8

Стоичко Ицов

преди 3 години

До БравоМи ходи в Евроазийския съюз бе ***....Родени мрънкалници, ей това сте... кисела бозата, рибата с кости, хляба с пари, а ЕС не му дава нищо на готово. Ох, майко как един нов опел кадет ще подкараш, само да ти го хариза пустия ЕС, пък ще го обичаш и ще му се радваш... банички по 5 стинки

7

Анонимен

преди 3 години

Миналата година ухански вирус, тая година британски вирус, догодина още не са го измислили... хахах. Хареса им да управляват в диктаторски стил, но да видим до кога.Ако не сте разбрали, сега ви прожектират филма Назад към кoмyнизма.

6

ЧЕСТИТО

преди 3 години

Даааа избъзикаха ни здраво, не знам вече дали има спасение. "ОЩЕ ПО-ЗАРАЗЕН ЩАМ, базирано на НИЩО! "Канцлерът е прогнозирала десетократно увеличаване на честотата на заразяване", понеже така им се струва, и ще стоят хората заключени С МЕСЕЦИ, ще си съсипват здравето и психиката, ще си губят работата и живота, понеже просто си измислиха "още по-заразен", абсолютно неясно как установено, НЕДОКАЗУЕМО.

5

ГосТ

преди 3 години

Сорос е притеснен за бъдещето на Европейския съюз и особено се опасява за мястото на Италия в него. " хахахаха хахахаха едно заглавие. Между другото, Китай не постъпиха много разумно като обвиниха Италия за вируса. Може и така да е, но трябваше да го преглътнат, защото Италия е отличния партньор на Китай в Европа. И при едно добро сътрудничество с Поднебесната, Италия би могла да върне славата и блясъка си. Поднебесната трябва да отцепи Италия от ес. За доброто на целия свят.

4

Браво

преди 3 години

ЕС: най-големият Концлагер на К0мундетата от Пекин и Васалите им в Брюксел!

3

Анонимен

преди 3 години

ТАКА СИ ГО ВЪРТИТЕ ТОЯ СВЯТ НА ПРЪСТА ЧУДЯ ИМ СЕ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА КАК ВИ ТЪРПЯТ

2

Анонимен

преди 3 години

амииии фашисти, сър.....

1

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля че ще е като догодина ...1 юни,но вероятно и ние ще сме така )