18

Анонимен

преди 3 години

според мен белите са обект на расизъм не цветнокожите

17

Анонимен

преди 3 години

Държава, която е имала президент Обама, няма право да говори за расизъм. Смешно е.

16

муспи

преди 3 години

Новият Ред вече е на входа. Ивреите го планират така: Черните са творческите пработници и въобще интелигенцията. Арапите са научвинте и ръководните работници, дето стояят на бюра. Китайците са Световната Джимбо Фабрика която стои далече, но ако напиряа много, ще бъде разделена на Кантон и Манджурия и реши проблемите си с атомво оръжие. Бели няма - избити? Не, изчезнали - просто в този свят нямат работа.

15

Анонимен

преди 3 години

НЕ НА РАСИЗМА! НЕ БИЙТЕ КУБРАТ ПУЛЕВ ПОВЕЧЕ! ЧОВЕКА Е БОЛЕН ХАХАХАА

14

Анонимен

преди 3 години

РАДИКАЛНИТЕ ЛЕВИ ПЕТОЛЪЧКИ НЕ ЗВЕЗДИ

13

Рави Рави

преди 3 години

Путин е виновен!!!Така съобщиха вчера от Синедриона!!

12

Анонимен

преди 3 години

А аз подкрепям расизма, всъщност расизъм има срещу белите.

11

наблюдател

преди 3 години

Не на геноцида над работещия бял човек!

10

Анонимен

преди 3 години

Идеален пример, как се използват наболели(някои и изкуствено напомпани) обществени проблеми, за да се постигат лични(управленски) цели. Пробутва се на наивниците и им се вменява, че това са техни каузи и идеали, а за да е успешна манипулацията, се използват именно такива, известни личности, които са пример за подражание. Все повече ненавиждам точно такива "звезди", които се продават и подвеждат милионите пионки след себе си в нужната посока, в замяна на популярност и материално благоденствие.

9

Родолюбец

преди 3 години

Пази Боже да не се домъкнат много *** и в България-засега ни пази това ,че сме бедни!Имаме обаче много индуси,които ни лежат на гърба а също и мюсюлмани!Либералстващите ги защитават и си лягат с тях.Истинските българи трябва да се обединяват и да се множат на брой!!!Иначе отиваме на кино!!

8

Jot

преди 3 години

Напротив Да !

7

stop & drink

преди 3 години

Егати простотията.

6

евреиския заговор

преди 3 години

се опитва да въведе някаква перверзна форма на комунизъм в САЩ, в която ролята на пролетариат се изпълнява от цветткокожжите боклуццци подсилени с бели лузериполуциганката-полунегърка дето юдо-масоните я сложиха за вайс-президент на склерозата Байден открито заяви че е комунистцелта на юдо-масоните е да заграбят и последните нееврейски корпорации в САЩнаричат го рестарт на икономиката

5

Додо

преди 3 години

Джордж Флойд беше един пропаднал нerър - пласьор на наркотици и фалшиви долари, пандизчия с криминално досие по-дълго от роман. Използваха го да наложат стипулатите на глобалисткия диктат, най-вече геноцидът над европейската раса. А Свети Джордж Флойд вероятно дори не е умирал, а е просто е един кризисен актьор.

4

2

преди 3 години

Тези крадяха ли телевизори от магазините...защото всички видяхме погромите , запалените коли, потрошени магазини....и вие оправдавате всичко това защото с един доказано криминален тип се случило нещастие? Защото едва ли полицаят е имал намерение да го убие....

3

Пян Гъ

преди 3 години

Расовите квоти са основани на обратна дискриминация, а това означава да гасиш пожар с бензин. Повече се разпалва. Ако съм режисьор, бих поканил Дензъл Уошингтън, защото е много качествен актьор. Или пък Уил Смит, но много други не бих поканил. Трябва ми КАЧЕСТВО, не цвят. Това ще провали демократите/САЩ. Започна се вече и процесът е необратим. Расистите викат "Не на расизма". Смях...

2

Анонимен

преди 3 години

Да така е но защо когато черен убие черен е добре,когато черен убие бял е културна особеност на чернокожото население а когато бял убие черен е расизъм?Животът на черните има значение но така или иначе след 200 години населението на земята ще е към 50 милиарда предимно черни .След тва ще почнат да се самоизяждат защото парите ще свършат и отново ще се върнат в робовладелският строй.

1

Анонимен

преди 3 години

Вчера даваха някаква романтична холивудска боза, един бял нямаше в нея. Интересно как никой не казва нищо за това. Във филмите с бели задължително трябва да има поне един черен, иначе е расизъм... но обратното - само черни - може.