28

Къде е политиката?

преди 3 години

Това тук е единствената страница за политика, която не започва с това, което е казал Бойко Борисов или някои от министрите му. И в телевизионните новини е същото: Катастрофи, Капитолия, Коронавирус и Бойко с джипа. Така ли се правят новини по гербаджийски?

27

Анонимен

преди 3 години

Депутат се развежда . Съдията пита съпругата защо иска развод:*** споделя:"- Ами защото пет години обикаля около леглото ми и ми обяснява колко ще ми бъде хубаво, ако легне с мен.,,

26

Анонимен

преди 3 години

Абе тия една здравна карта не могат да наложат защото така им диктуват миризливците, които печелят от хаоса, вие приказвате за честно гласуване.В САЩ Бай Дън спечели, защото направиха масова подмяна на вота чрез гласуването по пощата, а тук сме на порядък по-умни!

25

Анонимен

преди 3 години

След всеки гласувал да се мие масата с бюлетините (респ. машината за гласуване)Гласуването - само след предварителна идентификация с пръстов отпечатък.После отдалече се заснема процеса на гласуване, без да се вижда как е гласувал избирателя.Накрая всичко се брои пред камера със запис + онлайн във Фейсбук. После се гледа как неграмотната комисия се подписва на протокола и всеки да може да провери по ИНЕТ резултатите съобразно преброяването.При хващане на далавера - 10 години затвор за тъпака

24

House M.D.

преди 3 години

Защо се дава думата на дъщерята на един масов убиец?

23

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Тъй е бесепарски миризливецо. Тежки дни ВИ чакат.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Къде го има това? В коя държава?

21

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияСмотаняците като тебе от сега взеха да се оплакват що не могли да хванат и 1%.хахахамухльовци.

20

Анонимен

преди 3 години

Дистанционно гласуване с ЕП или биометрия кога да очакваме? Софтуер, който могат да напишат студенти стажанти, не искате да интегрирате...

19

ЦИНИК

преди 3 години

Кви избори бря? Дръво тряаа дряново.Не бюлетина . На сички партакоси без изключение. От кът пуснеш бюлетината ко ? Пак същото.

18

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Когато цъфнат герберугите, за Изборите се стегни, едните са крадци и другите,защото всичките са маскари.Когато преброят те герберугите,не вярвай на фалшиви новини,статистиката тук заблуда е,очаквай нови тежки дни !

17

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)

16

Тикволандия

преди 3 години

Всеки представител на ГЕРБ на консултациите при президента казва, че държавата е готова за избори по всяко време. Каза го и председателят на сдружението на общините, каза го и здравният министър.А след изборите ще се окаже точно обратното. Но ГЕРБ са си осигурили законова възможност да замазват всички нередности в избирателните секции. До предните избори решения в комисиите се вземаха с 2/3 от гласовете, а с последните поправки - само с 50%. Така мнозинството ще отхвърля всички нередности.

15

Анонимен

преди 3 години

Защо никоя партийка не искат електронно гласуване ,гадове

14

сигурно

преди 3 години

Тиквата вече купи изборите законно !! Овцете ги подведоха за бала слама-50 лв. !!!!

13

стоян

преди 3 години

Изборите са си избори,но крайно време е да видим вкарани в затвора политици.Най-добре ще е да започнем от мутрата Бойко Борисов.Той заедно със свинята Пеевски са най-подходящи за първи съкилийници на бай Ставри.

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми БСП и ДПС на са ли вирус? Само ГЕРБ ли са вирус? Де да беше така.

11

Анонимен

преди 3 години

Да махнем вируса герб на 28 март. Стига гербави локдауни .Мутри вън от властта.

10

Истукан

преди 3 години

До преди месец Румен Радев искаше предсрочни избори и оставка на Борисов, а сега се извъртя на 180 градуса и не иска предсрочни избори, а отлагане на обичайните срочни. Подобно на Сидеров, се изметна тотално.

9

Анонимен

преди 3 години

Ще е интересно ако с машините се гласува масово за БСП. Ще се окаже че бабите и неграмотните най обичат модерните технологии.