71

Анонимен

преди 3 години

Ще разхлабят мерките по Коледа и хората ще се съберат в молонете да пазаруват.

70

Дааа

преди 3 години

Д-р Ангеле е готов на всичко. Ще ни ваксинира докато се изцъклим, а после ток, та да възкръснем. Непослушници такива.

69

Анонимен

преди 3 години

Тоя наистина си го търси!!

68

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Тоя да не го разхлабват при Бай Ставри

67

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, как ще оправдаеш легитимирането на бързите антигенни тестове пред СЗО? Малко са ти PCR болните? Искаш да нагнетяваш психозата с много болни и да оправдаваш окаяното си професионално съсловие. Току що те чух по телевизията. Тези с положителен бърз тест ще попадат в хипотетично болни, и то ако имат симптоми. Това е окончателно развързване на лекарския фашиски субективен произвол.

66

Програмист

преди 3 години

До ДръндерМного удобно да спрат плащането на сметките, и да ползваш безплатни услуги нали? Изобщо, защо не вземе тая държава да те осинови, че и джобни да ти дава? Когато теглехте бързи кредити за екскурзии до дубай и изгнили БМВта ви беше добре, сега държавата да ви плаща вноските ако може, а? Ай у лево моля!

65

Анонимен

преди 3 години

Aйде бе,при наличие на ваксини,докога ще стоим психирани, затворени и ограничени.Отваряйте всичко,а който не е ваксиниран няма да има право на някой не толкова жизненоважни превилегии и това е.Ще побъркате народа.В Англия-тази болна нация започнаха да пълнят стадионите,тук училищата затворени !Училища и спорт задължително трябва да функционират,макар и с редуциран график и принцип

64

Анонимен

преди 3 години

До Дръндер 67Във всички други държави "бизнеса" не укрива данъци по тоя кокошкарски начин. 90% от ресторантьорският сектор е на "сиво". Каквото повикало - такова се и обадило, така че не тъжа за тях. На никой няма да липсват наглите и мързеливи келнери, лошото обслужване, удрянето в грамажа, разредения алкохол и надписаните сметки. Ако един бизнес иска да оцелее и да печели трябва да се фокусира върху клиентите, и ако те са доволни бизнеса просперира. Да затварят завинаги!

63

Данъкоплатец

преди 3 години

Ако зависи от Ангелов, мерките ще останат до лятото, да се крием като мишки. Липсва мисъл за активна политика. Например тестване. А като хората не работят, скоро ще свършат и парите за медиците и социално слабите.

62

Дръндер

преди 3 години

До ПрограмистАло програмистчето следващият път като искаш да отидеш в ресторанта, който ти е любим като падне пандемията да не се чудиш защо е затворил а? Айстига с тарикатските простотии! Във всички други държави се погрижиха за хората и бизнеса! Спряха плащането на сметки, включително замразяване на кредитните задължения, ток, парно, вода, телефон, телевизия и интернет, дори в някои случаи и наемите. За това си затваряй устата, която не знае какво говори!

61

азе

преди 3 години

Да живей , новите цени на хляба .А честито , а мерси !

60

Дръндер

преди 3 години

До САШКО 52И на мен за това млъкни!

59

Програмист

преди 3 години

До anonimen 49Нямаш работа ли? Ами отвори джобса, пълно е с предложения, какво чакаш?Аааа........май си нискоквалифициран и те мързи да понаучиш нещо ново, а? По-удобно е да ти е виновна държавата, вместо да положиш малко труд да научиш някоя нова професия, а?Стой си гладен тогава!

58

Анонимен

преди 3 години

До 46.От цялата страна има деца, които учат в университетите в София, пристигат, учат, а по празниците си заминават временно при роднините. Да са живи и здрави. Аз пък ще си бъда антисенофоб, колкото си искам. С транспортната инфраструктура на София е същото. А Вие ще бъдете ксенофоб не колкото си искате, а колкото Ви заповядат. Затворете си града, щом искате, но си поемете и последствията от вашите решения. Не сме длъжни да живеем вместо Вас.

57

Фактите !

преди 3 години

Няма мърдане , в Бг отново се доказва , че ВСИЧКО Е ПОЛИТИЗИРАНО , да не говорим за неграмотните ''политиците'' , които управляват цяла държава.

56

Анонимен

преди 3 години

Разхлабваме = гарантирани ядове до дни

55

Дръндер

преди 3 години

До PrimaКоя пандемия? Ай стига хистерии!

54

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Министърът с разхлабената халка щял да затяга мерките... Ти да видиш!

53

Анонимен

преди 3 години

- Тата ,тате .Таз година на грипа ,,вирус,, ли ще му викаме за да не работят докторите ?

52

Дръндер

преди 3 години

Ако зависи от мен този Ангелов като министър няма да го има!