65

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че вирусът е измислица.

64

Анонимен

преди 3 години

*** нация, това е истината. Най простите са най гласовити

63

КОМУНИСТ

преди 3 години

Гене рала,Мутафчийски наше момче Е,каза ни кво да праим,много умрели и Бойко пада,и ний с юмруче напред тръгнахме да разнасяме КОВИДА,но туй магаре Бойко голям инат,ша питам шефа от Кремъл ка да прая

62

Мърша

преди 3 години

И защо са тези мерки тогава? Чета през коментар ,че НАВСЯКЪДЕ е пълна лудница в София. Хипермаркети пълни ( днес бях в Лидл и потвърждавам) ,паркинги пълни, колички пълни ...Коледни базари работят ! Гъчканица, бутаница ,мерки тук там някой спазва ...маски има - факт ,но кой под носа кой я попипва ...И къде е ЛОКДАУнът ?! За училищата,детските градини ( образованието) и моловете + ресторантите.

61

Тонката

преди 3 години

до 63 И Жорката Свиленски още си носи халката от сватбата с Деса:):):)Не я е прежалил:):):)

60

Анонимен

преди 3 години

Отменяй всички мерки, тиква!

59

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как Фигуранта с кеф си носи брачната халка на пръста, а Боко нема такава.:):):)

58

Тонката

преди 3 години

Харчи Народе,харчи на пук на Фигуранта къде размахва юмруче и лъже,че си беден:):):)Пълните паркинги пред Хипермаркетите казват всичко:):):)

57

Анонимен

преди 3 години

Това, че сме първи по смъртност и бедност е за успокоение на англо-санксонските бройлери и гастарбайтерите.

56

Анонимен

преди 3 години

Хубавото е, че няма вече диабет, грип и рак.Пъви по ковид, но последни по умрели от други болести. Това какво ли значи? Чакай да попитам Мармота.

55

Dost

преди 3 години

Лекарите не лекуват, за да има голям брой починали, за да ни принудят да се ваксинираме периодично !!!

54

Анонимен

преди 3 години

А а тиквуня тъкмо каза, че излизаме от черните класации

53

Знаещ

преди 3 години

На първо място сме по смъртност ФАКТ !@!! И то на база доказани със ПСР а ако в официалните цифри се включи и скритата смъртност нещата стават трагични...Примерно пушачите тях не ги ловят ПСР и антиген, единствено сигурно диагностициране е за антитела ама колко доживяват до 12/14 ден за да бъдат диагностицирани !@!!

52

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТе хората може да казват, че нямат пари, но това не означава, че казват истината. Всички са добре облечени със скъпи маркови дрехи, навсякъде ходят с коли и харчат пари за кво ли не. Днес ходих да си преподписвам договора и да си купя нов телефон при един от операторите и се оказва, че и трите модела, които си бях набелязал като варианти са изчерпани. А това са телефони за над 1000 лв. Обаче няма! "Бедния и гладен" народ е изкупил най-скъпите телефони.

51

До унуфри

преди 3 години

Ти изобщо не си нормален! Никой не е забранявал аутопсиите. Такива много бяха извършени, включително и в БГ! И доказаха пораженията, които гадния вирус нанася в човешките органи. Спрете се най- накрая да отричате здравния проблем! Баси мало умното племе! Това вече е прекалено! Колко хиляди трябва още да умрат, за да се освестите най- накрая и да спазвате елементарните мерки, повтаряни до втръсване!?

50

мутрагена

преди 3 години

Успехите на бойко борисов са все по големи и растат

49

Първи по смъртност

преди 3 години

ЗАЩОТО издаваме само предупреждения. Кога ще ви дойде акълът в главътъ?

48

Тонката

преди 3 години

На некво мижаво протестче онзи ден 200 човека и автоколонка от 30 коли:):):)Сега Събота мегазадръствания по улиците и магазини Full:):):):)Народът вече не се лъже лесно:):):)Магазините щом са FULL значи протестите няма как да успеят и те затова не само,че не успяха,а и станаха повод за гаври и подигравки с техните участници:):):)

47

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаКак празниците са далеч? Утре е голям православен християнски празник.

46

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, защо в коментарите наричат Бойко Борисов Тиквата или Мутрата от Банкя ! Предполагам, че защото така е известен сред хората в България. Така ли е или само сред полицаите и приятелите му от изчезващата партия Герб ?