Нинова видя политически игрички в предлагането на новите мерки

БСП зове бюджетът за следващата година да бъде преработен
197
Нинова видя политически игрички в предлагането на новите мерки
Снимка: БСП

Червената шефка Корнелия Нинова обвини управляващите, че си играят политически игрички на гърба на хората.

Поводът за това станаха новите мерки, които вчера здравният Костадин Ангелов министър обяви, но с условието, че в сряда ще бъдат обсъдени на редовното заседание на правителството.

Още по темата

„Сега чакат реакцията на хората, за да реши Борисов дали да е добрият и да пусне някои мерки, а други не. Играете си на доброто и лошото ченге, докато хората умират по стълбите и линейките“, скочи соцлидерката.

Според нея, за да направят управляващите хаоса още по-пълен, по никакъв начин новите мерки не са подкрепени с грижа за хората и бизнеса.

„Как ще компенсирате малките бизнеси, хората които остават вкъщи заради онлайн обучението на децата им“, риторично попита тя.

Нинова настоя мнозинството в НС да не обсъжда днес държавния бюджет, защото вече е неадекватен на новите условия.

Тя настоя социалните и икономическите мерки, които ще компенсират новите ограничения, да бъдат заложени в него и чак тогава да се приеме окончателно макрорамката.

Лидерът на опозицията обвини още правителството, че не е изпълнило решението на НС от 22 октомври, според което в срок от 1 месец МС трябваше да актуализира и приведе в действие Националният план за готовност при пандемия.

„Този срок изтече, а правителството не е актуализирало и не е привело в действие националния план. Това е още едно доказателство, че когато Борисов управлява, НС съществува проформа. Той убива институциите и управлява авторитарно“,  скочи Нинова.


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Куконделия нали си знаеш че ще загубиш изборите през март
174
2
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Брей , много вижда тази Нинова ! А да саботираш всичко което прави законното правителство само да се добере до властта какво е ?
173
1
 
2
 
! Отговори
Не трий преди 2 месеца
Корни обича Баце.
172
12
 
4
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
До 173. МНОГО ГРЕШИШ! Другарката Нинова е полезна само за др Борисов члена на ЦК на БКП! И Министър председател на Републиката която кучета я яли вече!!! Не мога да приема един БИВШ ЧЛЕН НА МРАКОБЕСНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ след 1989 г СДС.Да стане Член и " РЪКОВОДИТЕЛ" на Партия която е СТОЛЕТНИЦА ОТ БИВШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ! ТАЗИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ др Борисов! Ако утре тя си тръгне.др Борисов след седмица ще падне! Чрез НЕЯ той " насъскваше" до днес елементарната рая от млади хора помнещи само него!ФАКТ!
171
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Г-жо Нинова, моля излезте и кажете какво трябва да се направи! Защото освен да хулите, друго не правите! А така не сте полезна на никой! Както винаги! Затова и никой не Ви взема насериозно.
170
2
 
22
 
! Отговори
Санитар преди 2 месеца
Я , другарката Нинова като санитарка ли дава акъл или като чистачка на кeнефи ? От кога чистачките се бъркат в управлението на държавата ?
169
2
 
17
 
! Отговори
Един българин преди 2 месеца
А бе, кого интересува бръщолевенето на една селянка от с. Крушовица ? - НИкого ! Има кой да управлява държавата и как да се правят бюджети, как да се харчат събраните пари ! Никога повече няма да дадем комунисти да казват каквото и да е за държавата! Комунистите могат само да си бъркат в носа и да вадят от там мръсотии и дивотии !
168
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заради напоителното плямпане на тая, пРезидента, Мангъра и всякакви помии,които стимулираха мешането на хората,горенето на маски и проповядваха непрекъснато,че вирус няма,маските са за да мълчим,само и само Боко,за да вземе милиардите, сме на това дередже. Защото плиткоумната маса им повярва и сега вече вируса е навсякъде. А това им беше целта на тия долни ***,на всичко са готови,за да вземат властта,не им пука за здравето и живота на хората! А вие им Сервантес!
167
4
 
1
 
! Отговори
послушковци гестапо преди 2 месеца
,,ненормални,, са всички дето не мислят като мен и не живеят посредствено като мен мен не искам да ме тормозят ,,властите,, затова си трайкам орден за посредственост ще ти дадат
166
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все едно не помним 86 и Чернобил как се справиха, покриха се,имаха специални храни и доставки,а децата маршируваха под радиационния дъжд и хрупаха заразени марулки. О,и думите на Тошето-Ние пък ще си мълчим! Ей,тъй искат те да се справят!А за Румен Гечев пък,идеолога на хиперинфлацията,с която прибраха за пореден път спестяванията на хората 96-97 и,който гласят пак да ни "оправя",също помним!
165
3
 
2
 
! Отговори
идеални сме преди 2 месеца
компетентни по всичко имаме мнение дали правилно или не ние винаги сме прави като на нас ни изнася гражданска позиция други да страдат,заради нас ние ще даваме оценки какво можем да направим ние сме специални и не трябва да страдаме всеки си минава през изпитанията и излизат хубави неща от него да се види наистина каква добра личност е
164
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
149
Ами че нали БСП то с всички сили-особено Муньо и Мангъра напоително обясняваха,че вирус няма,че няма нужда от мерки пролетта,водиха хората на Шипка,после цяло лято из центъра на София, един път не казаха,пазете се хора,носете маски. Само и само да се стигне дотук,хората да са тотално разединени и без никаква социална отговорност,за да могат да кажат-ето Бойко е виновен. А глупавото стадо не помни как Муньо искаше да се раздават пари на ръка,а после рева,че се давало на пенсионерите
163
3
 
2
 
! Отговори
наготово преди 2 месеца
бори се за себе си все някои други да се борят за теб други се борят за теб като и ти се бориш
162
4
 
1
 
! Отговори
фейсбук телефония преди 2 месеца
ами нали идеята е да направиш нещо повече извън волята ти,възможностите ти
и не за себе си и това е оценено
161
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълен смях-тя се борила била за нас! Хаха,сигурно както същия петък, когато пак от трибуната обясняваше,че вирусът не е проблем,а следобяд а като почувствала неразположение,директно във ВМА. Същия ден един 30 г. мъж почина в София,защото е нямало места никъде.
160
5
 
0
 
! Отговори
,,приятелство,, преди 2 месеца
около някоя работна или енергична личност се лепят търтеи дето да ги носят и те хората търпят нали некой ги уважава,използва
159
6
 
3
 
! Отговори
ами преди 2 месеца
всеки търси леко,меко и другите да вършат тежката работа вместо тях и ако не крещят като луди,че са се хванали да работят и ,,приятелите им,, го отнасят това е българите искат некои други да им носи отговорността,да им изкарва заплатите и да се хвалят колко са работни какво да ги накара някои да свършат нещо не за тях
158
2
 
11
 
! Отговори
... преди 2 месеца
До много е вдлъбната
Може и да взима решения, но със сигурност НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за тях. С примери до Калотина ще те гоня
157
16
 
5
 
! Отговори
Всички се покриха преди 2 месеца
Единствено вожда на племето в пика на заразата излъчваше на живо от джипката...
И обясняваше разпалено на Ангелов и Балтов как никъде в света няма такава добра маркировка и знаци... Друго си е когато вожда мисли за безопасност на хората чуствате ли се по сигурни сега :))

ТОВА Е ПРЕМИЕР ЗА ПРИМЕР НЕ КАТО В ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ....БАЛЪЦИТЕ ТАМ ДА МИСЛЯТ ЗА СПРАВЯНЕ СЪС ЗАРАЗАТА АСФАЛТА ПРЕДИ ВСИЧКО ЧЕ ТОЙ ПЪЛНИ ЕДНИ ШКАФЧЕТА !!
156
10
 
4
 
! Отговори
Генерал Румен Радев преди 2 месеца
Маскиии пали!