14

Анонимен

преди 3 години

Горите се изсичат, язоворите се разрушават, коритата не реките не се почистват, а после олеле, природно бедствие. Този слаб дъждец не е природно бедствие, бедствие е шайката мутри, която ни управлява от 2009 година.

13

герберунгел

преди 3 години

спокойно хора ...това е страшна суша.....не я ли виждате !?!?!? затова ще ви наложим режим на водата,няма как....

12

Трънчанин

преди 3 години

През цялата година поголовна сеч на горите в Трънско и хиляди сигнали, а сега олеле !Кое да спре р.Ерма, която от години не е била с такива нива ? Ха сега сложете камионите от дървения добив, като защитен бент,защото не се налапахте с пари !!!

11

1

преди 3 години

Като чета коментарите имам чувството, че само в България има природни бедствия. А в другите държави , колко пари крадат и какво си строят, че и при тях се случват такива неща? В случая не защитавам правителството, а искам да обърна внимание, че природни бедствия като земетресения, наводнения, пожари, лавини и т.н. се случват навсякъде по света и България не е изолиран случай!

10

Анонимен

преди 3 години

Като няма вода- Олеле, защо няма вода- бедствие?Като има повече дъжд- Олеле препълнили се реките и язовирите- пак бедствие!Няма угодия ей!Кметовете и армията от общински администрации, я се стегнете и си свършете работата! Стига сте чакали само някой друг да ви чисти ***! Стига сте чакали само заплатен ден!

9

Някой си

преди 3 години

Хора не се залъгвайте - Обявяването на бедствено положение няма много общо със самото положение. Когато една община обяви бедствено положение и се отваря достъп до едни парички за такива цели. Не, че хората които са пострадали нямат нужда от помощ ама дали ще стигне до тях и под какъв вид. Някак си вместо да се борят с превенция се борят с последствията от бедите, защото може да мине номера и да не се платят едни пари за почистване или за укрепване на диги и тн...

8

Анонимен

преди 3 години

fake news.

7

Анонимен

преди 3 години

Изглежда у ПеУник са прекалили с молитвите за дъжд

6

тя

преди 3 години

При по - проливен дъжд или малко по- голям сняг или вятър , олелеее -бедствие !

5

Анонимен

преди 3 години

Най тъжен е Хидрозоро. След тия валежи покрай морето му отидоха комисиониите от мечтаните проекти за Бургас. Карък

4

Анонимен

преди 3 години

И със сухо и с вода, все бедствено. С такива главочи горе сме в постоянно бедствено положение

3

Анонимен

преди 3 години

И като обяват бедствено положение водата ще изчезне ли ? На дъжда дали му пука какво положение са обявили ? Със същия успех могат да обяват, че тъмната страна на Луната и тъмната страна на ваксините са македонски.

2

123

преди 3 години

Етествено ще се окаже , че коритото не е чистено бог знае кога, ако трябва да има диги ги няма, за канали забрави, организация 0...Оня с Жипката ще мине да види дали добре се давят хората, и всичко е прекрасно в тиквунистан!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЩЕ ИЗЛЕЗИ Я КАТО КРИТОТО НЕ Е ПОЧИСТЕНО А ПЪК ПАРИТЕ СА ВЗЕТИ