99

РорГрую

преди 3 години

Аз да ви питам все пак на долара пише боже пази Америка в кой бог вяврат американците и коя от 10 божии заповеди не саа нарушили до днес коя?Изборът си е техен ДАЛЕЧ от тях бог да ви пази братя българи

98

Анонимен

преди 3 години

Д-р Илиева да си дава мнението на американците. Тук никой не я бръсне за слива.

97

Додо

преди 3 години

Д-р Илиева се грижи за българите със съвети, но е предпочела да отиде в Америка, за долари. Предателка! Завършила е медицина в България, обучението й е платено от данъците и труда на сегашните пенсионери, ама вместо да се грижи за тях, д-р Илиева е отишла да предписва хапчета на американци (използувам термина "американци" в един много широк смисъл, бидейки в Чикаго и района американците са малцинство).

96

Анонимен

преди 3 години

градил Или-я килия,на остроф ЕЛЕНА

95

въй

преди 3 години

Илиева , ти си просто една мишка .........

94

koko

преди 3 години

Много хора говорят за странични ефекти в дългосрочен план от ваксините,и да възможно е и да има такива.Но ако прекараш ковид и то със плевмония определено също ще има дългосрочни странични ефекти който са доказани вече .Така че всеки преценява кое е по малкото зло, за мен лично са ваксините.

93

Анонимен

преди 3 години

Прекарала е ковид ама набързо.

92

Анонимен

преди 3 години

Ей такива са много смели - минали няколко дни от ваксинацията и "нищо ми няма". Чакай да мине поне половин година, пък тогава да теглим чертата. Ама какво и да чакаме - утре ще се гътне от дългосрочните последствия на ваксината и ще изкарат виновно някое "съпътстващо" заболяване. Ваксините никога за нищо не са виновни, те могат само да "спасяват".

91

Анонимен

преди 3 години

Аз изкарах ковид със същите симптоми.

90

Киро Рамбото

преди 3 години

Тая ли ще ми казва какво да правя?!

89

да,да ама не

преди 3 години

И във ФАКТИ същото копи-пасте! И там не знаят с коя ваксина се вкиречасало нашето момиче!

88

да,да ама не

преди 3 години

90 коментара и нито един не се сеща да попита за ваксината: от "фризера" ли е или от "каза модерна"?! Не, че имам предпочитана от тези двете, ама все пак е интересно!

87

Анонимен

преди 3 години

'Кво ми казват всъщност? За да не поемаш риска да прескочиш ефектите от Ковидя безсимптомно, имунизирай се за да си сигурен, че ще ги прекараш!

86

Анонимен

преди 3 години

Нищо не отшумява, само се отлага във времето ..... ;)

85

Анонимен

преди 3 години

Бърза помощ няма от 90 и някоя година на миналото хилядолетие.Има спешна помощ, отделен е въпросът колко е спешна, драскачите в кое хилядолетие живеят и кой строй...

84

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам англичаните ще са първите , които ще достигнат стаден имунитет по естествен начин. Те имат по 100 000 инфекции на ден, много го минаха. Там наситина възрастните и болните трябва да се ваксинират спешно, защото е неизбежно да мине през почти всички. Но млади и здрави хора да се ваксинират е безотговорно, когато не се знае нищо за дългосрочни реакции.

83

Анонимен

преди 3 години

И това ще трябва да си го причиняват поне четири-пет пъти годишно?! Егати!

82

Анонимен

преди 3 години

При изпробването на истинска ваксина, известно време след ваксинацията се инжектира и вирус или бактерия, причиняващ заболяването, срещу което ваксината трябва да предпази. Така е постъпил д-р Едуард Дженър със своята ваксина против едрата шарка. Освен това, той е правил първите ваксинации и инжектирания на причинителя на едрата шарка пред свидетели, негови съселяни, които са знаели неговия и на семейството му адрес. Явно, Дженър е знаел качествата на своята ваксина и е поел тази отговорност.

81

Анонимен

преди 3 години

Нямам намерение да си нахакам някаква отрова , а тези агитации още повече ме убеждават, че съм прав. Който иска да си бие и да се защитава, защо е нужно след като тези, които са ваксинирани са защитени, да се ваксинират и тези които не искат. Слагайте си ваксината, радвайте се , че няма наплив и има за всички желяещи. Стаден имунитет без да се прекъсне веригата на заразяване как става? Единственото , което ще спре заразата е като минат повечето хора през нея и не могат да се заразят отново.

80

Анонимен

преди 3 години

Това ясно,обаче ми се струва,че все още нищо не може да се каже за дълготрайните последици след ваксината!