37

Анонимен

преди 3 години

Грантоядите на ЦРУ / Сорос никак не обичат Тръмп. Как така тези възторжени "десни" са толкова благоприятно настроени към крайно-левите в САЩ? Чудна работа, а? :)

36

Радко Младич

преди 3 години

Тези дни всичкоТО ГРАНТОЯД се е засилиЛО кое от кое по-голяма простотия да измисли,само и само да влезе в полезрението на посолството ЗАД "КОШАРИТЕ"!Излагацията Е ПЪЛНА!Междувременно се чудят ЩО ИМ СПРЯХА финансирането на повечето фондацийки,НПОта,"граждански сдружения,движения" и другите подобни инициативКИ!?Ами спряха ГО,не заради Тръмп,а защото най-накрая тия дето даваха баницата се усетиха,че чрез дейността която развиват(Най-вече ЛЯЛЯНЕТО НА СКОДОУМИЦИ по медиите!),постигат точно ОБРАТНИЯ

35

СМЕРШ

преди 3 години

Поредната поръчкова помия!Ако Тръмп беше останал президент други щяха да бъдат коментариите!

34

Атанас

преди 3 години

А Ивета Чернева коментатор ли е, моля? И къде?

33

Таня Стоянова

преди 3 години

До Анонимен31036 Не знам кой е русофил и кой не , знам ,че с тази псевдо демокрация ,станахте - американци ,германци , французи и какви ли още не - почитате техните закони нрави и обичаи !!! Забравихте Българското - българските нрави и обичаи !!! рс. нали Тръмп ни прибра 2 та милиарда за хартиените самолети ,другото не е важно - този ще ги признае ли ??? виж каква *** ще излезе !!!

32

Ха-ха

преди 3 години

Типичен кадър на демократите(Сорос).Има и още по-типичен-Ленчето с кремчето(Поптодорова)

31

ДядоСтою

преди 3 години

НА НОВО ПРАСЕ НЕ БЪРЗАЙ да се радваш незнаеш каква *** ще излезе

30

Мен

преди 3 години

Нека почакаме да видим какви ще ги свърши Баидън тогава ще преценим кой е по добрия президент

29

Анонимен

преди 3 години

Дали е пацифист Тръмп не съм сигурен, но че е руски агент съм сигурен на 100%.

28

Анонимен

преди 3 години

В България няма русофили. Има платени *** на различни позиции. Но те обичат долара, а не рублите....

27

Анонимен

преди 3 години

Шом не засяга интересите на Масква значи е наш човек пацифист. Ако ги засяга значи е яcтреб империалист. Това е политкоректното поведение за българиския предател русофил.

26

Анонимен

преди 3 години

Както и да въртят и сучат фактите са, че Тръмп не започна война. За разлика от техния любим мумун Обама, дето първата му работа, след като получи Нобелова награда за "мир", беше да започне война.

25

Предложение

преди 3 години

До АнонименАми теб да поканят, понеже много ги разбираш нещата....

24

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо Тръмбовката рано-рано във зор,без да пита -хванал гъстите гори. С други думи изнизал се като партизанин след нападение над мандра. Спукана му е работата на Кървавия Пигмей......

23

Мяу

преди 3 години

Не е започвал войни, а изби американците. Е гати с.ътрапа.

22

Анонимен

преди 3 години

Ето заради това беше цялото напрежение и населие в САЩ, защото крайно левите либерасти непрекъсното лъжат и манипулират! Само плюене по Тръмп, нула обективност. Отвратителна сталинска пропаганда, не знам вече колко *** трябва да си, за да им вярваш на тези алчни деграданти.

21

Зозо

преди 3 години

Тръмпони като избомби Вангеровците в Сирия, колко груз 200 опакова? :))))))))))))))))))

20

Всъщност Тръмп

преди 3 години

не е пацифист. Въпреки, че в речта си го изтъква като постижение. Това е по-скоро страничен ефект от политиката му, в подкрепа на интересите на средния човек в Америка. Но така нагази здраво по мазола корпорациите изнясящи производство в Китай с цел максимални печалби, нагази и ловящите риба в мътни води по разни регионални конфликти. Иначе факт е, че осигури огромни договори за оръжие, самолети и т.н. Като натисна страните от НАТО да купуват. Натисна и да купуват втечнен газ. Работеше за САЩ.

19

Анонимен

преди 3 години

Поканили някаква женичка секта фен на либерастите, бивш служител на Обама и водещ дело срещу Тръмп, да коментира мандата на Тръмп!? Сериозно ли? Това не е дъното, много под него сте.

18

Анонимен

преди 3 години

"Демократите" много добре знаят, че победата им над Тръмп беше на косъм. Затова сега през следващите 4 години основното дело на Байдън ще бъде да раздаде няколко милиона паспорта на чужденци за да може да го преизберат след 4 години. Според преброяването от 2010-та година в Ню Йорк са живели 27,5% латино-американци, в Лос Анджелис 48,5%, в Чикаго 28,9%. За 15 години до 2025, трябва да се раздадат толкова паспорти, че да няма вече риск за властта на "демократите".