43

Николина

преди 3 години

Не го харесвам, но се надявам жена му да е добре. Все пак го кара бременна и някъде четох, че е била доста зле.

42

Анонимен

преди 3 години

Изглежда мандата му Евро Парламента е бил по-тежък от ,,грипчето''.Преди да го изпратят там като послушник,навъртя 40-000 километра да агитира бабичките по селата за да гласуват за точната партия.И партията му се отблагодари като го изпрати да защитатава национални интереси в Брюксел.Но от момента на качването в самолета за Брюксел,му се изгубиха следите някъде по пътя,та чак до сега.Така и не му чухме гласчето там,също като на онзи рошавият дето орева орталъка додето не се намърда и той там.

41

ей барбекюв

преди 3 години

изкара ли грипчето леко? М'чи жИна ти тогава кви сърцераздирателни постове е писала у фейса, че било нещо ужасно, дето го виждала за първи пъ и некви подобни неща. Сълза да пуснеш, жив да те оплачи човек а то се оказа грипче. Че и леко го изкарал милия той. Вие с жена ти не си ли комуникирате, ясно е че единия от двама ви лъже. Ама говорете си и се синхронизирайте малко какво да говорите и двамата.

40

НЕ

преди 3 години

го показвайте този Б..ЛУК!!

39

Dr. Джейсън

преди 3 години

"И чаша хубаво българско червено вино".----Плагиат, това го казвам още от февруари заради ензима ALDH2, който мори вирусите на клетъчно ниво.

38

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37"Този преди няколко дена разправяше, че положението не е розово и е на два антибиотика"И МАЛАРОН колега!Какво ли общо може да има между коронавируса и маларийния плазмодий!?

37

Аззз

преди 3 години

Внимавайте, че на кого прелеят барекова плазма, му падало айкюто.

36

Анонимен

преди 3 години

Този докато беше с бронхопневмония ли спортуваше? Или пиеше вино докато беше на антибиотици? Май ковида му е атакувал мозъчните клетки

35

Анонимен

преди 3 години

Даже и Вируса не го ще Бареков...

34

Анонимен

преди 3 години

Този преди няколко дена разправяше, че положението не е розово и е на два антибиотика.... Или е получил някакво психично отклонение като пост-ковид ефект?

33

Анонимен

преди 3 години

тоя каквото и да каже - ВСЕ Е ЛЪЖА!!!!!!!!! ОГРОМНА ЛЪЖА, ПО-ГОЛЯМА ОТ СТАТИСТИКАТА ДАЖЕ

32

смях

преди 3 години

Преди седмица кога станаха тези дни,изобщо не можете да броите измислици

31

aha

преди 3 години

И този и Бойко или не си мият ръцете или не носят маски или някой нарочно ги е заразил докато спят. Преди малко гледах Бойко да ми дава съвети как да се пазя. Не си ли дава сметка, че той е заразен и въпреки това дава съвети как да се пазим. Малко е смешно. ХАХАХАХАХАХАХАХАХ. Или можеби не е важно той , а ние да се пазим за да пазим системата за здравеопазване. Да вземат да ходат на уроци по лична хигиена. хахахах

30

:)

преди 3 години

Нормално да го изкара леко! Все пак тежко го карат някои хора, това нещо прилики с човек няма!

29

аа1830

преди 3 години

Тоя е такова дърво че няма накъде повече.....

28

Анонимен

преди 3 години

Каква плазма нали уж нямало имунитет,през 5 месеца пак можеш да го хванеш?!?!

27

Анонимен

преди 3 години

БАРЕКОВ го наблюдавам и още си е почитател на Бойко Борисов само дето войната му срещу ГЕРБ то ест срещу повечето гербери си е ИстинскаЧалгар с чалгара колкото и да се карат се разбират както и двамцата се разбират със Станислав ТрифоновПървия Чалга-месия Бойко от БанкяВтория-чалга-месия БарековТретия чалга-месия Слави Трифонов идва още от 2002 от тогава го подготвя родната олигархия и още не е дошъл....да не е най-лошия материал от тримцата

26

Анонимен

преди 3 години

Тоя плазма ще му вземат само в някоя рафинерия за олио

25

Анонимен

преди 3 години

Симулантът "оздравя".А до оня ден обяви, че бил с "бронхопневмония".Да се беше сетил поне да добави че е на респиратор, и така с респиратора пише постове във Фейсбук!

24

Анонимен

преди 3 години

"Спортувайте - това е тайната!!!"От кой спорт се пуска шкембенце бе, полиглот