53

Гост

преди 3 години

Айде стига д тия заети болници. 50% плащат рушвети да хо хоспитализират, за да не седят вкъщи и да чакат линейки ако се влошат.

52

Handel

преди 3 години

Сега умират по 10 души на ден, които ги пишат на гърба на вируса, като са заети целите болници ще умират по 500.

51

Анонимен

преди 3 години

Гръцка учителка, която отказа да сложи маска в класната стая, бе осъдена от съда на 1 година затвор и лишаване от права за три години

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Щом Мангъров ..."Той е Пътя и Истината и Живота.Жалко, че не се показва напоследък по телевизора, но какво да се прави - жътва му е сега.

49

Анонимен

преди 3 години

До Ковидон"Наплашените вълни от ковидясали хора само задръстват болниците"Ами да не ги приемат в болниците - в последните дни доста случаи на отказ от прием има описани.

48

Анонимен

преди 3 години

E като са само 28% заетите легла, защо хора ги разкарват с дни преди да ги приемат?

47

Анонимен

преди 3 години

,,кога цели болници...,,А кога ще се събере целия Парламент да работи цял месец без да кръшкат от работа.Все едно лекарите да отидат на работа и след половин час да излязат навън , протестирайки за нещо.И така през целия си мандат.Тия излизания от залата трябва да се водят неявки по кодекса на труда.За две неявки- уволнение.

46

Анонимен

преди 3 години

До тракторчъЩом Мангъров не ходи на всякъде с маска и не подкрепя маските знами няма полза от тях.

45

Анонимен

преди 3 години

А ускита и водки ще има в хотелите където ще е лечението?

44

Хартия

преди 3 години

Май верно леглата са само на хартия. И се взимат нарочно леките случай. Тежките - в къщи. И после пациентите са виновни разбира се.

43

разсмя ме

преди 3 години

Най-смешно ми стана като видях как мутрите-хотелиери били изразили готовност да предоставят легловата си база :) А някакъв смшник от някаква измислена асоциация вчера изтъкна че "трябва да договорят финансовата рамка първо" :))))

42

Ковидон

преди 3 години

Наплашените вълни от ковидясали хора само задръстват болниците без да имат нужда и са виновни за смъртта на истински болните хора за които е имало нужда да получат медицинска помощ.НЯМА лекарства и ваксини за Ковид. Болниците са само за хора които наистина имат нужда. 99% от всичките ковидонци само 1% са тежки случаи. А тези 99% го преболедуват на крак без НИКАКВИ лекарства нито лежане в болници. Хората от други болести страдат и са ощетени от тази ковид лъжлива паника.

41

до38

преди 3 години

ИЗЛЕКУВАНИ да се чете ОЦЕЛЕЛИ, лекуват св депутатите, хората оцеляват в къщи или на работното място.

40

Справедливост

преди 3 години

Всичкото ***, що беше 4 месеца на протеста срещу Борисов, да му се отказва помощ! Да ги издирят кои са по снимките и записите!Не може да се погазват мерките и после да те лекуват с парите на данъкоплатците!Качват болният протестър с на Деса - Мерцедеса, Радевото ще му мери температурата с кожения термометър, Бабикяната ще вие вместо сирена!

39

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа кажи ми,мога ли да моля аз -за хотели карантинни,ваучери за всички нас.И Снежанка остави ни,имам си една мечта -във хотелче за ковидни,доброволка да е Тя.На море командировай,малко весело джудже,със чували много, много,ще ни трябват занапред ...

38

тракторчъ

преди 3 години

Щем - не щем, ще трябва да преминем през тази "вълна".Просто спазвайте елементарните препоръки на Здравното Министерство- Маски- Ръкавици- Дезинфектанти- Социална дистанцияи по често миене на ръцете, особено като се приберете у дома, и преди всяко хранене.По възможност избягвайте обществения транспорт, особено в малките градове, разходките са плезни!Ами, в общи линии туй-то.Не е толкова сложно!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3810 дена на апаратна вентилация - изкуствено дишене, на легло, трахеотомии и какво ли още не - всичко това не е ли лечение?!

36

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 21Все едно да кажеш, че всички, които са живяли здравословно, един ден са умрели.Дай да ги спазваме тия мерки, да правим каквото трябва, пък да става каквото ще, толкова ли е трудно?!

35

Анонимен

преди 3 години

"Ама ''вируса'' лекува ли се, понеже чух, че нямало лекарство за него?!"Ти па, как да няма лекарство, нали от МЗ всеки ден рапортуват - толкова починали, толкова ИЗЛЕКУВАНИ. Те няма да те лъжат и подвеждат да казват "излекувани", ако няма лекарство, нали?

34

не разбрал

преди 3 години

Ама ''вируса'' лекува ли се, понеже чух, че нямало лекарство за него?!