7

Анонимен 6

преди 3 години

Който/която го/я страх да работи да напусне сферата на образованието. Том има К1. И да стане магазинер/ка. В търговията няма К19!!!Аз желая да работя присъствено и не ме е страх децата ми да ходят на градина и ясла!

6

Анонимен

преди 3 години

Учениците да преминат на дистанционно обучение, спрете да принуждавате децата, учителите да рискуват здравето си и живота на близките им!! Играете си с човешки животи, ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Как пък една магазинерка не се зарази досега?За учениците си е ясно там.

4

???

преди 3 години

С какво ги лекуват в къщи?

3

Анонимен

преди 3 години

Даже не докарват и 1% от дневните случаи, но упорито се подават от медии като новина. В същото време студенти по дискотеки са всред основните разпространители, и най интересното е, че го носят в родната си в много странни кътчета от държавата, където вече по други причини, пламват цели работни колективи от над 50% от колектива. Но един журналист не разрови поне едно епидемиологично проучване, щото е по удобно съчинения по официални данни.

2

Анонимeн

преди 3 години

Поне първия срок трябва да е присъствен за да им се признае годината, казаха го вече !Ще правят сруват първия срок трябва да го изтикат присъствено.

1

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте учебните заведения! Учениците и студентите спокойно могат да учат онлайн! Какво още трябва да се случи? Да почнат да измират учителите, които и без това са кът. Върви се към затваряне, защо някой трябва да бъде пренесен в жертва.