18

Истина

преди 3 години

Горкият човек . Тази безкскруполна убийца му затри децата като ги изкла със сатъра по най безскруполни в начин . Никой не иска да бъде на негово място . Трябвало в по бързо и от рани да действа Да се разведе с онзи съдистичен звяр у да си вземе децата докато звяра не ги е заклал . Уви, протакал е нещата и лудата ги е заклала . Бог да прости децата и този нещастен човечец

17

В БГ

преди 3 години

Следродилната депресия много се подценява. В държави където психическото здраве на родилките се наблюдава е установено че почти половината страдат от някаква степен на депресия. Когато се натрупат допълнителни фактори като безработица, несигурност и неразбиране в семейството става критично. Жалко за нивинните дечица.

16

999

преди 3 години

Някои жени след раждане получават СЛЕДРОДИЛНА ДЕПРЕСИЯ. ТОВА Е ТЕЖКО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ И МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ФАТАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ. КЪДЕ Е БИЛО ДЖИПИТО НА ЖЕНАТА, ЩОМ МЪЖЪТ КАЗВА, ЧЕ СЕ Е ОБРЪЩАЛ КЪМ ЛЕКАРИ??? И ЗАЩО МУ Е ТРЯБВАЛО С ПОЛИЦИЯ ДА СИ Я ВРЪЩА ВКЪЩИ??? ТОВА Е БИЛО НАЙ - ПОГРЕШНОТО ПОВЕДЕНИЕ. Когато получиш желаните деца - не бива да пренебрегваш майка им - в този момент тя има най - голяма нужда от подкрепа и внимание като форма на благодарност и любов. Не е трудно за рабира

15

Анонимен

преди 3 години

Ваксинка за българина, да свиква с еврогейския матриархат, налаган насилствено.

14

Не мога да му

преди 3 години

Съчувствам. Той сигурно е бил на друга планета, когато нещата отивали на зле. А може би има принос, докарвайки я до отчаяние.

13

Пич

преди 3 години

Просто си престанал да я обичаш по някаква причина и тя не се е примирила по някаква причина. Всичко друго е усложнения и личностни отклонения.

12

Satira

преди 3 години

Доживотна присъда без право на замяна, за касапката! Жалко за дечицата, много тъжно.

11

Анонимен

преди 3 години

Истанбулската конвенция, ратифицирана в Европа, предпазва жената и й дава специални привилегии! Подкрепете я, подкрепете и Катето, която я подписа и не забравяйте пак за същата партийка да гласувате на изборите. Инак - у Русия!Свиквайте с подобни новини, тях и на запад ги има и са много повече. Там жената е на почит и й се дават предимства да управлява. Погледнете кой управлява Европа!Скоро и у нас!

10

paul61

преди 3 години

Чета ТУК за Румен Радев - абе хора вие НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ? Каква е тази политика ТУК?

9

Ямболски цървул

преди 3 години

Подкрепа от мен за този човек.

8

Тошето

преди 3 години

Свършиха за днес новините за Кобито?

7

Анонимен

преди 3 години

Бащата на убийцата е имал паралелна връзка с дъщеря си и тя е правила аборт от него многократно! И тя, и родителите й са били психичноболни. Още един извратен факт - убийцата е правила торйка със собствените си родители!

6

Анонимен

преди 3 години

Ама и той, и баща му-изнасивачът, и свекървището - те били ангелчета, е, малко им се бъркали в живота, ама не - той баща ѝ бил крив, че ояденият горски и родителите му били ***!Светиврачани доста се пооядоха покрай водата и астмата, издигнаха къщи-палати и много им порасна и имането, и простотията - пази Боже да си имаш работа с такива.Жалко за дечицата, лека им пръст.

5

до 6

преди 3 години

Пали е, жена.

4

Анонимен

преди 3 години

За тебе живота е свършил още когато си започнал да издевателстваш над майката на децата си. Сега просто е дошло до съзнанието ти. Има такива като тебе - схващат бавно.

3

Анонимен

преди 3 години

Покъртително! Гледам снимката и очите ми се пълнят със сълзи! И на най-големия си враг не пожелавам такава болка!

2

Анонимен

преди 3 години

Ако съм на бащата, ще има вендета с родителите и евентуално с майката в случай, че може да я докопа - директно на място, без пощада!

1

Анонимен

преди 3 години

Наистина е свършил, дано поне в отчаянието си да извърши георичен подвид и да изпари най - мракобесният фашист румен радев, отговорен за затриването на българската държава и тоталното й разпадане!