24

Тодоров

преди 3 години

Хайде стига кьор фишеци! Както винаги медиите правят спекулации без никаква потвърдена 💁.

23

Здравен

преди 3 години

фашизъм се задава. Остава да се появи партизанско движение. Не може почти 75 години хората да се движили свободно и сега да ги ограничат

22

Мадмзел

преди 3 години

Мария - Антоанета : преди векове казах на бедния френски народ: като няма хляб яжте пасти .. е чуха ме ...и ме ..Обезглавиха ...

21

Анонимен

преди 3 години

Предишния път, когато френските владетели нахитрели твърде много, франсетаа изобретили ГЮЛОТИНАТА. Пожелавам им скоро да изобретят ново, също така успешно средство за лечение на самозабравили се диктатори.

20

Ром и Джери

преди 3 години

Мдааа, конспирация било, конспирация казвате... добреее

19

Хе Хе

преди 3 години

Французите имат богат опит с кардинални решения на подобни предложения. Обикновено свършват с доста добра дисекция на умните ГЛАВИ.

18

Анонимен

преди 3 години

Пъпешчета мили мои, нали се сещате, накъде води този път.. Утре ще се окаже, че мъжете са ного токсични и агресивни - който не вземе медикаментче, не може да ходи в града. Пък жените много шавлливи, която не пие хапче - не може да влиза в мол и бар. И тн. Айде, помислете, посоката е ясна, пътят е очертан.

17

Анонимен

преди 3 години

Тея в Ислямска република Франция попитаха ли имама и Пророка Мохамед дали разрешават ваксина?

16

Мекия Рон

преди 3 години

К омунистическа К итайскаО торизация заВ аксинация иИ дентификация наД обичетата

15

Анонимен

преди 3 години

Хехе, лaимнемца, при 75% нежелаещи да се боцкат с боkлyчивата ви експериментална ваксина, малко проблемно ще ви е да прокарате тия фашистки закончета. А питахте ли мюслите, дали няма да имат против? Да не ви запалят още 200-300 коли пред Айфъловата кула.

14

Анонимен

преди 3 години

то това е чист ФАШИЗЪМ,и КОМУНИЗЪМ

13

Додо

преди 3 години

На този етап дори и най-заспалите телета, облъчени от корпоративно контролираните, глобалистки медии трябва да проумеят, че т.нар. Теории на конспирациите са всъщност голата истина, но едва ли това ще се случи. Последователите на Прометей толкова са промили мозъците на стадото,за последните 75 години, че то с песен върви към заколението си и това е факт.

12

Анонимен

преди 3 години

Хехе, колко хитро и нагло. Ваксинирането е по желание, само ако искаш! Ако не искаш тест на 10-14 дни, който ще трябва да си направиш и респективно да си плащаш за него. Така че съвсем свободно избираш безплатна ваксина от нашите, или платен от теб тест на 2 седмици плюс загуба на време от няколко часа. И това ако не е принуда здраве му кажи!

11

Анонимен

преди 3 години

Днес във Франция,утре навсякъде по СветаИ нека някой после да говори,че всичко това не се е родило в нечия сатанинска глава!

10

Рая

преди 3 години

Много добре трябва да се обмисли как това ще се въведе и в България, понеже ще почне един бизнес с фалшиви тестове и удостоверения за ваксини. Най-добре е централизирано издаване на паспорт за наличие на анти-тела. Твърде много тарикати има тук, а на карта е заложено здравето.

9

Ковид-1984

преди 3 години

Мда, не става вече дума за конспиративна теория, а за КОНСПИРАТИВНА ПРАКТИКА !!!

8

АнонимеН

преди 3 години

БИЛ ГЕЙТС УСПЯ ОТНОВО ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА!!!!ГЛАВЕН СПОНСОР НА БИОНТЕХ ОТ СЪЗДАВАНЕТО И Е БИЛ ГЕЙТС!!!БИО ЧИПИРАНЕТО ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА!

7

MD

преди 3 години

Явно това е начинът за борба с войстващата профанизация при т.нар. суверен, който не желае да се ваксинира и вече става опасаен за околните. Достатъчно хора умряха. Подкрепям!

6

Zavet

преди 3 години

Добрич варна а софиа златни пя. Албена все дроб чужбина само Гробища сма бягат на фсякаде със мината.

5

:-)

преди 3 години

Ама нали това беше конспиративна теория и фалшива новина?