23

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Има нелечими болести.И желание от твоя страна се иска.

22

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

За съжаление, българина е разбойник по природа.Лъжата и кражбата са НАЧИН на ЖИВОТ на мнооого нашенци.Закон разбирам, да има законност.Ред разбирам, да има дисциплиниране на нарушителите на правилата.

21

Анонимен

преди 3 години

Време е за рестарт.Но първо да изметем мутрите от властта.С тях рестарт не може да има.

20

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаВ коя държава по Света прокурор се избира от народа?

19

Анонимен

преди 3 години

До Юдо-масонския заговоРуски земеделски фондове притежават милиони декари в България.

18

КОВИД-21

преди 3 години

Нова Конституция за Въвеждане на КОВИДИЗЪМ, най-срашната Форма на Китайска Комунистическа Диктатура!

17

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Значи тази медия явно се намира в ръцете на престъпния световен икономически форум, който се опитва да пробутва големия рестарт т.е "The great reset" и управляващата пaсмина се опитва да ни пробута нова Конституция... Дали е случайност или по-скоро не, явно оядените шопaри, които се събират в Давос Швейцария всеки януари(тази година май/юни) явно са дали заповед на своя верен слуга - шутът от Банкя Бойко с джипката...

16

MaйMyнaтa

преди 3 години

Абе , ти нема ли да престанеш с нощните си кошмари!Или поне, не ни ги натрапвай постоянно, вече ти раэбрахме проблемите.

15

111

преди 3 години

Новата конституция ще ни превърне в роби.

14

V

преди 3 години

Боко тиквата иска той еднолично да може да променя конституцията чрез парламент който той нарежда по листите. Дори конституцията на Тодор Живков беше гласувана на референдум. герб предлагат диктатура квато няма и в северна Корея. Хората искат истинска държава с президентска република с конституция гласувана и променяна от народа на референдум с ченгета равни по права с народа ,а не като в любимата на боко северна Корея .Тоз дебелак не разбира къде се намира.

13

Факт2021

преди 3 години

Какви конституции бе те си направиха нацистки Концлагер в Перник вие Конституция ще ви правят!Заравяйте си още главите в пясъка,а ченгетата през това време гледат жените ви голи в банята и онанират!МВР имат апаратура(визьори) за гледане през стени и се забавляват!

12

Анонимен

преди 3 години

Измамиха ви още с мантрата "мирни протести";!

11

Анонимен

преди 3 години

Рестарт не се прави с бумаги и конституции, а се прави с гилотина и смяна на модела на управление. Това е трудно да се разбере от народ, който никога не е направил ни една революция, ама ще ви се наложи да се позамислите. Лесно е, не е трудно за разбиране.

10

.!.

преди 3 години

Значи най-ме е яд когато разни пиндели герберастки почнат да си преписват неща дето друг е измислил и направил! Това с депутатите го каза и направи Слави Трифонов! И колкото и да не го харесвам тоз човек, той направи референдум за това даже! И остви това ми тогава герберастите казаха не може! И сега разбираш ли разни лъжливи и крадливи герберасти ми разправят как идеята за това била тяхна!? Къде бре крадливи гуйна такива!!!??? Земите измислете нещо ваше, *** да е смислено и тогава ми говорете!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Каква нова Конституция, бе?! Борба докрай със сивия сектор и заплатите в плик! Над 70% е сивият сектор. Осигуряват ми се на 650лв., ама под масата взимат по 2-3к и нагоре. Айде марш! Няма само програмистите и работещите 200 000 души в нормални фирми да плащаме реални данъци и осигуровки и то много над прага!

8

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Само законите трябва да се спазват от всички.---Нали по закона-Конституция, имам право на лечение с платени осигуровки ?!Защо това е изключително трудно ?Кой не спазва ... държавата ли ?!

7

Анонимен

преди 3 години

Не му се сърдете на Бойко Борисов! В един момент беше се поошашавил, та не знаеше какво прави. То от зор какво ли не прай чиляк. Чакайте да го помъкнат към затвора ,па да видите сеир....

6

Анонимен

преди 3 години

Рестарт е нещо, което се лансира от сенчестата власт в света. Не се хващайте на тая въдица.

5

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Главния прокурр трябва да се избира от милиони граждани а не от една групичка магистрати ,всички до един зависимии от управяващата партия или от олигарси

4

Анонимен

преди 3 години

Не, не, не, не е нужен никакъв рестарт. Само законите трябва да се спазват от всички.