиваха мозъците всеки петък, сега е всеки четвъртък

115

коя Сороска

преди 3 години

поддлогга щераздува сега лъжите за измислената пандемия ?този толлуп или ген. Карантин Плешиварски според който требаше яко да измреме ама нещо не измряхме ...... нощожества !!!!!

114

АЗ

преди 3 години

По-добре Мутафчийски отколкото този

113

Анонимен

преди 3 години

дишайте маски герберасти!

112

Анонимен

преди 3 години

генерал - плъх отзад ли ще е? камионите с черни чували са на входа на София, дето ги поръча.

111

без думи

преди 3 години

Мутафчийски резерва.

110

Анонимен

преди 3 години

Когато някой министър или депутат от герб гушне букета от ковид, тогава ще повярвам, че е опасен!

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106ЗА ТЕБ МУТАФЧИЙСКИ МОЖЕ ДА Е КЛОУН,НО ДА ТРОЛИШ Е НЕГОВА ЗАСЛУГАТА,ЗАЩОТО ОБСТОЯТЕЛСТВАТА МОЖЕХА ДА БЪДАТ МНОГО ПО ПЛАЧЕВНИ!ЗАМИСЛИ СЕ!!!!!!!!!!

108

Изобщо

преди 3 години

Да не се хаби. Едва ли нормален ще гледа брифингите.

107

Анонимен

преди 3 години

За какво са брифинги на толкова *** народ.

106

Анонимен

преди 3 години

Нощните гробари се завръщат. Сигурно ще ни убеждават как единствено и само благодарение на героичните усилия на другаря борис офф сме още живи. Абе я дгд!