40

Анонимен

преди 3 години

Хора не останахме в страната от вашите изчисления ! :)) Успокойте се малко, дишайте !

39

Анонимен

преди 3 години

Добре де триете ми коментара, но не си оправяте данните в статията. Тестовете са 7921, а процента на положителните е 6,9% И не разбирам защо когато напиша кой е собственик на сайта, автоматично се цензурира.

38

Анонимен

преди 3 години

Починалите са 49 по официални данни, а реално са два пъти повече, което си личи от общия брой на починалите сравнен с предишните години.

37

Анонимен

преди 3 години

Грип нямало, защото сме носели маски и сме ползвали дезинфектанти. Но ковид има, защото не сме си носили маските и не сме спазвали дистанция.Някои от "преболедувалите" ковид са си направили изследване на имунитета и се оказало, че нямат такъв. Ето къде е бил заровен грипът

36

Анонимен

преди 3 години

И все пак Мангърков си беше абсолютно прав. Няма как да се мине метър, рано или късно. Другото е кьорфишеци.

35

Анонимен

преди 3 години

Оправете си статията, сгрешили сте направените тестове! Ей то явно и да преписвате не е лесно...

34

Анонимен

преди 3 години

Как броя на направените тестове съвпадна с броя на излекуваните в същия ден?

33

3-ти Лъч на Метрото

преди 3 години

Как да стигна до кв. Хаджи Димитър?Нали вече има метро - пуснали са го преди няколко месеца, доколкото чух. Но как да стигна от автогарата до кв. Хаджи димитър?

32

АЗ ПАК ДА ПИТАМ:

преди 3 години

До АнонименО, ти ми обясняваш. Благодаря човек. :DНямаше нужда. Лек ден!

31

Грип!

преди 3 години

Абре какво стана с грипната епидемия тази година? Ще я има ли, няма ли да я има, ваксини за грип ще слагаме ли? Нещо този бизнес куца тази година, само ковитаджиите печелят, грипажиите кучетата ги яли, или те са едно и също и тази година заложиха пак на Ковид ;)

30

Анонимен

преди 3 години

до 49Значи ти задаваш тъпите въпроси,като ги представяш като реторика,а после аз съм илитерат така ли?!Е по-нагло поведение не бях срещал!Хем ти обяснявам казуса,хем ми се правиш на мега капацитет.Пий си хапчетата и не взимай повече отношение по темата.

29

АЗ ПАК ДА ПИТАМ:

преди 3 години

Реторичния ми въпрос идва да насочи вниманието ви към качеството на статии, от които черпите информация за Ковид кризата.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Абе анонимен господине,То е ясно, че е просто. Въпроса ми е реторичен.Не знам, дали си запознат с този начин на изразяване. Може и да не си, ако си илитерат.Въпроса на мен ми е ясен. Явно трябва да го подчертая, защото някои хора тук не разбират.

27

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са ментета ...има болни ваксинирани ,в момента Кунчев говори по бТВ

26

Анонимен

преди 3 години

до 42Е ако ти не смяташ китайците за хора не е минала една година тогава.Няма никакъв казус!Има заразени,има и болни,защото не всеки заразен се разболява,дори някои нямат симптоми и без тест дори не са разбрали,че са били заразени.Кое не е ясно,освен,че има дебилни като теб дето още не са разбрали?!Просто е,не е ядрена физика!

25

Цвети Караянчева

преди 3 години

"Епа 'оди пешЪ бе!"- рече Цвета Караянчева и метрото спря да работи, а хората започнаха да 'одат пешЪ.

24

Зоро

преди 3 години

Бойко се върти като шугава овца. Иска на всички да угоди. Отваря затваря пак отваря и пак ще затваря. И колкото повече се върти, на народа по-дълбоко му влиза. А и на него в чекмеджето.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Анонимен господине,Не е минала "над година". Няма една година от началото на Ковид пандемията. А личните Ви нападки са необосновани, мимолетни и не Ви прави чест.Смятам, че въпросът който съм задал е напълно основателен, от гледна точка на това че редовно се пише, че това са "болни хора". Когато това НЕ СА болни хора, имаме казус, който трябва да се коментира и изясни.Това е.

22

отровна гад

преди 3 години

Фактите са неоспорими!Румен Радев предизвика Национална здравна катастрофа, а Бойко Борисов спаси положението!

21

Анонимен

преди 3 години

до 37 ГржданинаТемата тук е друга,а и без метро можеш.Баба ти да не се е возила все на метро бе?!Кой е отговорен според теб я да видим дали ще се сетиш?