7

мдаа

преди 3 години

Ето така се отглеждат сериозни престъпници. Да благодарим на сда.

6

мак

преди 3 години

Леко се отърва, до следващо нападение и кражба. А онези споразумения с признаване на вината не отпаднаха ли?

5

Анонимен

преди 3 години

Крумовите закони биха го респектирали яко, ама... не им стиска да ги въведат.Краде - режеш му ръката. Варварско било...А не е ли варварско да ти се появи некво такова, да ти вади нож да те коли и накрая да си тръгне с това което е искало да вземе? И накра условна присъда. Е това не е ли варварско?Затова - ръката на чукана и от раз.

4

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ей такива малки играчи едно време ги пращаха в ТВУ, ако му дойде акъла после си сяда на дупетто учи и става човек, ако ли не кат стане на 18 я в Кремиковци, я в мини Бобов дол и се пенсионира на 45г.А сега кво ще стане от тоя ***? Я дилър, я крадец я сводник...

3

Г.Т.

преди 3 години

"...и доброволно подписало споразумение..."Ама той можелида се подписва, или само е сложил един Х?За едни приАтели питам!

2

Оффф

преди 3 години

Возиш си се във влака спокойно идва младото циггане и вади нож и те обира, след това му дават не 1 или 2 годин условно, а 3 месеца! Та като като направи следващия грабеж на някой да му дадат тия три месеца и новите три шест месеца! Ехх, защо не съм циггане в България !!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Предвиждам аз как такива бандитчета, дето съда ги освобождава с безобразни, но законосъобразни доводи, ще почнат на изчезват безследно. И тогава дано все някой вдене, че за престъпниците е по-сигурно да са на топло в пандиза, отколкото да имат възможност да си вършеят на воля.