39

Анонимен

преди 3 години

Манипулираща и невярна статия -> най-много 5% да е точната цифра

38

Въпрос

преди 3 години

Ваксината НЕ създава, перманентен имунитет, и след няколко месеца трябва да се бие наново. Също ваксината трябва да се бие на здрави хора. Също за да се създаде имунитет, (който на практика явно не може да се създаде) трябва време на организма за да се адаптира към промяната (ако се адаптира). Това, че излиза някой по телевизията и си бие нещо, на практика е вид реклама. Той може да си бие и глюкоза.

37

Анонимен

преди 3 години

Всичко което има България днес е построено при социализма и Тодор Живков. Да си пуснещ водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците - всичко е от социализма, над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България произвежда само евтини черноработници и *** за запада.

36

Разумен човек

преди 3 години

Имунизационните паспорти за право на пътуване които подготвя Европейската комисия са най-доброто демократично средство срещу антиваксърите да бъдат принудени да се имунизират доброволно, но българите са прости и си мислят, че това е конспирация.

35

alf

преди 3 години

аз съм готов срещу 2 000 000? да приема ваксината още сега

34

КОВИД-21

преди 3 години

аз чакам новият вирус!

33

Фактите са:

преди 3 години

Че атомна бомба да падне върху повечето участъци на автомагистрала Хемус - има вероятност да отскочи взрива на горе и кратера ще е много малък! А на човека дето го е измислил това му дали не помня колко беше няколко хиляди лева за оптимизацията на производството и за основата на най-здравата магистрала в света! Толкова за социализма и дали българите знаят да строят! А пък "царь" Симо само ги разпродаде на безценица и зема рушветите ... 1$ Дали не е подигравка а Митал?

32

Анонимен

преди 3 години

Ако махнете нулите, можете да се доближите до истината. Не повече от 2-5% са желаещите за ваксина срещу ковид в момента.Но пишете, щом ви плащат, без друго никой не ви вярва.

31

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирам се веднага няма какво да му мисля,аз съм рисков и чакам ваксините.Който е здрав може да чака.Ваксинирам ли се ще пиша тук има ли ми нещо или не и как се чувствам.

30

Смешно е!

преди 3 години

По времето на социализма един от инжинерите в Кремиковци измислил много интересно решение как да се отърват от шлаката на пещите. Да я изсипват отдолу за основа на магистрала Хемус, трябвало да поизчакат година поне да поизстине и да се оталожи и чак после да слагат асфалта. И слагали два - три слоя асфалт, защото първият се понапукал. Но мисълта ми е, че на тоя човек някога му връчили награда за оптимизация на производството ... Усещаш ли намека?

29

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си тотално куку да се ваксинирап с РНК ваксина

28

Анонимен

преди 3 години

Едва ли 6% са хората които ще се ваксинират направихме проучване във фейсбук 150 човека с профили с над 4000 приятеля

27

Давам примери:

преди 3 години

Проблемите дето бяха решени с неочакваните изходи на Ветко Арабаджиев и Васил Божков трябва да бъдат решени, защото ни влачеха надолу като воденични камъни на шията и колкото повече такива проблеми биват решавани по тоя начин се отварят врати и прозорци за да се върне държавността. Но решаването на тия проблеми е със заплащане, не е професионално да се работи без пари, оборудване, в крак с времето и си помисли дали ще налееш пак някви пари в хамбургер Виктор Кръстев. Затлачени проблеми решени!

26

Анонимен

преди 3 години

Екстра, да се боцкат по-бързо да не ни закачат нормалните. Само че като гледам учителите и лекарите колко малко искат, ме съмнява и тея 20% от населението да е истинска. Аз не познавам човек, който иска да се ваксинира срещу Ковид.

25

Анонимен

преди 3 години

e тъкмо 20+40=60% и преболедувалите 10% както твърдят = 70%готови сме

24

Анонимен

преди 3 години

Както искате, не се ваксинирайте, той вируса мутира. Не се знае как ще мутира. И трябва да знаем - това не е грип. Мангъров успя да заблуди част от хората с неговия "стаден имунитет". Антиваксърите упорито разгръщат теориите си че няма нищо страшно. Като стане напечено не може ги избута от опашката за ваксиниране. Какви работи само ще разправят тогава.

23

Qwerty

преди 3 години

80-90% са в смъртен страх от вирусЪТ, но само 20% искат да се ваксинират. Няма оправия този народ.

22

Анонимен

преди 3 години

Е на антиваксърите мога да благодаря, че със своите данъци плащат ваксините на хора, които могат да мислят и нямат желание да станат потенциални жертви на естествения подбор, който ОБОЖАВА конспиратори.

21

Анонимен

преди 3 години

Държавата като отговорна за здравето на нацията трябва да информира хората /всички/ за доброто и лошото от това ваксиниране. Хората ще си вземат решение и всеки ще си носи отговорността и за "ДА" и за "НЕ". Тия които не искат, така да бъде. Само че, тези които не искат яростно убеждават другата част и тя да не се ваксинира. Е, тук въпроса е ЗАЩО? За мен отговора е: Създава се изкуствена неравнопоставеност и не ваксинираните завиждат на другите за теоретичната възможност да са по-защитени.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Това черно на бяло на Бил Гейтс можеш да го чуеш и ти, но гледай цялото предаване, а не само подбраните 7 секунди въпреки, че и от тях и най-глуповатото дете ще разбере какво има предвид Гейтс и няма да се подведе като конспираторите. Конспирациите са просто начин за избиване на комплекси на по-некадърните. Ако в някоя конспираци яима достатъчно хляб, доказателства или резон то тогава тя не се нарича конспирация въобще.