378

Потърпевши от СЗО

преди 3 години

В момента в световен мащаб се шири изключително опасна и смъртоносно болест, и нейтото име не е Коронавирус, а Медицински Фашизъм! Предупредени сте!!!

377

Летуващ

преди 3 години

Миналото лято на Тасос, това лято на Терасос!

376

Наминаващ

преди 3 години

Човек без маска, почуква на вратата: - Здравейте, аз идвам от Бъдещето, бихте ли ми казали коя година е сега? - 2020! ... - Аха, значи точно в началото на Десетгодишната Карантина!

375

Наминаващ

преди 3 години

Човек без маска, *** на вратата: - Здравейте, аз идвам от Бъдещето, бихте ли ми казали коя година е сега? - 2020! ... - Аха, значи точно в началото на Десетгодишната Карантина!

374

Непослушко

преди 3 години

Генералът Майтапчийски каза: Стойте си вкъщи и всички софиянци си тръгнаха към вкъщи на село! Послушковци!

373

Баш Софиянец

преди 3 години

По време на карантината на един от входовете на Столицата полицаи открили укрити в камион 10 софиянци. Шофьорът е сирийски гражданин.

372

СойкаПрисмехулка

преди 3 години

За извънредното положение е ясно, до края на ноември, ...засега. А кога започват Игрите на Глада?

371

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 392 Аз само да попитам. Отдие си ти бие секси ?

370

НедоумрелПоложителен

преди 3 години

Сутрешният брифинг на Щаба на Великден: - 30 заразени, 2-*** умрели и 1 възкръснал!

369

Софиянец

преди 3 години

Ами я провери около докторска градина как вървят цените и после ми говори как нямало за 300к ;)

368

ДжоБайдън Деменцията

преди 3 години

Правителството на Новия Световен Ред с голям успех продължава да набира поклонници за новата си религия. Нарича се Будализъм или Акълолипсис. Единственото изискване е покриване на части от лицето с намордници, лигавници и всякакви парцали, бъкащи от милиони бактерии!!! Всички са Добре Дошли!

367

Анонимен

преди 3 години

До Софиянец 390Селски, няма имот в София който да струва 300К !!1Този смръдлив град и без пари да ми дават имот не бих го взел.Проблема е че в останалата част на Бг нещата са още по-зле.Това че си отишъл да живееш при селяните показва какъв си тИ.

366

Анонимен

преди 3 години

Чехия затваря ресторанти, барове и училища.Скоро и в Бг.

365

Софиянец

преди 3 години

Аз си продадох апартамента в софия за 300к защото всички знаем,че догодина ще струва 150к.. и си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. там от март няма нито един заразен, нито карантина,нито локдаун, нито маски.. и има биопазар и не ям канцерогенни б ок луци да хвана рак на 50.. а цените на имотите скочиха с 80% който не вярва имотбг и ipark.bg ;) иначе си работя на хоум офиса

364

от кино Аура

преди 3 години

Скоро по кината: - Внимание! Този филм съдържа сцени с ръкуване, прегръщане и излизане от къщи без съществена причина! Не правете това сами! Сцените са заснети в контролирана среда от профисионалисти!!!

363

Безсимптомен Короняк

преди 3 години

Събуждам се, ...не кашлям, не ми тече носа, нямам температура, не ме боли нищо и дишам свободно. Типични симптоми на безсимптомен коронавирус!

362

Акушерката

преди 3 години

Месец декември 2020г., в България....питат родилката: - Кой е бащата? - Не знам, носеше маска...

361

Предупредител

преди 3 години

В момента за вас се грижат две държавни системи, здравната и правоохранителната. Срещата с коя да е от двете е опасна за здравето!

360

баба Керанка

преди 3 години

Премиерът - Слънце, на инспекция в Родопите. Възрастна жена се приближава: - Те тая карантина - вие ли я измислихте чедо или учените? - Ние, бабо Керанке, ние. - отговаря гордо той. Бабата: - И аз така им разправям на комшиите, ако бяха учените, щяха да я пробват първо на кучетата..

359

До 280

преди 3 години

Много неудачен пример даваш с гащите и пpъдните. Кажи сега каква е разликата когато си с *** и когато си без ***. Ако можеш да го осъзнаеш, ще си отговориш на много въпроси за маските.