133

Гарантирано от ГЕРП

преди 3 години

Току що излезе статистиката на НСИ за починалите през ВТОРАТА седмица на ноември, 3852 смъртни случая !@!! От 2015 насам няма такива показатели средната седмична смъртност е в границите на 2000 човека. БЕЗ МЕРКИ СТИГНАХМЕ ДО ТУК И ПАК ПИШЕТЕ ЧЕ ГРОБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА ВСЕКИ ДРУГ БИ СЕ СПРАВИЛ ПО ДОБРЕ ОТ ТЯХ !!!!СЕГА ПРОДЪЛЖЕТЕ ОЩЕ ПО НАСТЪРВЕНО ДА ЗАЩИТАВАТЕ ВОЖДА

132

Читател

преди 3 години

Г-жа Нинова.Много Ви моля , да ми обясните, как се влиза във ВМА за лечение от COVID 19, за да знам и аз , ако се ноложи.

131

много е вдлъбната

преди 3 години

Той е ДЛЪЖЕН да управлява авторитарно,другарке!Защото е премиер,който взима решения и НОСИ ОТГОВОРНОСТ за тях!

130

Ох, писна ми

преди 3 години

Трябва да ти се преработи софтуера, другарко Нинова. Ама е мисия невъзможна! "Борисов управлява авторитарно". А ТИ КАКВИ ГИ ВЪРШИШ С БСП? Да си жива и здрава дълги години, та да е сигурно, че ще съсипеш тази ВРЕДНА ЗА СТРАНАТА НИ партия (поне в този ѝ състав).

129

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО ИЗСЛУШАХ ЛЕКЦИИТЕ НА ПРОФЕСОР МИРЧЕВ РАЗБИРАМ ЧИИ СА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗА 5 G ИНТЕРНЕТ РЕСУРС, ЗА ЧИПИРАНЕТО, КОЙ НАСАЖДА ОМРАЗА СРЕЩУ РОМИТЕ, ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО СОЦИАЛИСТИ НАСАЖДАТ ОМРАЗА И РАЗДЕЛЕНИЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, ТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА.

128

Тотално неадекватна

преди 3 години

политическа класа. Вместо да се крие на кафе във ВМА, г-жата можеше да дръпне юздите на пудела си пРезидент и в името на общото оцеляване да го накара да подкрепи мерките, като призове слепите си последователи да ги спазват. Нищо че са тотално закъснели и идват от страна на главните виновници за това състояние. Жалка картина - от едната страна нагли и крадливи мутри, от другата - неадекватна "опозиция", която си мисли само за кокала.

127

Оцелял

преди 3 години

Тя повече проценти здравни осигуровки ли плаща,че още при първи симптоми се уреди със самостоятелна стая във ВМА?Защо не следваше реда който е за всички останали български граждани ,онези които *** по линейките,по стълбищата и тротоарите пред болниците?Това не е ли престъпление питам?Дава ли и право това ,че е депутат?Политическа *** която трябва да бъде съдена и тикната по затворите,защото всеки един от тях има пряка вина за апокалиптичното състоянието на всичко в тая държава.

126

Кънчо Мисирков

преди 3 години

След налагане на строгите мерки живота пак,ще е по хубав отколкото по време на комунизма.Много бързо забравихме какво беше тогава.

125

69

преди 3 години

Ала бала глупости, генерал Бойко Борисов е номер 1.

124

Анонимен

преди 3 години

Все ми е тая кой ще дойде вече, само да не е гроП и всевдопатриотите!

123

IQ 3.14

преди 3 години

корнела докато се лекуваше във вма вместо някой от заразените от ал бънди военнослужещи, нещо се беше поспрела с дитрамбите...

122

баба Ленче

преди 3 години

Да утрепем просттака с мълчание!

121

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от днес за утре по темата! Не чух Нинова да се възмути със закъснението по темата в Народно събрание! Сега търси клюки по медиите!

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "да върнат стария строй :))" Не само че ще го върнат но и ще бъде изгладен. И няма нищо общо с Корни, на сцената са крупни световни играчи. Вече се оформят някой характеристики: свиване на туризма до 0 (еко норма), заличаване на частните автомобили (еко норма и ресурси), свиване на въздушния транспорт до 40-50% (същото), базов доход на глава (невъзможност за осигуряване на заетост), ликвидиране на частната собственост на имоти (остават само крупни корпоративни такива за след 2050г) !

119

Анонимен

преди 3 години

Цял свет видя шкафчетата и пачките, т-р-о-л-чета-та слагат минуси! Що бе!?

118

ДО 123

преди 3 години

123, ББ на какво е заприличал, според теб - на Адел Х3, а?

117

Анонимен

преди 3 години

До до Василев113, не зная какво има Нинова, ама чекмедже с евро и кюлчета злато няма...

116

Митев

преди 3 години

Ковит*

115

Митев

преди 3 години

Нали щеше да търка пода на Кобид болницата? Или и за това не става и са я изгонили?!

114

Анонимен

преди 3 години

До ей.БатманНапомня ми на една бивша, искаше само нейното мнение да важи :)) Корнито трябва да престане да се държи като комсомолка, няма го вече СССР, тоест няма как дори да спечелят да върнат стария строй :)) Иначе като жена ми харесва, но винаги ме е дразнело някой вместо да говори нормално да вика, не сме на нивата че не можем да те чуем :))))