43

Анонимен

преди 3 години

Тая Коледа тиквата няма да присъства на домашната трапеза, някак ми стана гнусно

42

Анонимен

преди 3 години

kolko leva iskat za podporna stena orata? i niama li dneska v benebeto tolko pari ve borisov? :-)))ami v turskata banka ili v albanskata banka? oooo, nito parva chastna banka, nito unicredit, nito procredit i postenska vanka li ve? sichki bakeri li izmriaha ot virusi? pomoli odjata da popee malko i da posabere levove ot za tea bedni ora, te nemat daje jalti paveta, nito zlaten pokriv...oooo

41

Анонимен

преди 3 години

Важното е Мутрите да олабват във фитнеса и да се изхождат дебело серо.Но Ковид19 вече им отвори вечна сметка.Дебело сери те си намериха майстора!

40

Анонимен

преди 3 години

До: номер 35Ми аз сега (28-ми ноември, 2020 г.) влязох да пазарувам по обяд в столичен хипермаркет.Вътре - блъсканица, тъпканица, настъпват те, бутат те, с колички, без колички, млади, стари - няма значение!Баби и дядовци се бутат, ръгат, препречват, блуждаят като молекули в браунов газ!!!Уж им бяха осигурили коридор сутринта, но не би! Никой не спазва нищо, освен ckaпаните маски, които всеки си носи както може, на носа, под носа, файда никаква!Мерките са излишни!

39

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Ще отворим за празниците хората да отдъхнат!Някой ще отдъхнат, други ще издъхнат... не знам кое ще отвори - детските градини или училищата за Коледа? На връх нова година ще мяткам щанги във фитнеса? Или ония в неплатения отпуск ще се юрнат да купуват по моловете?!? Загубил е връзка с кораба майка...

38

Анонимен

преди 3 години

До 42Ееее, вечерям бе. Представих си картината в спалнвта Му. Ще повъррна.

37

Мутрите

преди 3 години

Ще олабват от 24 до 3 включително. След това 95% затваряне до края на март.

36

Тиквата е гола вода

преди 3 години

Карантината свършва на 21-ви и народа се хвърля да пазарува. Резултата - заразата се разпространява, хората нервни, Коледата - прецакана. Западняците вече отварят магазините след 2-рия локдаун и всичко ще е наред за Коледа. Но.. те си нямат Тиква.

35

Анонимен

преди 3 години

Хага. Корнелия излезе права. Тиквун излезе на бял кон и спаси българите.

34

Анонимен

преди 3 години

Ей "хубавец" крадлив ти срама нямаш ли,няма ли да се покриеш? България е първа по смъртност в света на 14 дневна база. Така добре ли Е бре подложки услужливи?

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Ако спазвате мерките няма да има нужда да се чудят как да ви затварят и отварят.

32

Анонимен

преди 3 години

И като се натъпчем всички в магазина да пазаруваме за празника как ще спазваме дистанция. Не щем нито затварянер нито отваряне, нито пък празницил Искаме космическа програма като едно време.

31

Анонимен

преди 3 години

Отвори всичко за празниците, толупе и няма да има отдъхване, а издъхване ! Популист, тотално загубил здрав разум, заради страха да не изпусне властта! Държи се унизително , защото ни третира като пълни ***.и, гледа да се държи угоднически, като баща на нацията, но ще ни доведе до поредна национална катастрофа.

30

Велик Магистър

преди 3 години

Аз съм Велик Магистър на Църквата на Летящото Спагетено Чудовище!Вчера беше петък, тоест свещен празник за нашата Църква!До: номер 9Кофа на главата няма да те спаси от Летящото Спагетено Чудовище!По-добре си сложи гевгир на главата - той ще те спаси и от Чудовището, и от неговото произведение - летящия COVID-19!Ако от утре всички не тръгнем с гевгири на главите си, ще мрем, яко ще мрем!Рамин!

29

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че ви пуснат да безчинствате по празниците. Обаче и друго е ясно- понеже сте крайно безотговорни, пак ще оплескате работата, затова след Нова ще има пълно затваряне. Хипотетично, ако приемем, че спазвате мерките по Коледа и Нова година и не се изпозаразите масово, ще останете отворени. Обаче сте нахални и неразумни и няма да спазвате нищо, ще се издъните и ще ви заключат до идването на ваксината. А както знаете това ще стане чак в края на май. Така, че от вас зависи.

28

Тиквата-Падишах

преди 3 години

За празниците- отваряме,след тях- затваряме,яко!! Ясно?? Ха ха ха ха!!

27

Анонимен

преди 3 години

отдъхнат или издъхнат?! / българския език е богат /

26

"ж"унгла

преди 3 години

Бойко ,а контрола къде е ? На пъпа на София ,посред бял ден срещу Александровска б-ца и Вма дюнерджията реже,маже Без Маска ! и доктори ,сестри и пациенти Траят и ядът .

25

Анонимен

преди 3 години

"Да отдъхнат" = "да се натъпчат по моловете и 3те зимни курорта" ? Хммм...

24

Ко става ве

преди 3 години

Не давате парите *** медицинските сестри на първа линия ,а на телевизиите и журналята им пълните гушите.