10

К.Д.

преди 3 години

Мен ми харесаха ,къщите с женски имена и прясната цаца!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Лятото бях там. Смаях се като го видях това чудо!

8

Анонимен

преди 3 години

Община Обзор е ено доста корумпирано място от поне 25 години. Всеки минал от там и прекарал повече от 15 минути трябва да бъде поне в Сибир за 10 и повече години.

7

Ето ви корупцията

преди 3 години

Тия не се наядоха бе мутрягите ли командват в България?

6

Анонимен

преди 3 години

то в Обзор вече почти не остана плаж. Всичко е бетонирано , огромни хотели са заели терените, Този пък е взел да изкопава и ската... Какво да кажем. Едно врреме, не много отдавна , това беше приятно селце за организирани летни лагери, сега е абсолютен кич.А всички незаконни строежи само се спират, после никога не се събарят. Обикновено след време строежът тихомълком си продължава

5

ДДРонег

преди 3 години

А, тук подпорната стена е незаконна, може би не са платили колкото за оная, другата подпорна стена ...И без евродоклад ни е ясна работата по бетономорието !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Явно някой архитект гений им е правил сметките. Да укрепиш 4 етажа сграда с бетонни колони на изрязан хълм, който да се молиш всеки ден да не падне един дъжд и да стане на свлачище... Нямаш основа, бе налъм! Къде се изтича водата, бе мозък архитект? Това ще дава такъв конденз и после мухъл от склона, че ще е супер там да издържиш и час. От къде ви намират такива? Някакви конкурси за мутро-*** ли има? Тоя е направил къща-лодка. Няма фундамент. Няма на какво да се закрепи. Плувайте дружно!

3

Анонимен

преди 3 години

Това били обеми ти да видиш...

2

Анонимен

преди 3 години

Какво спират бе,кого лъжат?!На всички ни е ясно,че след като отмине скандала ще си го достроят както става с всички такива обекти,който и да дойде на власт!

1

Министър

преди 3 години

Жилищна сграда? Че аз на снимката виждам само една подпорна стена, даже всъщност само подпорна колона...